Τι κάνει τα venetian blinds να ξεχωρίζουν στο χώρο της εξωτερικής σκίασης;

19 Μαρτίου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

ti kanei ta venetian blinds na ksexorizoun ston xwro tis eksoterikis skiasis

Η ηλιοπροστασία του 21ου αιώνα αλλάζει πρόσωπο και αποκτά την καθαρή λειτουργική και αισθητική αξία που εκπροσωπείται τέλεια στην εφαρμογή των εξωτερικών venetian blinds. Τα εξωτερικά venetian blinds αποτελούν ένα ευέλικτο σύστημα, συνδυάζοντας μοναδικές δυνατότητες ανάπτυξης και σύμπτυξης, ανακύκλωσης του αέρα και πλήρους απόλαυσης της θέας.

Ταυτισμένα με την έννοια της βιοκλιματικής συμπεριφοράς των σύγχρονων κτιρίων, οι ανοιγοκλεινόμενες μεταλλικές περσίδες τους συνδυάζουν μοναδικά πλεονεκτήματα. Η διαχείριση και ο εξατομικευμένος έλεγχος της διέλευσης του φυσικού φωτός καθιστούν τα εξωτερικά venetian blinds μια ολοκληρωμένη λύση σκίασης για τον χώρο σας.

Ας πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά σε ποια συγκεκριμένα σημεία υπερέχει το συγκεκριμένο σύστημα:

1. Διακριτικότητα και αισθητική αρμονία

diakritikotita kai aisthitiki armonia 

Προσεγμένη και διακριτική εγκατάσταση με αόρατα κουφώματα που ακολουθούν την αισθητική γραμμή του σπιτιού. Οι μηχανισμοί αναδίπλωσης όπως και τα μοτέρ χειρισμού είναι εξολοκλήρου ενσωματωμένα στα «σπλάχνα» του συστήματος ούτως ώστε να μην προκαλούν αισθητικές παραφωνίες, αλλά και να παραμένουν απόλυτα προστατευμένα από τις καιρικές συνθήκες ή τις κακόβουλες ενέργειες φθοράς τους.


2. Εξατομικευμένη χρήση ανάλογα με την ώρα και τη... διάθεση

Η ελεγχόμενη ηλιοπροστασία που προσφέρουν τα εξωτερικά venetian blinds προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες την ίδια στιγμή που επιτυγχάνεται αποτελεσματικός εξαερισμός των εσωτερικών χώρων με την περιστροφική κλίση των περσίδων αλλά και την πλήρη ή μερική σύμπτυξη του συστήματος.


3. Έξυπνη λειτουργία και προσαρμοστικότητα

eksipni leitourgia kai prosarmostikotita 

Τα εξωτερικά venetian blinds συμβαδίζουν με τη λογική ενός καθ’ όλα έξυπνου σπιτιού. Για αυτόν το λόγο η εγκατάστασή τους συνοδεύεται από τη δυνατότητα αυτοματοποίησης και τη δημιουργία επαναλαμβανόμενων σεναρίων ανάλογα με τη συνήθη χρήση και τις ανάγκες σας. Η σχετική δυνατότητα μπορεί να γίνει πανεύκολα ακόμα και μέσω απομακρυσμένου ελέγχου μέσω του κινητού τηλεφώνου αν τυχόν λείπετε από το σπίτι.


4. Βιοκλιματική φιλοσοφία

Η πράσινη φιλοσοφία του συστήματος αποδεικνύεται από μια έμπρακτη και εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα αυτοματοποιημένα συστήματα σκίασης ακουμπά η μεγάλη ελπίδα που έχει ο κατασκευαστικός τομέας προκειμένου να μειώσει τις ανάγκες κατανάλωσης ενέργειας. Τα εξωτερικά venetian blinds ηγούνται της προσπάθειας για βιοκλιματική αλλαγή των ενεργοβόρων εργασιών που εκτελεί καθημερινά ένα μέσο νοικοκυριό.

Η νέα εποχή προσφέρει νέες επιλογές στον τρόπο που αντιμετωπίζαμε το σπίτι μας. Πλέον αποτελεί προνόμιο αλλά και υποχρέωση η διαμόρφωση ενός σπιτιού που εντυπωσιάζει με τη λειτουργικότητά του, κερδίζει με τις έξυπνες λύσεις που προσφέρει και πραγματώνει το όραμα της ενεργειακής εξοικονόμησης. Τα venetian blinds με τον ευέλικτο χαρακτήρα τους και την αισθητική τους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αλλαγής στα δεδομένα της εξωτερικής σκίασης.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds για να τα γνωρίσετε από κοντά, να ελέγξετε την αποδοτικότητά τους και να δημιουργήσετε μαζί τους τις δικές σας μοναδικές εφαρμογές για το δικό σας σπίτι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer