Οι Νέες Συλλογές Υφασμάτων του Οίκου Alhambra

01 Μαρτίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Teaser

Ο διεθνούς φήμης Οίκος Υφασμάτων Alhambra, γιορτάζοντας τα 42 χρόνια από την ίδρυσή του, λανσάρισε 3 μοναδικές συλλογές υφασμάτων εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, εμπνευσμένες από τη φύση και προορισμένες να αναβαθμίσουν τον προσωπικό μας χώρο με εκλεπτυσμένη γοητεία, χρωματική αρμονία και δυναμισμό.

Ο οίκος υφασμάτων Alhambra περιλαμβάνεται στους κορυφαίους οίκους υφασμάτων για τη σκίαση εσωτερικών χώρων, με ηγετική παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλον κόσμο. Οι δημιουργίες της θεωρούνται συνώνυμο υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας, αντοχής στο πέρασμα του χρόνου και την επίδραση του ήλιου, καθώς και ιδιαίτερης κομψότητας, με μεγάλη γκάμα σχεδίων, εναρμονισμένων πάντοτε με τις τάσεις της σύγχρονης εσωτερικής διακόσμησης.

 

Οι Νέες Συλλογές του Οίκου Alhambra 

Oi nees sulloges tou oikou alhabra

Οι νέες συλλογές ξεχώρισαν αμέσως για την ποιότητα των υλικών, που αποτελεί εξάλλου και την υπογραφή του Οίκου Alhambra. Ιδιαίτερη αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσαν οι καινοτόμες συνθέσεις στα σχέδιά τους, καθώς και ορισμένες πρωτοπόρες τεχνικές ύφανσης, που καθιστούν κάθε ύφασμα των νέων Συλλογών μια πραγματικά φανταστική δημιουργία, προορισμένη να γοητεύσει το βλέμμα και να ξυπνήσει συναισθήματα.

Η πρώτη συλλογή, ονόματι GATSBY, είναι εμπνευσμένη από τον ονειρικό κόσμο του γνωστού ομώνυμου μυθιστορήματος, ενσωματώνοντας εντυπωσιακές, έντονες αποχρώσεις που παραπέμπουν ωστόσο σε μια νοσταλγική, vintage ατμόσφαιρα.

Η δεύτερη συλλογή, η PALMA, προσδίδει στον χώρο σας τη μαγεία της φύσης και των χρωμάτων που περιβάλλουν την περίφημη Πάλμα ντε Μαγιόρκα, το πανέμορφο λιμάνι των Βαλεαρίδων νήσων της Μεσογείου. Παλ, γήινες αποχρώσεις συνδυάζονται αρμονικά με το γαλαζοπράσινο των μεσογειακών ακτών, χαρίζοντας μοναδική γοητεία στην εσωτερική σας διακόσμηση.

Η τρίτη και τελευταία συλλογή, η BRAZILIA είναι εμπνευσμένη από την εξωτική ομορφιά της πρωτεύουσας του καρναβαλιού και της σάμπα. Σχεδιασμένη να προσδώσει έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο στον χώρο σας, αναδύει με την πρώτη ματιά αισθήματα χαράς και ξεγνοιασιάς.

Τρεις πραγματικά διαχρονικές συλλογές, η καθεμιά με τη δική της ιδιαίτερη ψυχή και χαρακτήρα, αναδίδουν μια υπέροχη αρμονία σχεδίου, χρωμάτων και υφών, με μόνο σκοπό την τέρψη των αισθήσεών σας.

 

Θαυμάστε τις Νέες Συλλογές από Κοντά

thavmaste tis sulloges apo konta 1

Επισκεφτείτε τώρα ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και θαυμάστε από κοντά τις νέες δημιουργίες του Οίκου Alhambra!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer