Χαρίστε στο χώρο σας μια ατμόσφαιρα γοητείας με Wooden Venetian Blinds

12 Οκτωβρίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

teaser

Το φθινόπωρο έφτασε και λίγες προσαρμογές στη διακόσμηση των εσωτερικών σας χώρων είναι απαραίτητες, δεν νομίζετε; Κι εδώ που τα λέμε, η φθινοπωρινή διακόσμηση δεν είναι και τόσο δύσκολη: λίγα ρόδια ή άλλα χειμερινά αποξηραμένα φρούτα και άνθη, λίγα κουκουνάρια και γκι βελανιδιάς στο τραπέζι, πάνω από το τζάκι ή σε συγκεκριμένα σημεία στα κουφώματα, κουρτίνες και καλύμματα γήινων αποχρώσεων, και γρήγορα ο χώρος θα αποπνέει τη γλυκιά αύρα του φθινοπώρου.

Μην ξεχάσετε τα παράθυρα όμως! Τα συστήματα σκίασης τύπου «Wooden Venetian Blinds» είναι ό,τι πρέπει για να προσδώσετε μια γοητευτική φθινοπωρινή πινελιά στον χώρο, με τα φυσικά, οργανικά τους υλικά από διάφορα ήδη ανθεκτικού ξύλου. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές πρακτικές ιδέες για το πώς μπορείτε να τα αξιοποιήσετε καλύτερα σε κάθε δωμάτιο:

Τραπεζαρία

Τα συστήματα σκίασης Wooden Venetian Blinds που θα επιλέξετε για την τραπεζαρία σας είναι καλύτερο να είναι πιο  casual, καθώς και να εναρμονίζονται με τα όποια ξύλινα έπιπλα έχετε στον χώρο – τόσο από άποψη χρώματος όσο και ξύλου. Εξάλλου, έρχονται σε τόσο μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων – από σκούρο βελανιδιάς και καστανιάς, ως την υπόλευκη ώχρα της οξιάς -, ώστε δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε αυτό που δένει καλύτερα με τον δικό σας χώρο.

Φυσικά, πολλά εξαρτώνται και από τον «αέρα» και το ύφος που εσείς θέλετε να δώσετε στην τραπεζαρία σας: προτιμάτε έναν πιο φιλικό, προσωπικό και ανεπίσημο χώρο, ή μια επιβλητική, επίσημη αίθουσα για τα γεύματα με συγγενείς και φίλους; Όσο πιο επίσημη δείχνει η τραπεζαρία, τόσο πιο σκούρο και βαρύ πρέπει να είναι και το ξύλο των Wooden Venetian Blinds.

Το Καθιστικό

Με μια γκάμα επιλογών που κυμαίνονται από το ρουστίκ στην εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, τα Wooden Venetian Blinds μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε λογής καθιστικό, χαρίζοντάς του μοναδικό στιλ και φθινοπωρινή ατμόσφαιρα. Μεγάλη σημασία θα παίξει φυσικά και ο κατάλληλος συνδυασμός του χρώματος και του υφάσματος της κουρτίνας με το χρώμα και το ξύλο στα σκίαστρα. Λίγες επίσης χειμερινές πινελιές, με αποξηραμένα χρυσοκίτρινα φύλλα και αποξηραμένα φρούτα θα αναδείξουν ακόμη καλύτερα τον χώρο.

Η Κουζίνα

Κλείνουμε με την κουζίνα - άλλο ένα δωμάτιο στο οποίο τα Wooden Venetian Blinds ταιριάζουν τέλεια. Εξάλλου εκεί  περνάμε οι περισσότεροι από μας αρκετά μεγάλο τμήμα του χρόνου μας, ειδικά το πρωί, απολαμβάνοντας το πρωινό και τον καφέ μας.

Προτιμήστε εδώ κάτι πιο απλό και ανάλαφρο, τόσο σε ξύλο όσο και σε σχέδιο πλεξίματος. Αν σας απασχολεί η συντήρηση, το καθάρισμα ή η λειτουργικότητά τους δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ξεσκονίζονται πανεύκολα, ανοιγοκλείνουν ταχύτατα και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Κι αν στα προηγούμενα δωμάτια ταίριαζαν διακοσμητικά με αποξηραμένους καρπούς και παλαιωμένα κλωνάρια ή φύλλα, πόσο μάλλον στην κουζίνα, ειδικά στον πάγκο, δίπλα στο παράθυρο, και στο τραπέζι!

Είναι αλήθεια πως τα Wooden Venetian Blinds  μπορούν να προσδώσουν απίστευτη γοητεία στους χώρους σας! Έχετε υπόψη πως δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα με τα έπιπλα σας. Εξάλλου αυτή είναι η γοητεία του αυθεντικού ξύλου. Απλά θέλει λίγη προσοχή η επιλογή τους ώστε να ταιριάξουν και να δέσουν αρμονικά με αυτά.

Οικολογική ευαισθησία

Η οικολογική ευαισθησία είναι ένα σημαντικό κομμάτι των αξιών μας, ως οργανισμός. Με σεβασμό λοιπόν στον άνθρωπο και πρωτίστως το περιβάλλον που ζει θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι πρώτες ύλες των Wooden Venetian Βlinds που σας προσφέρουμε, προέρχονται από δάση/δέντρα που αναδασώνονται.

Αν δυσκολεύεστε να επιλέξετε ή θέλετε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια στη διαχείρισή τους, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer