«Σου δίνει όρεξη για δουλειά και σε βοηθά να αντιμετωπίζεις τις όποιες δυσκολίες με υπομονή»

06 Νοεμβρίου 2023

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Inner 1 11.23

Ο Τζον Γκρεκ εργάζεται στη Euroblinds από το τέλος της εφηβείας του. Συμπληρώνοντας σχεδόν δύο δεκαετίες σε διάφορες θέσεις και τμήματα της Εταιρείας, νιώθει ένα ιδιαίτερο δέσιμο τόσο με την επιχείρηση όσο και με τους ανθρώπους της. Ας δούμε σύντομα πώς περιγράφει ο ίδιος την εργασιακή του εμπειρία, καθώς και ποιο νομίζει ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας σε οποιαδήποτε επαγγελματική σταδιοδρομία.  

Πόσο καιρό βρίσκεστε στη Euroblinds και ποιος είναι ο επίσημος τίτλος της θέσης σας;

Βρίσκομαι στην Εταιρεία 16 χρόνια. Σήμερα, κατέχω την υπεύθυνη θέση στο Τμήμα Dispatch. 

Φαντάζομαι έχετε περάσει από διάφορα τμήματα και πόστα όλα αυτά τα χρόνια, σωστά; Υπάρχει κάποιο που έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη σας;

Το Τμήμα από το οποίο έχω τις περισσότερες αναμνήσεις είναι αυτό που σχεδιάζει και παράγει τις τέντες, τα Rollers και Zebra.

Ας μιλήσουμε λίγο για τα καθήκοντά σας. Τι περιλαμβάνει μια τυπική μέρα στο Τμήμα σας;

Παραλαμβάνουμε τις παραγγελίες και μετά φροντίζουμε για τη διεκπεραίωσή τους και κόβουμε τα υφάσματα. Παράλληλα, βοηθώ Υπεύθυνους άλλων Τμημάτων όταν χρειάζεται. 

Ποια στοιχεία της συγκεκριμένης θέσης απολαμβάνετε περισσότερο; Μπορείτε να αναφέρετε μια στιγμή που σας έκανε να νιώσετε ιδιαίτερη υπερηφάνεια;

Προσωπικά, μου αρέσει πολύ η όλη διαδικασία της διεκπεραίωσης των παραγγελιών, από την παραγωγή μέχρι και την παράδοσή τους. 

Ποιες πτυχές της εργασίας σας στη Euroblinds σάς κινητοποιούν και σας έχουν κρατήσει στην Εταιρεία για τόσο μεγάλο διάστημα;

Νομίζω ότι ο κυριότερος παράγοντας είναι το γεγονός ότι άρχισα να εργάζομαι εδώ από αρκετά μικρή ηλικία. Μετά από τόσα χρόνια, την αισθάνομαι σαν δεύτερη οικογένειά μου. 

Inner 2 11.23

Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζετε στο Τμήμα σας και πώς τις αντιμετωπίζετε;

Προσωπικά, δεν βρίσκω κάτι στην εργασία μου που να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ίσως επειδή μου αρέσει τόσο πολύ. Σίγουρα υπάρχουν προκλήσεις, αλλά τις αντιμετωπίζω με θετική διάθεση και αρκετά αποτελεσματικά. 

Κατά τη γνώμη σας, υπάρχει κάποιο μυστικό για να πετυχαίνει κανείς σε ό,τι κι αν κάνει;

Αρχικά, πρέπει να αγαπάς το επάγγελμά σου, αυτό που κάνεις. Αυτό σου δίνει όρεξη για δουλειά και σε βοηθά να αντιμετωπίζεις τις όποιες δυσκολίες με υπομονή.

Αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, στη στιγμή που ξεκινούσατε την καριέρα σας, ποια συμβουλή θα δίνατε στον εαυτό σας;

Πρώτον, να είμαι συνεπής στη δουλειά μου. Δεύτερον, να θυμάμαι ότι κάθε δυσκολία είναι τελικά για καλό, καθώς και πως όσο περισσότερο αγαπήσω τη δουλειά μου, τόσο θα την απολαμβάνω κιόλας.  

Πώς θα περιγράφατε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας;

Έχω τη χαρά να διατηρώ άριστες σχέσεις με όλους.

Πώς αντιλαμβάνεστε την αναγνώριση και την εκτίμηση που λαμβάνετε από τους συναδέλφους σας;

Νομίζω πως είναι αποτέλεσμα της γνήσιας εκτίμησης που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο, καθώς και της άψογης συνεργασίας μας.  

Inner 3 11.23

Μπορείτε να μας πείτε τι σημαίνει η Euroblinds για σας;

Η Euroblinds είναι η δεύτερη οικογένειά μου, το δεύτερο σπίτι μου. 

Σε προσωπικό επίπεδο, τι έχετε αποκομίσει από την πορεία σας στην Εταιρεία;

Κατά τη διάρκεια της πορείας μου εδώ, ωρίμασα αρκετά ως άνθρωπος. Εργάζομαι εδώ από 17 ετών, και η πορεία μου στην Εταιρεία βοήθησε πολύ τόσο την ψυχολογία όσο και τον χαρακτήρα μου.  

Inner 4 11.23

Πώς έχετε δει την εξέλιξη και την ανάπτυξη της Euroblinds τα τελευταία 16 χρόνια;

Αναμφίβολα, υπάρχει μεγάλη διαφορά σε πολλούς τομείς, από τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων έως την ανακαίνιση των χώρων.  

Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας κάποιους προσωπικούς σας στόχους ή φιλοδοξίες για το μέλλον;

Για να πω την αλήθεια, δεν έχω κάποιους συγκεκριμένους στόχους για το μέλλον, ίσως επειδή είμαι ήδη αρκετά ευτυχισμένος με τη θέση και την οικογένειά μου — και αυτό μου αρκεί. Φυσικά, πάντοτε θα προσπαθώ να εξασφαλίζω το καλύτερο δυνατό μέλλον για μένα, τη γυναίκα μου και το παιδί μου! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer