Σώσε το Σπίτι σου – Μπορείς!

23 Φεβρουαρίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedteaser.png1519390241

Ίσως έχετε ξανακούσει την παρακάτω ιστορία – άλλωστε έκανε τρομερή αίσθηση σε όλο τον κόσμο για την τραγικότητά της, αλλά και για το πόσο εύκολα θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Ελβετία, Λουκέρνη, Μάιος του 2008: η οικογένεια Gagliardi, ένα νεαρό ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά, αφήνει το σπίτι του για μια ημερήσια εκδρομή σε κάποια γραφική πλαγιά των Ελβετικών Άλπεων – ξεχνά, όμως, το μικρό παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.

Η Ζενεβιέβ, η σατανική κι αχόρταγη Σιάμ γάτα της οικογένειας, μπήκε στο μπάνιο κι από εκεί όρμησε στην κουζίνα. Ανέβηκε στον πάγκο, και πάτησε στην ολοκαίνουργια κεραμική εστία με τεχνολογία αφής, ενεργοποιώντας το μεσαίο μάτι. Δυστυχώς, ακριβώς εκεί, η κυρία Gagliardi είχε αφήσει το καθαριστικό σπρέι με το οποίο είχε ψεκάσει νωρίς το πρωί το φούρνο της.

Το σπρέι υπερθερμάνθηκε, και σε 34 λεπτά ανατινάχτηκε σκορπίζοντας καυτά κομμάτια πλαστικού και μετάλλου σε όλη την κουζίνα και το καθιστικό.

Σε λιγότερο από 10 λεπτά, οι συνθετικές κουρτίνες του καθιστικού είχαν λαμπαδιάσει, προκαλώντας φωτιά στα χαλιά και στις ηλεκτρικές συσκευές που βρίσκονταν εκεί κοντά. Το σπίτι γέμισε με τοξικό, μαύρο καπνό από τα καμένα πλαστικά, προκαλώντας πανικό στη γειτονιά και σχεδόν ασφυξία σε μια ηλικιωμένη που ζούσε δίπλα.

Όταν κατέφτασε η πυροσβεστική, το νεόδμητο, ξύλινο σπίτι είχε ήδη παραδοθεί στις φλόγες.

https://www.youtube.com/watch?v=55C2-jTLv34&feature=youtu.be

Χαλαρώστε, πλάκα κάνουμε! Η ιστορία είναι φανταστική – αλλά καθόλου απίθανη…  

Είτε υπάρχει μια μοχθηρή Ζενεβιέβ στο σπίτι σας, είτε όχι, ένα άγχος πάντοτε σας πιάνει όταν σκέφτεστε αν έχετε σφαλίσει όλα τα παράθυρα κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι, έτσι δεν είναι;

Επομένως, “Play it Safe”! Με την ειδική εφαρμογή ελέγχου των αυτοματοποιημένων blinds της Euroblinds, μπορείτε να σφαλίσετε τα παράθυρα του σπιτιού και του γραφείου σας, όπου κι αν βρίσκεστε, απλά με το άγγιγμα της οθόνης της συσκευής σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer