Τι Είναι Αυτό που Έχει Κάνει τα Venetian Blinds Κλασική Επιλογή Σκίασης;

13 Σεπτεμβρίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

teaser ti einai afto pou exei kanei ta venetian blinds

Τι σκέφτεστε όταν ακούτε τη λέξη «κλασικός»; Ίσως κάτι διαχρονικά πολύτιμο, κάτι που έχει δοκιμαστεί στο πέρασμα του χρόνου και παραμένει αξεπέραστο ή, τουλάχιστον, κορυφαίο ως επιλογή.

Αν ρωτήσετε κάποιον ειδικό στα συστήματα σκίασης να αναφέρει μια «κλασική», με τις έννοιες που αναφέραμε, επιλογή σκίασης, ελάχιστα θα διστάσει να σας απαντήσει: τα γνωστά σε όλους μας venetian blinds δηλαδή συνεχίζουν να αποτελούν μια διαχρονικά κομψή και λειτουργική επιλογή σκίασης για οποιονδήποτε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό.

Γιατί όμως; Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που χαρίζουν στα Venetian Blinds τη μοναδική τους διαχρονικότητα;

Venetian Blinds – Κατάλληλα τόσο για Εσωτερική, Όσο και Εξωτερική Σκίαση

Ένα πρώτο βασικότατο χαρακτηριστικό των Venetian Blinds είναι η προσαρμοστικότητά τους. Αυτή άλλωστε τους επιτρέπει, με συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις στο είδος σκίασης στις διαστάσεις, να χρησιμοποιηθούν τόσο ως σύστημα τόσο εσωτερικής, όσο και εξωτερικής σκίασης.

Η κάθε κατηγορία έχει με τη σειρά της συγκεκριμένα προτερήματα και οφέλη για τον χρήστη. Ας τα εξετάσουμε ξεχωριστά.

Venetian Blinds Εσωτερική Σκίασης

Τα venetian blinds εσωτερικής σκίασης κατασκευάζονται από ειδικά επεξεργασμένο ξύλο ή αλουμίνιο. Η μοναδική τους αισθητική προσθέτει μια γήινη, ζεστή και φιλόξενη αύρα στον χώρο, συνθέτοντας το ιδανικό σκηνικό για μια χαλαρωτική επιστροφή στην αγκαλιά του προσωπικού σου χώρου μετά από μια κουραστική μέρα γεμάτη υποχρεώσεις και άγχος.

Φυσικά, πέρα από την κομψότητά τους, τα venetian blinds χρωστούν τη δημοφιλία τους στον εξαιρετικό έλεγχο που χαρίζουν στη διαχείριση του ηλιακού φωτός: μπορείτε πανεύκολα να καθορίσετε την ποσότητα φωτός που θα διέλθει στον χώρο σας, καθώς και τον βαθμό της ιδιωτικότητας που επιθυμείτε. Ναι, τα venetian blinds είναι τόσο αγαπητά, γιατί κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη.

Αρκετά συνηθισμένα είναι και τα venetian blinds αλουμινίου ως σύστημα εσωτερικής σκίασης. Ελαφρύ, εξαιρετικά ανθεκτικό και μπορεί να επιλεγεί μέσα από πολλούς χρωματισμούς– ακόμη και σε εξαιρετικά λεπτομερή απομίμηση ξύλου - ταιριάζοντας έτσι άψογα στην εσωτερική διακόσμηση του κάθε δωματίου, τα venetian blinds αλουμινίου χαρίζουν ακόμη καλύτερη διαχείριση του φωτός και της θέας προς τον εξωτερικό χώρο.

Ο λόγος είναι απλός: Μπορείτε να επιλέξετε venetian blinds διάτρητα, με μικροσκοπικές οπές που επιτρέπουν στον χρήστη του δωματίου να διατηρεί την ιδιωτικότητά του, διατηρώντας παράλληλα άριστο οπτικό έλεγχο του εξωτερικού περιβάλλοντος. Η διάτρηση βελτιώνει επίσης σημαντικά τον έλεγχο στη διάχυση του φωτός μέσα στον χώρο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Venetian Blinds Εξωτερικής Σκίασης

Στην εκδοχή τους ως σύστημα εξωτερικής σκίασης, τα venetian blinds κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και συνδυάζουν μοναδικές δυνατότητες ανάπτυξης και σύμπτυξης, χαρίζοντας εξαίρετη προστασία από το ηλιακό φως, μπλοκάροντάς το προτού καν αγγίξει τον τοίχο του κτιρίου και δίνοντας τη δυνατότητα να παρέχει μερική συσκότιση. Παράλληλα, χαρίζουν μοναδική θέα στον χρήστη του χώρου.

Ένα ακόμα μοναδικό πλεονέκτημα των venetian blinds εξωτερικής σκίασης είναι η δυνατότητα ανακύκλωσης του αέρα στο εξωτερικό του κτιρίου, φαινόμενο που συμβάλλει σημαντικά στη δρόσυνσή του και, συνεπώς, στην εξοικονόμηση ενέργειας για τον κλιματισμό του εσωτερικού του.  

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αυτοματοποίηση έχει επίσης ενισχύσει τα προτερήματα των venetian blinds εξωτερικής σκίασης, κάνοντάς τα ακόμη πιο ευέλικτα και εύκολα στη διαχείριση, προσαρμοζόμενα στις διαθέσεις του καιρού και την διεύθυνση του ηλιακού φωτός και χαρίζοντάς σας την καλύτερη δυνατή προστασία όλον τον χρόνο.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνούμε την μοναδική τους αισθητική, με την εγκατάσταση αόρατων κουτιών / κουφωμάτων, ώστε να είναι σχεδόν αόρατα στον εξωτερικό παρατηρητή, επιτρέποντας έτσι στα blinds να ενσωματωθούν άψογα στην αρχιτεκτονική οποιουδήποτε κτιρίου.

Ποιο Είναι λοιπόν το Μυστικό τους;

Τι καθιστά λοιπόν τα venetian blinds τόσο διαχρονικά ως σύστημα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης; Ο μοναδικός συνδυασμός τόσο πολλών και σημαντικών πλεονεκτημάτων και οφελών για τον χρήστη. Από την άψογη διαχείριση του ηλιακού φωτός, ως τον έλεγχο της ιδιωτικότητας και της εξωτερικής θέας, τα venetian blinds θα καλύψουν μοναδικά κάθε ανάγκη σας, λειτουργική και αισθητική.

Στα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds θα βρείτε μια τεράστια γκάμα σχεδίων, και χρωμάτων, για να διαλέξετε το σύστημα σκίασης που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας αισθητική, στις δικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε τώρα με την πλήρως καταρτισμένη ομάδα της Euroblinds!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer