Βασίλης Καούλλας: «Ακεραιότητα, εργατικότητα και συνεχής βελτίωση»

23 Φεβρουαρίου 2024

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Inner 1 Euroblinds Feb 2024

Γνωρίστε τον Βασίλη Καούλλα, Διευθυντή Τεχνικού Τμήματος. Τα τελευταία 7 χρόνια έχει προσφέρει πολλά στην εταιρεία μας. Ηγείται τόσο του Τμήματος Παραγωγής όσο και του Τεχνικού Τμήματος, 2 θέσεις κλειδιά για την επιτυχία μας. Χαρακτηρίζεται από ακεραιότητα, σκληρή εργατικότητα και ηγετικές ικανότητες. Με σταθερή δέσμευση, επιδιώκει συνεχώς τη βελτίωση διαδικασιών και την αναδιοργάνωση των τμημάτων με κύριο στόχο τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

 

  1. Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου και την επαγγελματική σου πορεία.

 

Είμαι 33 ετών παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών ηλικίας 5 + 3 + 6 μηνών. Έχω σπουδάσει Μηχανικός Γεωπληροφορικής στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και η EUROBLINDS ήταν ο 2ος μου επαγγελματικός προορισμός. Διανύω τον 7ο χρόνο στην εταιρεία και είχα την τύχη να περάσω από διάφορα τμήματα της εταιρείας.    

  1. Πώς έφτασες στην εταιρία αυτή και ποια ήταν η αρχική σου εντύπωση;

 

Στην εταιρεία έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για τη θέση του λειτουργού στο τμήμα αγορών. Από τις πρώτες ημέρες φάνηκε ότι η εταιρεία είναι δομημένη και οργανωμένη, καθώς το άρτιο πρόγραμμα εκπαίδευσης, το φιλικό κλίμα και η ζεστή υποδοχή με έκαναν να νιώσω νωρίς άνετα στον χώρο εργασίας μου.

 

  1. Ποια ήταν η πιο ενδιαφέρουσα πρόκληση που αντιμετώπισες στη διάρκεια των 7 χρόνων που είσαι εδώ;

 

Η πιο ενδιαφέρουσα πρόκληση που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι η εξεύρεση λύσεων και η συνεχής προσπάθεια για συνεχή παροχή όμορφης εμπειρίας στο εξελισσόμενο και πλέον πολύ πιο απαιτητικό πελατολόγιο μας. 

  1. Ποιος είναι ο ρόλος σου στην εταιρεία και πώς έχει εξελιχθεί αυτός με τον χρόνο;

 

Έχω ξεκινήσει στο τμήμα αγορών παραμένοντας στη θέση για πέραν των 2 ετών. Στην πορεία είχα μετακινηθεί στο τμήμα παραγωγής ως υπεύθυνος του τμήματος και στη συνέχεια μετά στο τμήμα τοποθετήσεων και πάλι σαν υπεύθυνος του τμήματος. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω αναλάβει τη θέση του διευθυντή του τεχνικού τμήματος (παραγωγής και συνεργείων). 

 

  1. Πώς η εταιρεία υποστηρίζει την επαγγελματική ανάπτυξή σας;

 

Συνεχής εκπαίδευση και καθοδήγηση είναι τα 2 συστατικά της ανάπτυξης μου σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα στην εταιρεία. Κυριότερο όμως εργαλείο για την ανάπτυξη μου είναι το σωστό μοντέλο ηγεσίας το οποίο χαράσσει η ανώτερη διευθυντική ομάδα, το οποίο μας δείχνει τον δρόμο τον οποίο πρέπει να ακολουθούμε.

 

  1. Ποιες είναι οι αξίες που θεωρείς ότι κατέχει η εταιρία και πώς αυτές αντικατοπτρίζονται στην καθημερινή εργασία;

 

Οι αξίες στις οποίες στηρίζεται η εταιρεία, συνοψίζονται μέσα στην ανθρωποκεντρική κουλτούρα που έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια στον χώρο εργασίας. Σεβασμός, εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια είναι οι κυριότερες που αναφύονται εντός του μοντέλου ηγεσίας αλλά και των συναδέλφων.

 

  1. Υπάρχει κάποια ιστορία ή στιγμή από την εργασιακή σου ζωή που έμεινε αξέχαστη για σένα;

Inner 2 Euroblinds Feb 2024

Λόγο της θέσης που κατέχω στην εταιρεία πολλές ιστορίες και περιστατικά συμβαίνουν συχνά. Θετικά και αρνητικά. Το γεγονός που με συγκινεί κάθε χρόνο είναι τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα που μας χαρίζουν τα παιδιά από το σπίτι του Μάριου που με τις ιδιαίτερες ικανότητές τους μας υπενθυμίζουν πόσο ευγνώμονες πρέπει να είμαστε.

  1. Πώς διαχειρίζεσαι την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής;

 

Είναι μια συνεχής πρόκληση για να μπορεί το ένα να μην μπλέκεται στο άλλο. Η πενθήμερη εργασία σίγουρα μας βοηθά για να μπορούμε το Σαββατοκύριακο να αφοσιώνομαι στην προσωπική μου ζωή. Το σημαντικό είναι στον χώρο εργασίας τα προσωπικά να μένουν πίσω και τα της δουλειάς να μένουν εκεί όταν σχολάμε.

 

  1. Ποιο είναι το καλύτερο συναίσθημα που έχεις νιώσει στη δουλειά;

 

Το καλύτερο συναίσθημα που νιώθω στην εργασία είναι αυτό της ικανοποίησης που προσφέρουμε στους πελάτες με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας τους. Όταν λαμβάνουμε τα θετικά τους σχόλια είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών ολόκληρης της εταιρείας.

 

  1. Ποιες είναι οι σχέσεις και οι συνδέσεις που έχεις αναπτύξει με συναδέλφους εδώ;

 

Το κλίμα και οι σχέσεις στην εταιρεία πάντα είναι μια πρόκληση. Πολλοί συνάδελφοι πολλές προσωπικότητες. Με κάποιους σίγουρα ταιριάζουν περισσότερο οι χαρακτήρες και τα θέλω μας και έχουν αναπτυχθεί πιο στενές σχέσεις. Γενικά υπάρχει καλή επικοινωνία και συναδελφικότητα μέσα στην εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer