Επιλέξτε, Μετρήστε, Παραγγείλτε.

Δείτε το e-shop μας

Τα Πλεονεκτήματα των Εξωτερικών Venetian Blinds

05 Απριλίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedteaser.jpg1522913456

Σε μια γωνιά τη γης που τη λούζει ο ήλιος για περισσότερες από τριακόσιες μέρες το χρόνο, η προστασία από τις ακτίνες του είναι ζήτημα εξαιρετικής σημασίας, τόσο για την ακεραιότητα των κουφωμάτων και άλλων ευαίσθητων επιφανειών των προσωπικών μας χώρων, όσο και για την τσέπη μας, καθώς το κόστος του κλιματισμού είναι αρκετά υψηλό – ιδιαίτερα στην Κύπρο.

Αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε ένα σύστημα εξωτερικής σκίασης για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο, τα εξωτερικά Venetian Blinds θα πρέπει να αποτελούν την πρώτη σας επιλογή, τόσο για την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής που προσφέρουν, όσο και τη λειτουργικότητα και την εξωτερική τους καλαίσθητη εμφάνιση.

Ας εξετάσουμε λίγο πιο αναλυτικά τα μοναδικά πλεονεκτήματα των Venetian Blinds ως εξωτερικών συστημάτων σκίασης.

Τα Πλεονεκτήματα των Εξωτερικών Venetian Blinds

Photo 1

  • Τα εξωτερικά venetian blinds αποδεδειγμένα δεσμεύουν το 85% των ακτίνων του ήλιου – ποσοστό εξαιρετικά υψηλό σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο εξωτερικό σύστημα σκίασης.
  • Επιτρέπουν την εξοικονόμηση χρημάτων από την κατανάλωση ενέργειας για τον κλιματισμό των εσωτερικών μας χώρων, μειώνοντας τη σχετική θερμοκρασία ως και 4 βαθμούς Κελσίου, διατηρώντας το κλίμα ευχάριστο και αναζωογονητικό.
  • Μας επιτρέπουν να διαχειριζόμαστε πλήρως την ένταση του φυσικού φωτισμού και του ήλιου. Επιπλέον, τα προηγμένης τεχνολογίας εξωτερικά venetian blinds με διάτρητα φύλλα αλουμινίου παρέχουν πλέον στο χρήση απίστευτη δυνατότητα από την μια της οπτικής επαφής και την επέκταση της απρόσκοπτης θέας από μέσα προς τα έξω.
  • Τα εξωτερικά Venetian Blinds νέας γενιάς προσφέρουν πλέον ακόμη πιο εύκολο έλεγχο στο χρήστη, με την ενσωμάτωση ηλεκτροκίνητων και αυτοματοποιημένων μηχανισμών ανύψωσης και περιστροφής ακόμα και από το smart phone ή το tablet σας.
  • Τα υλικά κατασκευής των εξωτερικών Venetian blinds χαρακτηρίζονται από μεγάλη αντοχή έναντι τόσο της ηλιακής ακτινοβολίας όσο και των καιρικών συνθηκών.
  • Ενισχύουν την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής.
  • Προσδίδουν εξαιρετική κομψότητα στη πρόσοψη του κτιρίου, και γενικά των δομημένων χώρων αναβαθμίζοντάς το εμφανισιακά.
  • Έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, διασφαλίζοντας πως θα ταιριάξουν εύκολα σε κάθε φυσικό περιβάλλον και στιλ αρχιτεκτονικής σχεδίασης.
  • Είναι εξίσου εύχρηστα και λειτουργικά τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους.
  • Προσφέρουν δυνατότητα ανακύκλωσης του αέρα αφού δεν τον εμποδίζουν καθόλου όταν οι λωρίδες είναι σε οριζόντια θέση.

Λαμβάνοντας υπόψη το σπάνιο αυτό συνδυασμό πολλών και σημαντικών πλεονεκτημάτων, δεν είναι τυχαία η θέση των εξωτερικών Venetian Blinds ως η κορυφαία επιλογή στα εξωτερικά συστήματα σκίασης παγκοσμίως.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα υλικά κατασκευής των εξωτερικών Venetian Blinds και τις διαστάσεις στις οποίες είναι διαθέσιμες, επισκεφτείτε την αντίστοιχη σελίδα στον επίσημο ιστότοπο της Euroblinds και ανακαλύψτε τη νέα πρωτοποριακή μέθοδο κάλυψης των εξωτερικών Venetian blinds με τα επονομαζόμενα «αόρατα» κουφώματα, που δεν διαταράσσουν ούτε στο ελάχιστο την αισθητική του χώρου σας. Η κατασκευή τους από θερμο-ηχομονωτικό υλικό και ενσωματωμένο μεταλλικό πλέγμα εγγυώνται εξαιρετική αντοχή και άψογη εφαρμογή σε κάθε κτιριακή πρόσοψη.

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα επικοινωνίας και εξασφαλίστε εξειδικευμένη και πεπειραμένη κατεύθυνση από τους καταξιωμένους μας Συμβούλους Σκίασης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Explore Our Newcollection

Projects Footer Ideas For Home Footer