Wooden Venetian Blinds: Ο Σωστός Τρόπος να τα Καθαρίσετε

30 Μαΐου 2017

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedwooden venetian teaser.png1496143115

Wooden Venetian Blinds – συνώνυμα της κομψότητας και της ζεστασιάς, της γοητείας του ξύλου και της διαχρονικής ομορφιάς⋅ αρκεί, φυσικά, να είναι καθαρά! Όσο εντυπωσιακά κι αν είναι, η σκόνη κι η ακαθαρσία δεν μπορεί παρά να ζημιώνουν την εμφάνισή τους, και συνεπώς και την εμφάνιση του σπιτιού σας. 

Από την άλλη, λόγω του ιδιαίτερου σχεδίου τους, αλλά και του υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένα, ο καθαρισμός τους είναι καλό να γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο, ο οποίος θα διασφαλίσει τη μακροζωία των χρωμάτων τους, καθώς και την ανθεκτικότητά τους στο χρόνο

Να, λοιπόν, ποιος είναι ο σωστός και πλέον εύκολος τρόπος για να τα διατηρείτε καθαρά!  

Τα εργαλεία Σας 

Πρέπει να προμηθευτείτε: 

  • Μια ηλεκτρική σκούπα 
  • Ένα ανθεκτικό ξεσκονόπανο 

Κάθε Πότε Πρέπει να τα Καθαρίζετε

Να θυμάστε τον εξής κανόνα, που εφαρμόζεται τόσο στα Venetian Blinds όσο και σε οτιδήποτε άλλο: όσο πιο τακτικά γίνεται ο καθαρισμός, τόσο πιο εύκολος και αποτελεσματικός είναι. Αντίθετα, αν περιμένετε να φανεί η ακαθαρσία στα blinds για να τα καθαρίσετε, αδικείτε τη γοητεία τους και σίγουρα θα κουραστείτε κάπως παραπάνω. Γι’ αυτό είναι καλό να τα καθαρίζετε 1 φορά την εβδομάδα, και να τα γυαλίζετε 1 φορά το μήνα. 

wooden venetian in article

Πώς Να Καθαρίζετε τα Wooden Venetian Blinds σε 5 Λεπτά!

  • Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα  και ένα ανθεκτικό ξεσκονόπανο για να αφαιρέσετε τη σκόνη από τα blinds.
  • Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιήσετε σαπουνάδα στις ξύλινες επιφάνειες, καθώς το νερό εισχωρεί στις φυσικές ραγάδες του ξύλου, καταστρέφοντάς και στρεβλώνοντας την επιφάνειά του. 
  • Χρησιμοποιήστε μια ασφαλή σκάλα ή ένα σταθερό σκαμνάκι για να φτάσετε στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. 

Τα Wooden Venetian Blinds αποτελούν μια από τις ωραιότερες και πιο διαχρονικές επιλογές στα συστήματα σκίασης. Με λίγη προσοχή, τακτική φροντίδα και καθαρισμό θα χαρίζουν πάντοτε την ξεχωριστή τους γοητεία στον προσωπικό σας χώρο. 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη φροντίδα των Wooden Venetian Blinds; Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και οι έμπειροι αντιπρόσωποι της Euroblinds θα χαρούν να σας βοηθήσουν!   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer