Φθινοπωρινή Μπόρα - 5 Τρόποι που ο Αυτοματισμός σε Καλωσορίζει σε ένα Ζεστό Σπίτι!

08 Νοεμβρίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

oi vroxes ksekinisan gia ta kala

Οι βροχές ξεκίνησαν για τα καλά, το κρύο γίνεται όλο και πιο τσουχτερό και, όταν επιστρέφουμε σπίτι μας, αποζητούμε αυτή τη γνώριμη ζεστασιά του προσωπικού μας χώρου.

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να είναι το σπίτι μας ψυχρό και αφιλόξενο, και να χρειάζεται ώρες για να ζεσταθεί και να μας χαλαρώσει. Τι γίνεται όμως αν δεν υπάρχει κανείς εκεί να το προετοιμάσει για τον ερχομό μας;

Τα άλματα της τεχνολογίας στον κλάδο του αυτοματισμού έχουν ανοίξει νέους ορίζοντες στην έννοια της οικιακής άνεσης και εργονομίας. Θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η Euroblinds προτείνει λύσεις εκφραστικής σκίασης που κάνουν τη ζωή μας πιο διασκεδαστική, ασφαλή και εύκολη, επιτρέποντάς σου να έχεις άμεση επαφή και τον έλεγχο του προσωπικού σου χώρου όπου κι αν βρίσκεσαι από το κινητό ή το τάμπλετ σου – ανεξάρτητα από τις διαθέσεις του καιρού.

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις 5 τρόπους με τους οποίους ο αυτοματισμός σου προσφέρει ένα ζεστό καταφύγιο από τις μπόρες και τα κρύα του χειμώνα!

  1. Ασφαλής Στάθμευση του Αυτοκινήτου σας

Ένα κατάλληλο σύστημα αυτοματισμού επιτρέπει την ασφαλή στάθμευση του αυτοκινήτου σας ακόμη και στη διάρκεια μιας καταιγίδας ή σφοδρών ανέμων, δίχως να χρειαστεί να βγεις από το αυτοκίνητό σου. Με ένα απλό άγγιγμα στο αντίστοιχο app του κινητού ή του τάμπλετ σου η γκαραζόπορτα ανοίγει κι εσύ βρίσκεις αμέσως το καταφύγιο που χρειάζεσαι.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  1. Shutters και Τέντες με Ενσωματωμένους Αισθητήρες Βροχής

Δεν είναι δα και τόσο απίθανο – ειδικά στη χώρα μας: φεύγεις το πρωί για την εργασία σου και η μέρα είναι ηλιόλουστη· δεν έχεις λόγο να φανταστείς πως σε μερικές ώρες θα βρέχει καταρρακτωδώς!

Ο οικιακός αυτοματισμός, όμως, σου δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσεις ενσωματωμένους αισθητήρες βροχής στα shutters και τις τέντες του σπιτιού, οι οποίοι θα φροντίσουν να προστατέψουν τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτές σου, καθώς και οποιαδήποτε πράγματα ίσως έχεις αφήσει έξω στη βεράντα σου!

  1. Ρυθμιστής Θέρμανσης

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση από το να αποζητάς ένα ζεστό καταφύγιο μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και να ανακαλύπτεις ότι στο σπίτι σου κάνει περισσότερο κρύο από ό,τι έξω!

Ο οικιακός αυτοματισμός, όμως, σου επιτρέπει να ελέγχεις τη θέρμανση του σπιτιού πολύ προτού εισέλθεις σε αυτό. Με τον τρόπο αυτό, με το που ανοίξεις την πόρτα, θα σε καλωσορίσει μια θερμή ατμόσφαιρα που θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να ξεχάσεις γρήγορα το άγχος του γραφείου!

  1. Ελέγξτε Απόλυτα τα Συστήματα Φωτισμού

elegxte apolita ta sistimata aftomatismou

Ο αυτοματισμός σου δίνει πλήρη έλεγχο των φωτιστικών σου συστημάτων, επιτρέποντάς σου να τα ανοίγεις και να τα κλείνεις κατά βούληση, είτε όταν είσαι μέσα στο σπίτι, αλλά είσαι τόσο κουρασμένος που δεν θέλεις να σηκωθείς από τον καναπέ ή το κρεβάτι, είτε όταν λείπεις, για να δώσεις την αίσθηση σε περιέργους και διαρρήκτες ότι υπάρχουν άνθρωποι στο σπίτι.

Παράλληλα, τα νέα συστήματα αυτοματισμού περιλαμβάνουν ενσωματωμένους αισθητήρες που ρυθμίζουν την ένταση του φωτισμού ανάλογα με την ένταση του ηλιακού φωτός, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

  1. Μοναδικές Λύσεις σε Καθημερινά Προβλήματα

Ο αυτοματισμός παρέχει πρακτικές λύσεις σε ένα σωρό μικροπροβλήματα της καθημερινότητας, που συχνά όμως δημιουργούν μεγάλες δυσκολίες.

Ένα παράδειγμα είναι αρκετό: ας υποθέσουμε πως το παιδί της οικογένειας – για πολλοστή φορά – ξεχνάει ή έχει χάσει τα κλειδιά του ενώ έξω βρέχει! Ο αυτοματισμός του επιτρέπει να μπει στο σπίτι, ή δίνει σε σένα τη δυνατότητα να τον δεις από την κάμερα και να του έχεις ανοιχτή την πόρτα προτού καν φτάσει στο κατώφλι της!

Ο αυτοματισμός έχει πάψει από καιρό να θεωρείται μια συμπαθητική πολυτέλεια: είναι το βήμα που θα κάνει την καθημερινή σας ζωή πραγματικά απολαυστική!

Επισκεφτείτε ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και ανακαλύψτε την τεράστια γκάμα συστημάτων σκίασης και αυτοματισμού, προσαρμόζοντάς τις στις ανάγκες της δικής σας οικογένειας και κατοικίας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer