Perfect Fit Blinds: Γνώρισε τα πλεονεκτήματα και τα είδη τους

17 Μαρτίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner perfect fit blinds gnorise ta pleonektimata kai ta idi tous

Αν πιστεύατε πως έχετε εξαντλήσει όλους τους τρόπους εσωτερικής σκίασης μέσα στο σπίτι, σκεφτείτε ξανά! Τα Perfect Fit Blinds έχουν έρθει ως διακοσμητική τάση εδώ και χρόνια και ετοιμάζονται να κερδίσουν το στοίχημα της πιο κομψά διακριτικής και σοφιστικέ σκίασης μέσα στο σπίτι. Για ποιο πράγμα, όμως, μιλάμε ακριβώς;

Perfect Fit blinds είναι οριοθετημένα πλαίσια αλουμινίου όπου μέσα μπορεί να εφαρμοστεί roller blind ή venetian blind και προσαρμόζονται αυστηρά στις διαστάσεις των υαλοπινάκων του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας. Με την πρωτότυπη κατασκευή τους εφαρμόζονται τέλεια στο παράθυρο και δεν απαιτούν για την εγκατάστασή τους κάποια προηγούμενη εγκατάσταση ή ακόμα και έξτρα τρύπες στα κουφώματα.

Ποια είναι, όμως, τα κυριότερα πλεονεκτήματά τους;

  • Εξαιτίας της εύκολης προσαρμογής τους στις επιθυμητές διαστάσεις, τα Perfect Fit Blinds μπορούν να φτάσουν και σε πιο δύσκολα σημεία, όπου ενδεχομένως άλλα συστήματα σκίασης συναντούν περιορισμούς, όπως για παράδειγμα γωνίες, στεγασμένα patios, οροφές και φεγγίτες.
  • Ακολουθούν την κίνηση του παραθύρου, χωρίς να αλλοιώνεται το σχήμα, το μέγεθος αλλά και η διακοσμητική τους ταυτότητα όταν αυτό βρίσκεται σε ανάκληση.
  • Ο συγκεκριμένος τύπος σκίασης επιτρέπει μια βέλτιστη διαχείριση του φωτός μέσα στο χώρο, διότι το πλαίσιο αποτρέπει τον ήλιο από το να εισέρχεται από τα πλαϊνά του παραθύρου. Η συγκεκριμένη διαχείριση γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική όταν προκρίνεται ένα black-out ύφασμα.
  • Εκτός αυτού, ακόμα και το θερμομονωτικό αποτέλεσμα που προσφέρουν είναι καλύτερο, μιας και οι περιορισμένες διαφυγές θερμότητας λόγω της στενής προσαρμογής τους στα ανοίγματα, διατηρούν πιο εύκολα ζεστό το δωμάτιο το χειμώνα και πιο δροσερό το καλοκαίρι.
  • Η χρήση τους από τα παιδιά αποδεικνύεται εξαιρετικά ασφαλής, μιας και μιλάμε για τεχνική σκίασης που δεν προαπαιτεί κορδόνια, αλυσίδες ή πολύπλοκους μηχανισμούς κύλισης. Για αυτόν ακριβώς το λόγο καθίστανται εξαιρετική επιλογή για παιδικά δωμάτια, μιας και συνδυάζουν προστασία αλλά και μοναδικά patterns που τα παιδιά λατρεύουν!

perfect fit blinds pio tairiazei kalitera sto diko sas spiti

Θα χαρείτε ακόμα περισσότερο σαν μάθετε πως δεν υπάρχει μονάχα ένα στυλ για τα Perfect Fit Blinds, αλλά πολλά περισσότερα ώστε να ανακαλύψετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας σπίτι αλλά και για να συνδυάσετε ακόμα και περισσότερα στυλ μεταξύ τους, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το προσωπικό σας γούστο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα κυριότερα είδη που μπορείτε να βρείτε στην αγορά σήμερα:

Perfect Fit Wooden Blinds

Το παραδοσιακό ύφος του ξύλου, δίνει στις περσίδες αυτές ένα καταξιωμένο και συνάμα απέριττο ύφος που λατρεύουμε στους μίνιμαλ χώρους αλλά και στα γραφεία μελέτης. Με επιπρόσθετα προτερήματα τον απόλυτο έλεγχο του φωτός μέσα από τη θεμιτή κλίση των περσίδων, αυτόματα ο χώρος αποκτά ποικίλες διαστάσεις και ατμοσφαιρικότητα ανάλογα με το διάστημα της ημέρας και φυσικά τη διάθεσή μας.

Perfect Fit Venetian Blinds

Με παρόμοια αισθητική με την προηγούμενη, καθώς οι περσίδες δίνουν τη δραματικότητα και το βάθος στο χώρο, επιτρέποντας το παιχνίδισμα των σκιάσεων και του φωτός, ο συγκεκριμένος τύπος συγκεντρώνει το πρόσθετο πλεονέκτημα πως λόγω των αλουμινένιων φύλλων μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού. Με τις περσίδες του αλουμινίου έχετε ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς να ανησυχείτε για τη διάβρωση του υλικού από την υγρασία, επομένως αποτελεί εξαιρετική πρόταση για χώρους κλειστούς όπως του υπογείου αλλά και όσους έρχονται σε συχνή επαφή με το νερό, όπως το μπάνιο ή η κουζίνα.

Perfect Fit Roller blinds

Πρόκειται για τον αγαπημένο κλασικό τύπο που αποπνέει αρχοντιά μέσα από την απλότητά του. Με τέλεια εφαρμογή χαρίζει στυλ στο δωμάτιο, για αυτό και ενδείκνυται κυρίως σε χώρους που θέλουμε ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα, όπως το σαλόνι ή το παιδικό υπνοδωμάτιο.

perfect fit roller blinds agapimenos klassikos tipos

Ανακαλύψτε, λοιπόν, στην Euroblinds όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που θα κάνουν και το δικό σας σπίτι να ξεχωρίζει. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε από κοντά πώς μπορούν τα Perfect Fit Blinds να μεταμορφώσουν και τον δικό σας χώρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer