Προστατέψτε στο Μέγιστο την Ιδιωτική σας Ζωή – Με τα Συστήματα Αυτοματισμού Παραθύρων

09 Φεβρουαρίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedteaser.png1518171105

Διαφυλάξτε την ιδιωτικότητά σας!

Δεν υπάρχει λόγος να τροφοδοτείτε τους περιέργους της γειτονιάς με τα προσωπικά σας! Μεγιστοποιήστε την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και απολαύστε την ευκολία που σας χαρίζουν τα συστήματα αυτοματισμού σκίασης παραθύρων, με την εγγύηση της Euroblinds.  

Η διατήρηση της ιδιωτικότητάς σας, ειδικά στο σπίτι και τους άλλους προσωπικούς σας χώρους, είναι εξαιρετικά σημαντική. Άλλωστε, το σπίτι σας είναι – και πρέπει να παραμείνει – το προσωπικό σας καταφύγιο. Αντί, λοιπόν, να υπομένετε ή απλά να αγνοείτε τις αδιάκριτες ματιές άλλων, τι θα λέγατε να τους αποκλείσετε μια και καλή από την προσωπική σας ζωή και καθημερινότητα – μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού;

https://www.youtube.com/watch?v=m0MIKeY0fFw&feature=youtu.be

Τα συστήματα αυτοματισμού παραθύρων της Euroblinds αποτελούν την τέλεια λύση για τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας, μα και της ξεγνοιασιάς σας. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, η ακόμη και χρησιμοποιώντας την εύχρηστη εφαρμογή μας από την κινητή σας συσκευή, μπορείτε να σφαλίζετε ή να ανοίγετε τα blinds, καθώς και οποιοδήποτε άλλο μέσο σκίασης έχετε εγκαταστήσει, εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα.  

Είναι πράγματι φανταστική λύση, ειδικά αν κάποια από τα παράθυρά σας είναι κάπως δύσκολα στο χειρισμό των κουφωμάτων και των blinds τους λόγω της θέσης τους, όπως του μπάνιου ή κάποιας σοφίτας. Δεν θα χρειάζεται πλέον να σκαρφαλώνετε στο πλυντήριο για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Απολαύστε το χρόνο που τόσο χρειάζεστε για τον εαυτό σας, δίχως να ανησυχείτε μήπως σας κρυφοκοιτά κάποιος αδιάκριτος και αγενής περαστικός ή γείτονας.  

Photo 1

Με την αντίστοιχη μάλιστα εφαρμογή, θα είστε σε θέση να προγραμματίσετε το αυτόματο σφάλισμα και άνοιγμα των blinds στις ώρες που επιθυμείτε, ανάλογα με τον καιρό, την εποχή, την τοποθεσία που μένετε και το μικροκλίμα του τόπου σας. Η δυνατότητα αυτή δεν είναι ιδανική μόνο για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, αλλά και της περιουσίας σας από διαρρήκτες, καθώς, ακόμη κι όταν λείπετε από το σπίτι, θα δίνεται σε όλους η εντύπωση πως κάποιος είναι μονίμως μέσα.

Όντως, αξιοποιώντας τα οφέλη της αυτοματοποίησης στην κατοικία σας, μπορείτε να πείτε αντίο στα αδιάκριτα βλέμματα και να νιώσετε γνήσια γαλήνη και ηρεμία στον προσωπικό σας χώρο!

Μιλήστε τώρα σε έναν από τους έμπειρους Συμβούλους Σκίασης της Euroblinds!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer