Λάθη που πρέπει να αποφύγετε πριν από την αγορά blinds

26 Ιουνίου 2023

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

euroblinds inner3 article3

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα blinds ομορφαίνουν και προστατεύουν από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες οποίο δωμάτιο και αν τοποθετηθούν. Η πολυμορφικότητα αλλά και οι πολλαπλές προτάσεις σε σχέδια, χρώματα και υλικά  καθιστούν αυτού του τύπου τη σκίαση μία πολύ δημοφιλή επιλογή που συμπληρώνει ιδανικά την αισθητική του χώρου. 

Για να αποδώσουν, όμως, τη μέγιστη χρησιμότητα και να στολίσουν όμορφα τον χώρο πρέπει να πληρούν μερικές απλές αλλά απαραίτητες προϋποθέσεις. Συνθήκες που μερικές φορές από άγνοια ή από θέληση να εξοικονομήσουμε χρήματα δεν τηρούνται και τελικά καταλήγουμε να κάνουμε μεγαλύτερη ζημιά στην τσέπη μας αφού αναγκαζόμαστε να αντικαταστήσουμε τα blinds μας συντομότερα από όσο πιστεύαμε. 

Ποια είναι, λοιπόν, αυτά τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε; 

1. Λάθος διαστάσεις: Κάποιες φορές πιστεύουμε πως δε χρειάζεται να μετρήσουμε το πλαίσιο του παραθύρου, βασιζόμενοι στις διαστάσεις της κουρτίνας που ενδεχομένως προϋπήρχε εκεί. Αυτό φυσικά και μας οδηγεί στο να παραγγείλουμε τελικά ένα blind ή πολύ μικρότερο ή πολύ μεγαλύτερο αφού οι πτυχώσεις, το άνοιγμα και το σύστημα στήριξης διαφέρουν πολύ από ένα απλό ζευγάρι κουρτινόβεργας και κουρτίνας. 

euroblinds inner4 article3

2. Αισθητική που μπαίνει πάνω από την ποιότητα: Μερικές φορές ξελογιαζόμαστε από τις πολλές επιλογές που υπάρχουν εκεί έξω, με αποτέλεσμα να επιλέγουμε blinds που δεν είναι τόσο αυθεντικά ή καλής κατασκευής. Καλύτερο είναι να επενδύουμε σε κομμάτια πιο διαχρονικά, που ταιριάζουν πραγματικά στο σπίτι με και να μην παρασυρόμαστε από διαφημίσεις ή εφήμερα trends που μερικές φορές λόγω μαζικής κατανάλωσης δεν συνεπάγονται ποιοτικά στόρια.

3. Χαμηλή τιμή πάνω από την ποιότητα: Ένας ακόμα μεγάλος κράχτης για τις αγορές μας είναι η τιμή. Παρόλο που έχει τη δική της σημασία (ειδικά στους καιρούς που ζούμε), εντούτοις δε θα έπρεπε να είναι το αποκλειστικό μας κριτήριο.

4. Λάθος χρώμα ή στυλ: Δεν ταιριάζουν όλα τα στυλ σε όλα τα δωμάτια και ούτε φυσικά ευνοούνται όλα τα χρώματα το ίδιο. Ανάλογα με τον προσανατολισμό του σπιτιού αλλά και του κάθε δωματίου, υπάρχουν διαφορετικές ανάγκες σκίασης. Άλλοτε θέλουμε καλή κάλυψη από τον ήλιο, για παράδειγμα, και άλλοτε χρειαζόμαστε περισσότερο φως. Επομένως, η επιλογή της σωστής ύφανσης αλλά και του σωστού χρώματος είναι σημαντικός δείκτης. Ανάλογα τέλος με τον χαρακτήρα κάθε δωματίου πρέπει να επιλέγεται και το αντίστοιχο στυλ (ρομαντικό, σοφιστικέ, ρουστίκ, μοντέρνο κ.λπ.)

euroblinds inner2 article3

5. Αγορά χωρίς εξειδικευμένες συμβουλές: Σίγουρα έχουμε τον πρώτο λόγο στη διακόσμηση του σπιτιού μας, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε την εμπειρία και τις γνώσεις ενός έμπειρου συμβούλου σκίασης. Λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές του όχι μόνο αναβαθμίζουμε τις δικές μας ιδέες, αλλά και γλιτώνουμε πολλά απρόοπτα. 

6. Κακής ποιότητας υλικά: Πάλι σε συνάφεια με την εξοικονόμηση χρημάτων, πολλοί επιλέγουν blinds φτιαγμένα με κακής ποιότητας υλικά, θεωρώντας πως είναι οικονομικότερα. Στην πραγματικότητα ένα τέτοιο blind νομοτελειακά θα χαλάσει πολύ γρήγορα αλλά ακόμα χειρότερα μπορεί να αποτελέσει και αιτία ατυχημάτων μέσα στο σπίτι.

7. Ελλιπής ασφάλεια: Για να είναι ασφαλή τα blinds πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές σχετικά με το μήκος των ιμάντων ρύθμισης, τους ιμάντες χειρισμού ή τα κορδόνια, αλλά και τον τρόπο στερέωσής τους στον τοίχο. Αρκετοί αφήνουν εκτεθειμένα τα εν λόγω τμήματα ή αναλαμβάνουν χωρίς να γνωρίζουν μόνοι τους την εγκατάσταση, με αποτέλεσμα να τίθεται μεγάλο ζήτημα ασφάλειας. 

euroblinds inner1 article3

Σε μια εταιρεία όπως τη δική μας δίνεται μέγιστη προτεραιότητα στην ποιότητα των υλικών και τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών. Μαζί με εσάς σχεδιάζουμε και προτείνουμε λύσεις σκίασης που χωρίς να ζητούν να θυσιάσετε τα θέλω σας, ανταποκρίνονται ταυτόχρονα στα υψηλότερα standards της αγοράς. Οι ειδικοί σύμβουλοι σκίασης της Euroblinds σας καθοδηγούν υπεύθυνα, έτσι ώστε να μην χρειαστεί μόνοι σας να αναλάβετε το ρίσκο των μετρήσεων ή της επιλογής ενός συστήματος που τελικά δεν θα σας δικαιώσει. Και σε μια εποχή όπου κάθε ευρώ μετράει, τέτοια λάθη στοιχίζουν, δυστυχώς, στην τσέπη μας. Εμπιστευτείτε, λοιπόν, την εμπειρία των συμβούλων μας και δείτε μέσα από τις ιδέες και τις συμβουλές τους τις πραγματικές λύσεις που ταιριάζουν στο σπίτι σας, χαρίζοντάς του αυτονομία αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Γιατί χάρη στην τεχνογνωσία, τη μεθοδικότητα, τη συνέπεια, το ταλέντο και τη διορατικότητα των ανθρώπων της Euroblinds γλιτώνετε τις κακοτοπιές και εξασφαλίζετε ένα αποτέλεσμα που θα δικαιώσει πέρα ως πέρα τις προσδοκίες αλλά και το budget σας. Ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα των Συστημάτων Σκίασης της Euroblinds με τη βοήθεια των έμπειρων Συμβούλων μας στο πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer