Τα Οικονομικά Οφέλη της Τέντας

31 Μαΐου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedTeaser1.jpg1527774835

Οι περισσότεροι άνθρωποι συσχετίζουν την τέντα με τη σκίαση και μερικές ευχάριστες στιγμές στη βεράντα ή το μπαλκόνι τους, καθώς και με την ωραία όψη που χαρίζουν με την ποικιλία των σχεδίων και των χρωμάτων τους.

Ξεχνούν – ή μάλλον πολύ απλά δεν γνωρίζουν – πως η τοποθέτηση μιας τέντας αποφέρει τρομερά οφέλη και από οικονομική άποψη στους ενοίκους και τον ιδιοκτήτη ενός κτιρίου.

Μήπως είστε κι εσείς ένα από αυτά τα άτομα; Σε αυτό το σύντομο άρθρο μας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε γιατί η τοποθέτηση μιας τέντας στο σπιτικό σας αποτελεί, πρωτίστως, μιας εξαιρετική και ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση!

Συμβάλλει στη Διατήρηση Ευχάριστης Θερμοκρασίας στο Εσωτερικό του Χώρου

Σε μια χώρα σαν τη δική μας, που τη λούζει ο ήλιος για περισσότερες από 300 μέρες το χρόνο, η ψύξη και ο κλιματισμός στο εσωτερικό μιας κατοικίας ή ενός γραφείου είναι ιδιαίτερα υψηλό. Ένας προφανής τρόπος να μειωθεί αυτό το κόστος, είναι ο έλεγχος της ποσότητας του ηλιακού φωτός που εισβάλλει στο εκάστοτε δωμάτιο και της αύξησης της θερμότητας που αυτό προκαλεί. Μια κατάλληλη σκίαση, λοιπόν, στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες μπορεί να μειώσει δραστικά αυτό το κόστος.

Ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα ενδιαφέροντα στοιχεία:

  • Απαιτούνται περισσότερα χρήματα για να κλιματίσετε έναν χώρο και να τον διατηρήσετε δροσερό δύο ολόκληρα χρόνια, από το να εγκαταστήσετε μια τέντα καλής ποιότητας στα μπαλκόνια σας! Μια τέντα μειώνει το συνολικό κόστος κλιματισμού κατά 5%!
  • Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως θα εξοικονομείτε χρήματα τα οποία θα μένουν στην τσέπη σας! Ας σημειωθεί πως στην εξοικονόμηση αυτή έχουμε υπολογίσει μόνο το κόστος της ενέργειας – όχι συντήρησης του συστήματος κλιματισμού.

Εξασφαλίζει Ευχάριστη Ατμόσφαιρα στο Εξωτερικό του Σπιτιού

Παράλληλα, η τέντα, προστατεύοντας το χώρο του μπαλκονιού ή της βεράντας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, τη διατηρεί ευχάριστη και δροσερή, δίνοντάς σας την ευκαιρία να την απολαύσετε ανά πάσα στιγμή, δίχως να απαιτείται η χρήση ανεμιστήρων ή άλλων ενεργοβόρων συσκευών.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, επίσης, τη σημαντική προστασία που παρέχει η τέντα από την εξαιρετικά επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, που προκαλεί σημαντική φθορά στον οφθαλμικό και δερματικό ιστό, ιδιαίτερα σε παιδιά και ενήλικες με ανοιχτό δέρμα και χρώμα ματιών. Αλλά και στα έπιπλα του κήπου μας και του εσωτερικού μας χώρου.

Καλωσορίζει τους Πελάτες σας

Ας σημειωθεί πως μια παχιά σκιά κάτω από μια τέντα είναι ο καλύτερος τρόπος να καλωσορίσετε πελάτες και ενδιαφερόμενους στην επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

Δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που προσφεύγουν στην εγκατάσταση μεγάλων πινακίδων ή συστημάτων φωτισμού LED για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Εκτός του ότι λύσεις σαν αυτές αποδεικνύονται συχνά πολύ πιο ακριβές από την εγκατάσταση μιας τέντας, δεν παρέχουν κανένα από τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα και την προστασία που εκείνη προσφέρει.

Παράλληλα, μια τέντα είναι πανεύκολη στη χρήση, ειδικότερα άμα εφαρμόσετε σε αυτή σύστημα αυτοματισμού και  απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια επένδυση;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Μιλήστε μας σήμερα κιόλας και ανακαλύψτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα μιας τέντας για το δικό σας χώρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer