Νικολέτα Κωνσταντίνου: «Να τη Βλέπω περήφανα στην Κορυφή, όπως Ακριβώς της Αξίζει»

03 Μαΐου 2023

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner euroblinds 3

1. Πόσο καιρό βρίσκεστε στη Euroblinds;  

Φέτος το καλοκαίρι κλείνω στη Euroblinds 19 ολόκληρα χρόνια. 

2.Ποιος είναι ο επίσημος τίτλος της θέσης σας και ποια είναι τα καθήκοντά σας; 

Είμαι στέλεχος στο Τμήμα Προσφορών και Παραγγελιών. Είμαστε μια ομάδα που ετοιμάζουμε καθημερινά προσφορές και παραγγελίες για τους πελάτες μας. 

3. Προφανώς, πρόκειται για νευραλγική θέση. Ποια στοιχεία την καθιστούν σημαντική κατά την άποψή σας; 

Προτού μπορέσει να γίνει μια προσφορά, προηγούνται αρκετά βήματα, όπως η επιλογή των προϊόντων με τη βοήθεια των Συμβούλων Πωλήσεων στα Κέντρα Σκίασης και οι τελικές μετρήσεις. Επομένως, είμαστε μια μεγάλη ομάδα που δίνει μεγάλη προσοχή στην ακρίβεια κατά τη μεταφορά των στοιχείων, γιατί με βάση αυτά θα γίνει η τελική προσφορά και κατ’ επέκταση η παραγγελία. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό που κάνουμε.

4. Γνωρίζουμε ότι έχετε περάσει και από άλλες θέσεις αυτά τα 19 χρόνια. Τι έχετε αποκομίσει από αυτήν την πορεία και πόσο σας βοήθησε στην εξέλιξή σας; 

Πράγματι, έχω περάσει από διάφορες θέσεις στην πολύχρονη πορεία μου στην Εταιρεία. Αρχικά ξεκίνησα ως βοηθός λογιστηρίου και το 2013, όταν η κρίση χτύπησε και τη δική μας πόρτα, μου προτάθηκε να αναλάβω κάποια τμήματα, όπως το Τμήμα Πληροφορικής, τη διαχείριση του στόλου της Εταιρείας, τη διαχείριση των social media και μέρος του Τμήματος Προσφορών. Δεν σου κρύβω ότι ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα. Αυτό που αποκόμισα είναι πως ό,τι μαθαίνεις στη ζωή είναι για καλό.

5. Ποια στοιχεία χρειάζεται κάποιος για να εργαστεί στον χώρο της Σκίασης και ειδικότερα στο δικό σας κομμάτι, που αφορά τις Προσφορές; 

Στο Τμήμα Προσφορών πρέπει να υπάρχει ομαδικότητα, συνέπεια και ταχύτητα. Το μυαλό μας πρέπει συνεχώς να δουλεύει και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε.

inner euroblinds 2

6. Τι σας αρέσει σε αυτόν τον χώρο; 

Κάθε μέρα είναι διαφορετική, είναι μια πρόκληση. Πότε δεν θα κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα — αυτό είναι και το συναρπαστικό. Κάθε προσφορά προσαρμόζεται στον χώρο του πελάτη, τις ανάγκες του και, φυσικά, στις επιλογές του.

7. Υπάρχει μια στιγμή σε όλα αυτά τα χρόνια που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη σας, κι αν ναι, γιατί;  

Στιγμές ζούμε πολλές καθημερινά. Αυτό που κρατώ είναι τα ωραία μηνύματα που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας όταν τελειώσει μια δουλειά και, φυσικά, οι καθημερινές στιγμές με τους συναδέλφους του Τμήματός μου και όχι μόνο, με τους οποίους είμαστε πια μια μεγάλη οικογένεια μετά από τόσα χρόνια. Μαζί ζούμε λύπες και χαρές, καθώς και τις επιτυχίες και την ανέλιξη της Εταιρείας μας.

8. Η ομάδα σας σάς χαρακτηρίζει άτομο αφοσιωμένο, ικανό και με ήθος. Αλήθεια, πως καταφέρνει κανείς να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας του και να επιτύχει σε αυτό που κάνει;  

Με τιμούν τα λόγια που είπε η ομάδα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Όταν επικρατεί ομαδικότητα, επαγγελματισμός , συνέπεια, κατανόηση, ειλικρίνεια, εντιμότητα και εκτίμηση σε μια ομάδα, πολλά μπορείς να καταφέρεις.

New Project 1

9. Αν σας λέγαμε να επιλέξετε τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την ομάδα της Euroblinds, ποιες θα ήταν; 

Ομαδικότητα, επαγγελματισμός και εντιμότητα. 

10. Τρεις λέξεις για την ίδια την Εταιρεία;  

Τιμιότητα, ποιότητα, ασφάλεια. 

11. Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον; 

Οι στόχοι μου παραμένουν οι ίδιοι από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Εταιρεία: να εργάζομαι σαν να είναι δική μου επιχείρηση, χωρίς να υπολογίζω κόπο και χρόνο, και να τη βλέπω περήφανα να παραμένει στην κορυφή, όπως ακριβώς της αξίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer