Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά, με καινούρια προσφορά κουρτίνας!

13 Ιανουαρίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner kalosorizoume ti nea xrnouria prosfora kourtinas

Η νέα χρονιά επιτάσσει μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού που κάνουν όμως τη μεγάλη διαφορά στη συνολική αισθητική του αλλά και στην ψυχολογία μας. Πλήρως εναρμονισμένοι με τις τάσεις της εποχής σε χρώματα και υφάσματα, επεμβαίνουμε λειτουργικά αλλά και αισθητικά ώστε να δημιουργήσουμε ενιαία σύνολα ή διαφορετικά κομμάτια που δίνουν έμφαση στις εναλλαγές των υφών και των αποχρώσεων προσφέροντας 25% έκπτωση σε όλη την συλλογή υφασμάτων κουρτίνας μέχρι 15/2/2022.

Πριν πάρετε την απόφασή σας για αγορά όμως, δείτε πιο κάτω μερικά βασικά σημεία που θα χαρακτηρίσουν τις διακοσμητικές ανάσες της νέας χρονιάς και εμπνευστείτε:

1. Φυσικά υλικά

Καθώς υπογραμμίζουμε τη σημασία των αληθινών σχέσεων και τη δόμηση ενός αυθεντικού περιβάλλοντος μέσα στο σπίτι, το επιτηδευμένο στυλ μας αποχαιρετά. Τα φυσικά στοιχεία κυριαρχούν όλο και περισσότερο μέσα στους μεγάλους χώρους, όπως το σαλόνι, δίνοντας το γενικό σύνθημα για τη δημιουργία διαχρονικών συσχετισμών που φέρνουν τον άνθρωπο σε άμεση συνομιλία με τη φύση. Οι ξύλινες εντάσεις, τα μάρμαρα, αλλά και οι διάφανες αντανακλάσεις που επιτρέπουν στον ήλιο να φωλιάζει στο εσωτερικό όλο και περισσότερες ώρες δημιουργούν την αίσθηση πως το σπίτι μας δεν συνυπάρχει με το περιβάλλον αλλά ανήκει σε αυτό.

fisika ilika ifasmata kourtina

2. Μινιμαλιστικό μαύρο

Η ιδανική επιλογή για να προσθέσουμε στους χώρους βάθος και μετριοπαθή ένταση μέσα από λεπτομέρειες σε διακοσμητικά, υφάσματα και σκιάσεις. Οι αντιθέσεις με τα βασικά έπιπλα και τους ανοιχτόχρωμους τόνους στις μεγάλες επιφάνειες τοίχων ή δαπέδων, δημιουργούν πολυεπίπεδους χαρακτήρες που ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνο χώρο.

3. Φυσικό φως

Διαλέγοντας το κατάλληλο σύστημα εσωτερικής σκίασης, ενισχύουμε τη διέλευση του φυσικού φωτός στο εσωτερικό, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο τις χειμωνιάτικες μέρες ή σε χώρους που χρειάζονται να αναπνέουν και να δημιουργούν πολυχρηστικές γωνιές. Κοντά στη σκίαση, που διασφαλίζει τόσο την επιθυμητή ροή του φωτός όσο και τη διακριτικότητα, τα μεγάλα παράθυρα ενισχύουν το ίδιο επιτυχημένα την ίδια αίσθηση εναρμόνισης του εξωτερικού περιβάλλοντος με το εσωτερικό του σπιτιού.

4. Σκούροι και γήινοι τόνοι

skouroi kai gioinoi tonoi kourtina ifasmata

Ο συνδυασμός των σκουρόχρωμων αποχρώσεων με την αρμονία και την ισορροπία που φέρνουν οι γήινοι τόνοι (όπως ο χαλκός, το καφέ, το πράσινο της μέντας) στη διακόσμηση, παιχνιδίζει ανάμεσα στο βαθυστόχαστο και το ανάλαφρο με την ίδια ευστοχία. Μεγάλο τους ατού πως πολύ εύκολα παντρεύονται με το μαύρο και το γκρι στα υφάσματα, ενώ λατρεύουν φυσικά τις ξύλινες επιφάνειες και τις μεταλλικές λεπτομέρειες.

5. Βιοφιλικός σχεδιασμός

Το βίντατζ στα καλύτερά του επιστρέφει δριμύτερο ενσωματώνοντας την κουλτούρα της eco-friendly βιωσιμότητας και στο design. Αφήνουμε στην άκρη τις χημικές βαφές και τα PVC υλικά και το 2022 στρεφόμαστε σε ποιοτικότερες πρώτες ύλες όπως μετάξι, οργανικό βαμβάκι, λινό, ή έναν μικτό συνδυασμό των πιο πάνω για να επενδύσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού. Κερδίζουμε έτσι τόσο εμείς με μια ασύγκριτη φυσική αρμονία μέσα στο σπίτι όσο και το περιβάλλον με απόλυτα ανακυκλώσιμα υλικά που δεν το επιβαρύνουν.

Υιοθετώντας πλήρως την αξία της σήμανσης Oeko-Text, οι συλλογές υφασμάτων στα Κέντρα Σκίασης Euroblinds εμπλουτίζονται διαρκώς με υφάσματα υψηλής ποιότητας και ηθικής παραγωγής. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην τεράστια γκάμα μας αποτελείται από υφάσματα από ειδικά επεξεργασμένες ανακυκλώσιμες φυσικές ίνες.

6. Πολυτελείς υφάνσεις

politeleis ifanseis se kourtines kai ifasmata

Για την εξισορρόπηση των ουδέτερων και θερμών τόνων μέσα στα δωμάτια, η νέα τάση επιτάσσει πολυτελή υφάσματα ως τον ιδανικό συνδετικό κρίκο που προσθέτει μια διαχρονική αίσθηση κομψότητας στο σύνολο. Οι άπειρες δυνατότητες σε χρώματα, υφές και υλικά σπάζουν την παντοκρατορία της μονοχρωμίας που συνήθιζε να συνδέει το όνομά της με την πολυτέλεια. Το layering βρίσκει σε αυτή την έκφανση την τελειότερη εκδοχή του, μέσα από συνθέσεις κουρτινών που απογειώνουν το στυλ όσο και υφάσματα που επενδύουν έπιπλα και προσθέτουν βάθος και χαρακτήρα στη διακόσμηση (μαξιλάρια,  ριχτάρια κλπ).

Στην Euroblinds υποδεχόμαστε όλες τις παραπάνω τάσεις της νέας χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο και σας δίνουμε την ευκαιρία να ανανεώσετε την αισθητική του χώρου σας, προσφέροντας 25% έκπτωση σε υφάσματα των υψηλότερων ευρωπαϊκών Οίκων για να στολίσετε το σπίτι σας με τις πιο fashion-statement κουρτίνες!

Επισκεφτείτε ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και αναζητήστε τις μοναδικές προσφορές σε κωδικούς υφασμάτων που θα φέρουν έναν ολότελα διαφορετικό αέρα στο χώρο σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer