Ρολοκουρτίνες με Υφάσματα Υψηλών Προδιαγραφών - Πώς Επηρεάζουν τον Εργαζόμενο στον Επαγγελματικό Χώρο

20 Σεπτεμβρίου 2023

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

euroblinds inner1 article2

 

Είναι γνωστό και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η ένταση του φωτός επηρεάζει τη διάθεση, την υγεία και την απόδοση της εργασίας μας. Αυτό ισχύει τόσο για τον τεχνητό φωτισμό όσο και για τον φυσικό. 

Στις ακόλουθες γραμμές θα ανακαλύψετε πώς ένα σύστημα ρολοκουρτινών με υφάσματα υψηλών προδιαγραφών μπορεί να επηρεάσει σημαντικά έναν εργαζόμενο στον επαγγελματικό του χώρο. 

Έλεγχος της Αντανάκλασης 

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σε κάθε εργασιακό χώρο με οθόνες υπολογιστών είναι η αντανάκλαση. 

Η αντανάκλαση του φυσικού φωτός στην οθόνη κουράζει τα μάτια του εργαζόμενου ενώ έχει αποδειχτεί ότι προκαλεί πονοκεφάλους και μειωμένη απόδοση. 

Μεγάλη Ποικιλία Προδιαγραφών 

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των ρολοκουρτινών είναι η μεγάλη τους ποικιλία σε προδιαγραφές. Αυτό μας επιτρέπει να επιλέξουμε το ύφασμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δικού μας χώρου. 

Κάποια υφάσματα υψηλών προδιαγραφών και αποδόσεων με ειδική επίστρωση αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία. Ως αποτέλεσμα, η μειωμένη θερμική επιβάρυνση του εσωτερικού χώρου εξασφαλίζει καλύτερη ενεργειακή απόδοση. Άλλα πάλι είναι διάτρητα, και έτσι επιτρέπουν την οπτική επαφή προς τον εξωτερικό χώρο. Είναι ιδανική επιλογή για εργασιακά περιβάλλοντα στα οποία ο εργαζόμενος θέλει να βλέπει τη θέα, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο ευχάριστο περιβάλλον. 

Ορισμένα υφάσματα υψηλών προδιαγραφών και αποδόσεων είναι σκονοαπωθητικά, σχεδιασμένα ειδικά για χώρους με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής, όπως κλινικές, νοσοκομεία, εργαστήρια κ.λπ., ενώ άλλα είναι βραδύκαυστα και άρα ιδανική επιλογή για κτίρια με υψηλές απαιτήσεις πυρασφάλειας, όπως ξενοδοχεία και κυβερνητικά κτίρια.  

Τέλος, ορισμένα υφάσματα συνδυάζουν χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: για παράδειγμα, είναι ικανά να αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία και ταυτόχρονα να είναι πυράντοχα ή βραδύκαυστα. Αν γνωρίζετε τι ακριβώς χρειάζεται ο χώρος και το κτίριό σας, θα βρείτε σίγουρα και το ύφασμα ρολοκουρτινών που θα καλύψει τις ανάγκες σας. 

Μοντέρνο, Επαγγελματικό Look 

Ένα σύγχρονο σύστημα ρολοκουρτινών με υψηλής ποιότητας ύφασμα χαρίζει έναν μοναδικό συνδυασμό επαγγελματικού αλλά και μοντέρνου σχεδιασμού. Συμβάλλουν έτσι στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος που αποπνέει κύρος τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους πελάτες και τους επισκέπτες. 

euroblinds inner2 article2

Πρακτικότητα & Ιδιωτικότητα 

Η χρήση ρολοκουρτινών στον χώρο συμβάλλει στην εξασφάλιση ιδιωτικότητας κατά τη διάρκεια εμπιστευτικών συναντήσεων αλλά και στην πρακτικότητα: για παράδειγμα, οι περισσότερες παρουσιάσεις μέσω υπολογιστή απαιτούν για αρκετά λεπτά συσκότιση στον χώρο. Με τις ρολοκουρτίνες η ρύθμιση της έντασης του φυσικού φωτός οποιαδήποτε ώρα της ημέρας είναι πανεύκολη και λειτουργική.  

Ρολοκουρτίνες Euroblinds

Οι ρολοκουρτίνες της Euroblinds αποτελούν προηγμένα συστήματα σκίασης εσωτερικών χώρων που προσφέρουν απόλυτη προστασία από τον ήλιο και δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας.

Με κομψό αισθητικά σχεδιασμό και ειδικά υφάσματα υψηλών προδιαγραφών που επιτρέπουν τη βέλτιστη διαχείριση του ηλιακού φωτός, χαρίζουν μοναδικά πλεονεκτήματα και συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας στον κλιματισμό του χώρου. 

Μάθετε περισσότερα και επισκεφτείτε από κοντά το Πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer