52 χρόνια Euroblinds: Σκιαγραφούμε την καθημερινότητα, μαζί

17 Φεβρουαρίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner 52 xronia euroblinds skiagrafoume tin kathimerinotita mazi

Οι ανθρωποκεντρικές αξίες που συνδέονται άρρηκτα με το όραμα της Euroblinds την έχουν φέρει σε μια σταθερά ανοδική πορεία εδώ και 52 χρόνια. Κατά τη διάρκειά τους, εξελισσόμαστε διαρκώς αφουγκραζόμενοι τις νέες τάσεις και επιθυμίες των σύγχρονων ανθρώπων. Με κύρια αποστολή μας, λοιπόν, να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες στον τομέα της σκίασης και της αυτοματοποίησης, σκιαγραφούμε μαζί σας μια καθημερινότητα που ξεπερνά τα εμπόδια και μας φέρνει μπροστά σε ένα πιο φωτεινό μέλλον. 

Αναπόσπαστος κρίκος αυτής της αλυσίδας αποτελεί αδιαμφισβήτητα το ανθρώπινο δυναμικό μας, που δεν συνιστά μονάχα το ουσιαστικό εκτελεστικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας αλλά και τους βασικούς αντιπροσώπους της. Είναι αυτό που μετουσιώνει επιτυχημένα το όραμα της εταιρείας επί καθημερινής βάσεως και αυτό που επωμίζεται την εμπραγμάτωση των αξιών της εταιρείας προς τα έξω. 

Είμαστε τυχεροί και υπερήφανοι που η ομάδα μας απαρτίζεται από μέλη και στελέχη που γνωρίζουν ακριβώς το ρόλο τους και διακατέχονται από τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Εταιρική κουλτούρα 

Η κουλτούρα των συνεργατών μας είναι απαραίτητο δομικό στοιχείο της αδιάσπαστης συνέχειας που έχε να επιδείξει η Euroblinds όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί εκτός από τα κορυφαία προϊόντα και την αναγνωρισμένη φήμη μιας από τις καλύτερες εταιρείες σκίασης εκεί έξω, χρειάζεσαι πάντα δίπλα σου ανθρώπους ικανούς και συνειδητοποιημένους σχετικά με την απήχηση του ρόλου τους στην εταιρεία και τον αντίκτυπο που αυτή έχει στην αγορά. Με συνεχή επιμόρφωση σε προϊόντα, υπηρεσίες, αλλά και συνεχή επικαιροποίηση του κώδικα αξιών μας, διασφαλίζουμε πως όλοι μαζί πλέουμε προς την ίδια κατεύθυνση της επιτυχίας. 

2. Αξίες 

oi aksies mas euroblinds

Μέσα από τις κοινές αξίες που ασπάζονται και μοιράζονται τα μέλη της οικογένειας της Euroblinds αντιλαμβάνονται τη μεγάλη σημασία της αλληλοϋποστήριξης και της ενότητας. Συνεργαζόμαστε μαζί για να χτίσουμε μαζί κάτι κοινό και καλύτερο. Κάτι που φέρνει στους πελάτες μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους την αίσθηση της ισορροπημένης επιτυχίας και της ολοκλήρωσης. Αυτή η ομάδα έχει μάθει να απαντά στις προκλήσεις των καιρών και να προσαρμόζεται με αξιοθαύμαστη ευελιξία, ιεραρχώντας τις ανάγκες των πελατών να απολαμβάνουν τις top υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. 

3. Καινοτομία  

Μπροστά στο επικείμενο θαύμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, όλες οι επιχειρήσεις έρχονται μπροστά στη συνειδητοποίηση πως πλέον δεν είναι αρκετό να ικανοποιείς απλώς τους πελάτες σου. Πρέπει να βρίσκεσαι συνεχώς στην αιχμή των εξελίξεων, ώστε να ηγείσαι και να πρωτοπορείς. Δεν αρκεί να πηγαίνεις με σβηστές μηχανές, όταν μπροστά σου ανοίγονται τόσα νέα τεχνολογικά θαύματα που δικαίως υψώνουν τον πήχη προσδοκιών των πελατών σου. Η καινοτομία είναι το μεγάλο στοίχημα στο οποίο ακουμπά η Euroblinds όχι μόνο για να συνεχίσει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των πελατών της, αλλά και να τους ενθουσιάζει με τη συνεχή ανανέωση της γκάμας των λύσεων που προσφέρει στον κρίσιμο τομέα της εκφραστικής σκίασης, υπό το βλέμμα της κλιματικής αλλαγής αλλά και της ανάγκης για άμεση εξοικονόμηση ενέργειας. Το όραμά μας, λοιπόν, εκσυγχρονίζεται και μας φέρνει στην πρώτη γραμμή για αναζήτηση λύσεων που ανταποκρίνονται στοχευμένα, ποιοτικά και λειτουργικά στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

4. Ευγνωμοσύνη 

eugnomosini euroblinds

Ακόμα και όταν απολαμβάνεις την επιτυχία και την αναγνώριση, είναι αναγκαίο να παραμένεις ταπεινός εργάτης και πιστός ακόλουθος των βασικών αξιών με τις οποίες γαλούχησες το όραμά σου. Αν και στην κορυφή, oι άνθρωποι της Euroblinds δεν ξεχνούν να κοιτούν με ευγνωμοσύνη όλες τις μεγάλες και μικρές στιγμές, όλες τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες που συνέβαλαν στην εξέλιξή της. Ένα μεγάλο αίσθημα ευγνωμοσύνης τόσο προς κάθε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού που προσθέτει κάτι ξεχωριστά στο σύνολο, όσο και ως προς το πελατολόγιο που την εμπιστεύεται.

Με αυτά και άλλα περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά, οι άνθρωποί μας είναι το στήριγμα και η μεγαλύτερη ελπίδα μας για το μέλλον! Και με αυτές τις παρακαταθήκες τα 52 χρόνια πορείας, μοιάζουν μονάχα η αρχή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer