Επιλέξτε, Μετρήστε, Παραγγείλτε.

Δείτε το e-shop μας

ΤΩΡΑ Είναι ο Καλύτερος Καιρός να Επιλέξετε Τέντα

01 Μαρτίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedTeaser.jpg1519913827

Ναι, σωστά διαβάσατε. Τώρα, που ακόμη χρειάζεστε παλτό ή έστω μια ζακέτα για να απολαύσετε τη θέα της βεράντας σας, είναι η ιδανική στιγμή να επιλέξτε τέντα! Άλλωστε, αν η Κύπρος φημίζεται για κάτι είναι για το υπέροχο ζεστό της κλίμα και την ηλιοφάνειά της, που συχνά κάνουν την άνοιξη να μοιάζει… καλοκαίρι!

Κι επειδή οι μέρες αυτές δεν απέχουν πλέον παρά μερικές εβδομάδες, καλό είναι να είναι όλα ήδη έτοιμα, δεν συμφωνείτε;

Όχι; Μήπως σκέφτεστε πως είναι «κάπως νωρίς» ακόμη; Δείτε 3 λόγους που θα σας πείσουν για το αντίθετο: 

1) Έχετε ήδη στη διάθεσή σας όλα τα νέα μοντέλα τέντας της καλοκαιρινής σεζόν, προηγμένης τεχνολογίας, αντοχής και ανθεκτικότητας υλικών.

2) Έχετε άφθονο χρόνο να μελετήσετε τα πλεονεκτήματα της κάθε τέντας ώστε να επιλέξετε το είδος που πραγματικά αποτελεί την καλύτερη για σας επιλογή.

3) Θα είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη μαγεία του σπιτιού και της θέας σας από τις πρώτες κιόλας ημέρες της άνοιξης!

Τι Μπορείτε να Κάνετε

Inner 1

Το πρώτο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βγείτε στο χώρο που θέλετε να καλύψετε, και να φανταστείτε λίγο πώς θα θέλατε να σκιαστεί.

Ξεκινήστε παίρνοντας πρόχειρα τις διαστάσεις του μπαλκονιού ή της βεράντας. Αφού τις σημειώσετε, σκεφτείτε χρώματα τα οποία θα πήγαιναν καλύτερα στους τοίχους και το στιλ του κτιρίου. Λάβετε υπόψη τις ιδιομορφίες του τοπίου ή των φυτών και των δέντρων που ίσως περιβάλλουν το σπίτι.

Μελετήστε τη γωνία με την οποία οι ακτίνες του ήλιου εισβάλλουν στο χώρο, όπως και τον προσανατολισμό του. Πάρτε φωτογραφίες με τη φορητή σας συσκευή, ιδιαίτερα τις ώρες που σκοπεύετε να απολαμβάνετε το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας!

Στη Συνέχεια…

Ελάτε στο πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds και μιλήστε με έναν από τους έμπειρους συμβούλους μας!

Δείξτε τους τις σημειώσεις και τις φωτογραφίες σας, εξηγήστε τους τι θέλετε καθώς και τον προϋπολογισμό σας κι εκείνοι θα σας δείξουν μια τεράστια γκάμα μοντέλων, υφασμάτων και τεχνολογικών καινοτομιών που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες μα και τις επιθυμίες σας για ένα τεχνικά άρτιο και αισθητικά άψογο αποτέλεσμα!

Φυσικά, για να σας προτείνουμε την πλέον ιδανική λύση σκίασης για το χώρο σας, είμαστε διατεθειμένοι να μελετήσουμε προσεκτικά το χώρο σας – δίχως καμία απολύτως δέσμευση από την πλευρά σας.

Με μια σύντομη επίσκεψη, οι Σύμβουλοι σκίασης μας θα εξακριβώσουν:

  • τον προσανατολισμό του χώρου σας⋅
  • την έκθεση του σε καιρικά στοιχεία, όπως ανέμους και ρεύματα αέρα⋅
  • τη θέση της εξωτερικής μονάδας του συστήματος κλιματισμού⋅
  • τη θέση άλλων εξωτερικών στοιχείων, όπως υδρορροών, γείσων, γραμμών ρεύματος, γύψινων διακοσμητικών κτλ.

Μετά την αυτοψία, οι προτάσεις μας θα είναι ακόμη πιο συγκεκριμένες, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και με βάση αποκλειστικά τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Άλλωστε, στη Euroblinds, πιστεύουμε πως εσείς είστε οι καλύτεροι διαφημιστές μας!

Πράγματι, έχει έρθει ο καιρός να καλύψετε τους εξωτερικούς σας χώρους, είτε πρόκειται για μπαλκόνι, βεράντα, ή κηπάριο στο σπίτι ή το εξοχικό σας!

Ανακαλύψτε το κοντινότερο σε σας Κέντρο σκίασης της Euroblinds και προετοιμαστείτε έγκαιρα για την ομορφότερη εποχή του χρόνου!   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Explore Our Newcollection

Projects Footer Ideas For Home Footer