Γιάννα Κωνσταντίνου: “Η Euroblinds είναι το δεύτερο μου σπίτι. Είναι οικογένεια, κουλτούρα, ομαδικότητα”

30 Ιουνίου 2023

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

 inner 1 min

Η κ. Γιάννα Κωνσταντίνου έχει μια πολυετή εμπειρία στον τομέα της σκίασης, διαρκείας 30 ετών. Τα τελευταία 4 χρόνια, απασχολείται στην εταιρία Euroblinds και εργάζεται ως υπεύθυνη στο Κέντρο Σκίασης Πάφου. Με χαρά δέχτηκε να μοιραστεί μαζί μας τους προσωπικούς της στόχους και να περιγράψει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

1. Πόσο καιρό βρίσκεστε στην Euroblinds

Στην Euroblinds εργάζομαι 4 χρόνια.

2. Ποιος είναι ο επίσημος τίτλος της θέσης σας; 

Αρχικά έχω ξεκινήσει ως λειτουργός εξυπηρέτησης πελατών. Σήμερα είμαι υπεύθυνη στο Κέντρο Σκίασης Πάφου και έχω την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία, την άριστη εξυπηρέτηση των πελάτων και την τήρηση όλων των διαδικασιών που έχουμε.

3. Μιλήστε μας λίγο για τα καθήκοντα σας. Τι περιλαμβάνει μια τυπική μέρα; 

H μέρα μου ξεκινά με το πρόγραμμα που ήδη έχω ετοιμάσει από την προηγούμενη μέρα. Δηλαδή επιμέλεια του Κέντρου Σκίασης, επίβλεψη τυχόν εκκρεμοτήτων προς τακτοποίηση τους, επικοινωνία με το τμήμα προσφορών και φυσικά η ανυπομονησία να έρθουν οι πελάτες μας και να τους εξυπηρετήσουμε όσο πιο καλά μπορούμε.

inner 2 min

4. Ποια είναι τα στοιχεία της συγκεκριμένης θέσης τα οποία απολαμβάνετε; 

Αυτό που μου δίνει χαρά είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας και φυσικά η αποδοχή τους και ικανοποίηση τους με την εξυπηρέτηση μας και με τις λύσεις σκίασης που τους παρέχουμε. 

5. Ποιες οι προκλήσεις της και πως τις αντιμετωπίζετε; 

Οι προκλήσεις είναι πολλές και καθημερινές. Όταν υπάρχει υπομονή, ομαδικότητα και σεβασμός όλα μπορούν να τακτοποιηθούν.

6. Έχετε μια εμπειρία πέραν των 30 ετών στην σκίαση. Μπορείτε να μας πείτε πώς έχει αλλάξει η σκίαση μέσα στον χρόνο και πώς προβλέπετε να εξελιχθεί στο μέλλον;

Η σκίαση και γενικά η Euroblinds έχει αναβαθμιστεί πολύ, με μια γκάμα συστημάτων που μπορούν να σου ευκολύνουν τη ζωή σου, όπως για παράδειγμα ο αυτοματισμός τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική σκίαση. Οι προοπτικές εξέλιξης είναι πολλές και η ομάδα της Euroblinds είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά γιατί ψάχνεται και αναζητά νέες λύσεις, νέα προϊόντα, νέες καινοτομίες.

inner. min

7. Μιλήστε μας λίγο για την επαφή σας με τους πελάτες. Τι ζητά σήμερα ο κόσμος στα Συστήματα Σκίασης; 

Η επαφή με τους πελάτες είναι κάτι το συναρπαστικό. Κάθε μέρα έχεις να κάνεις με διαφορετικές προσωπικότητες, διαφορετικά γούστα. Οι προτιμήσεις πολλές με γνώμονα πάντα την καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση.

8. Πιστεύετε ότι έχουν αλλάξει οι προτιμήσεις τους και η αγοραστική τους συμπεριφορά σε σχέση με το παρελθόν; 

Όπως ανάφερα και πιο πάνω σήμερα ο αυτοματισμός έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με απώτερο σκοπό να διευκολύνει την καθημερινή μας ζωή και φυσικά η αναζήτηση λύσεων για τη σωστότερη ηλιοπροστασία.

9. Πως νιώθετε που εργάζεστε στην Πάφο; Την προτιμάτε σε σχέση με άλλες πόλεις; Και αν ναι, γιατί

Η Πάφος είναι μια πόλη με κόσμο από διάφορες χώρες, με διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες και αυτό είναι το συναρπαστικό γιατί εξυπηρετώντας τον κόσμο αυτό μπαίνεις και εσύ στα δικά τους μονοπάτια προσπαθώντας να τους εξυπηρετήσεις στο 100% των αναγκών τους.

10. Οι συνάδελφοι σάς χαρακτηρίζουν ως ένα άτομο γεμάτο ζωντάνια, και χαμόγελο. Πόσο σημαντική, πιστεύετε, είναι η θετική στάση στην επαγγελματική αλλά και προσωπική μας ζωή; 

Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για τα καλά τους λόγια. Όταν υπάρχει η ζωντάνια, το χαμόγελο και η θετική ενέργεια όλα μπορείς να τα καταφέρεις.

inner 3 min

11. Πείτε μας λίγα λόγια για τους συναδέλφους σας. Ποιες οι σχέσεις σας μαζί τους; 

Οι συνάδελφοι μου είναι η δεύτερη μου οικογένεια. Τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Μαζί περνάμε και χαρές και λύπες και μαζί ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες πιθανόν να προκύψουν.

12.  Τέλος ας μιλήσουμε για την Euroblinds. Τι σημαίνει για εσάς; Μπορείτε να συνοψίσετε τα συναισθήματα σας σε 3 λέξεις; 

Η Euroblinds είναι το δεύτερο μου σπίτι. Είναι οικογένεια, κουλτούρα, ομαδικότητα.

13. Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας κάποιους προσωπικούς σας στόχους ή φιλοδοξίες για το μέλλον; 

Στόχος μου να προσφέρω ακόμα περισσότερα ώστε το κέντρο σκίασης Πάφου να πάει ακόμα πιο ψηλά, να μορφώνομαι σε ότι νέο σύστημα  προκύψει και φυσικά να βλέπω την ανοδική πορεία της εταιρείας μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer