Φέρτε την Άνοιξη στο Σπίτι σας - Χρωματικές Προτάσεις για Blinds και Κουρτίνες

07 Απριλίου 2023

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

euroblinds inner 3

Άνοιξη σημαίνει πάνω από όλα ανανέωση. Καθώς βλέπουμε τη φύση γύρω μας να ξυπνά αναζωογονημένη, γεμίζουμε έμπνευση για να κάνουμε αλλαγές και στον προσωπικό μας χώρο, παίζοντας με τα χρώματα και το φως.

Ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε αυτό, είναι να αλλάξουμε τις κουρτίνες και τα blinds στο σπίτι μας! Ας δούμε ποια χρώματα και σχέδια είναι ιδανικά για την ανοιξιάτικη ανανέωση του χώρου μας!

Φωτίστε το Σπίτι σας με Ανοιχτούς Τόνους

Προφανώς, η ανοιξιάτικη αλλαγή θέλει ανοιχτούς τόνους και φωτεινά, ζεστά χρώματα. Όταν επιλέγετε τέτοιους τόνους για τις κουρτίνες και τα blinds, το φως θα παιχνιδίζει με τις πτυχώσεις και το ύφασμα, κάνοντας τον χώρο πιο ζωντανό και κατάλληλο για την εποχή.

Αν σκέφτεστε να τοποθετήσετε νέα blinds, θα ήταν καλή ιδέα να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα — για παράδειγμα, φωτεινά χρώματα με πιο ουδέτερους παστέλ τόνους. Η επιλογή αυτή χαρίζει ένα πιο μοντέρνο στιλ στον χώρο, αλλά χρειάζεται και λίγη προσοχή στον αριθμό των χρωμάτων που θα συνδυαστούν, γιατί δεν θέλουμε να χαθεί η χρωματική αρμονία του χώρου.

euroblinds inner 2

Επιλέγοντας Χρώμα

Μπορείτε να γιορτάσετε την άφιξη του ζεστού καιρού της άνοιξης με μια χρωματική παλέτα από πράσινο, ροζ (ειδικά στη strawberry παραλλαγή του, που συνδυάζει τόνους κόκκινου) ή πορτοκαλί και μανταρινί.

Αυτά τα χρώματα είναι ιδανικά αν θέλετε να φωτίσετε ουδέτερους χώρους. Τα κίτρινα blinds είναι επίσης εξαιρετική επιλογή που χαρίζει ζεστασιά σε ένα δωμάτιο και το κάνει να μοιάζει πιο φιλόξενο.

Μια καλή ιδέα για πιο ριζική ανανέωση είναι να ταιριάξετε τα blinds με νέα καλύμματα και υφάσματα για τα μαξιλάρια και τους καναπέδες.

euroblinds inner 1

Η Γοητεία των Παστέλ Χρωμάτων

Αν θέλετε να προσδώσετε στον χώρο σας μια πιο χαλαρωτική μα ταυτόχρονα φιλόξενη ατμόσφαιρα, κινηθείτε σε παστέλ χρώματα για τις κουρτίνες και τα blinds σας.

Για να επιλέξετε παστέλ χρώματα που ταιριάζουν με την εποχή, εμπνευστείτε από την παλέτα της φύσης: γαλάζιοι τόνοι που θυμίζουν τον ανοιξιάτικο ουρανό χαρίζουν την αίσθηση του άπλετου χώρου, ή λιλά, εμπνευσμένο από τα λουλούδια λεβάντας, που προσθέτει μια ρομαντική πινελιά στο ανοιξιάτικο σκηνικό που θέλετε να δημιουργήσετε.

Για να αποφύγετε την παγίδα και το κλισέ της μονοχρωμίας, συνδυάστε τα βασικά σας χρώματα με ουδέτερες επιλογές, όπως το λευκό και το γκρι.

Αφήστε το Φως της Άνοιξης να Πλημμυρίσει τον Χώρο σας!

Η άνοιξη χτυπά την πόρτα —ή μάλλον τα παράθυρά μας— και μια ανανέωση στα χρώματα των κουρτινών και των blinds είναι το ιδανικό καλωσόρισμα!

Επιλέξτε, λοιπόν, χρώματα που θα επιτρέψουν στο φως του ήλιου να πλημμυρίσει το σπίτι χαρίζοντας ζωντάνια κι ευεξία — από τις πλούσιες συλλογές υφασμάτων της Euroblinds!

Όλα μας τα υφάσματα φέρουν πιστοποίηση Oeko-Tex®, που διασφαλίζει ότι είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε ουσία είναι βλαπτική για τον ανθρώπινο οργανισμό και ή το περιβάλλον. 

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds και επιλέξτε τα υφάσματα που ταιριάζουν στο γούστο και τον χώρο σας με τη βοήθεια του προσωπικού διακοσμητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer