Επιτυχής Εγκαίνια του Νέου Κέντρου Σκίασης της Euroblinds στο Παραλίμνι

10 Νοεμβρίου 2023

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

euroblinds newteaser2311

Την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Σκίασης στο Παραλίμνι, με τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη.

Η εκδήλωση περιελάμβανε χαιρετισμούς από τον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας, κύριο Κυριάκο Νικολαΐδη, τον Διευθυντή Πωλήσεων, κύριο Αντώνη Παναγιώτου και την Διευθύντρια του Κέντρου Σκίασης, κυρία Δέσποινα Στέκκου. Ενώ τον χαιρετισμό του απεύθυνε και ο δήμαρχος Παραλιμνίου.

Παρευρέθηκαν πολλοί επαγγελματίες από τον τομέα της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης, των εργολάβων, των εταιρειών ανάπτυξης γης, καθώς και πολλοί επιχειρηματίες και πελάτες που συνεργάζονται με την Euroblinds. 

Inner 3

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το νέο Κέντρο Σκίασης, όπου προσφέρει μια σύγχρονη προσέγγιση στην έννοια της σκίασης. Με τη βοήθεια των Συμβούλων Σκίασης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους τρόπους εφαρμογής των συστημάτων σκίασης, ενώ ανακάλυψαν τους πιο έξυπνους τρόπους σκίασης που προσφέρει η Euroblinds. Έτσι, το Κέντρο Σκίασης της Euroblinds αναδείχθηκε ως o ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας συστήματα σκίασης, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την αισθητική.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα εκλεπτυσμένο κοκτέιλ και ένα πλούσιο buffet, προσφέροντας στους καλεσμένους μια αξέχαστη εμπειρία.

Inner 4

Επισκεφθείτε το νέο Κέντρο Σκίασης Euroblinds στο Παραλίμνι, για να ζήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον τομέα της σκίασης, με την εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών για κάθε χώρο και ανάγκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer