Συστήματα Πρόσβασης: Γιατί οι αυλόπορτες αποτελούν την ιδανικότερη λύση

05 Μαΐου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner sistimata perifraksis giati oi avloportes apoteloun tin idanikoteri lisi

To σπίτι σας αποτελεί το καταφύγιό σας, για αυτό και είναι σημαντικό να νιώθετε μέσα σε αυτό κάθε στιγμή ασφαλείς και προστατευμένοι. Η οριοθέτηση του ακινήτου σας μέσα από το ιδανικό για τις προδιαγραφές του σύστημα πρόσβασης στηρίζεται αναμφίβολα στην αντίστοιχη επιλογή της κατάλληλης αυλόπορτας που αποτελεί, άλλωστε, και την πρώτη εικόνα που καλωσορίζει τους επισκέπτες σας.

Πέρα από την ασφάλεια, λοιπόν, η αυλόπορτα πρέπει να χαρακτηρίζεται από καλαισθησία και λειτουργικότητα, έτσι ώστε να κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη. Με αυτό στο μυαλό, είναι θεμιτό να αναζητάμε προϊόντα και λύσεις που συμβαδίζουν με την αισθητική μας αλλά και δεν κάνουν έκπτωση στα θέματα των υλικών, της ασφάλειας και της κάλυψης. Παράλληλα, η προσθήκη εξατομικευμένων χαρακτηριστικών, όπως των αυτοματισμών, που συμβαδίζουν με τις ανάγκες και το σύγχρονο στυλ ζωής παρέχει έξτρα δυνατότητες όπως τον απομακρυσμένο έλεγχο αλλά και την 24ωρη παρακολούθηση του σπιτιού ακόμα και από το κινητό. 

Στην αγορά θα βρείτε πολλούς διαφορετικούς τύπους αυλόπορτας που διαφοροποιούνται βάσει της αισθητικής, των υλικών κατασκευής και των πλεονεκτημάτων ασφάλειας που προσφέρουν. Για παράδειγμα, ανάλογα με το πόσο πολυσύχναστη ή απομονωμένη είναι η περιοχή που διαμένετε, η επιλογή ενός συμπαγούς συστήματος πρόσβασης κρίνεται σημαντική για να διασφαλίσει στα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σπίτι ή το εξοχικό σας τον ύψιστο βαθμό ασφαλείας. Ειδικά αν διαθέτετε μεγάλο κήπο ή πισίνα, πρέπει να πιστοποιήσετε πως δεν υπάρχουν κενά σε αυτό, ενώ το ύφος του παραμένει ίδιο σε όλο του το μήκος. Από την άλλη, και το προσωπικό γούστο παίζει τον δικό του ρόλο, κάτι που διαφαίνεται στα αμέτρητα στυλ που απηχούν διαφορετικές πτυχές αισθητικής στους άξονες του κλασικού και του μοντέρνου. 

avloportes vasiki tipiki diakrisi ilektrokinites xeirokinites

Οι αυλόπορτες, ωστόσο, ως βασική τυπική διάκριση χωρίζονται σε ηλεκτροκίνητες και χειροκίνητες, ενώ ανάλογα με τον τρόπο ανοίγματος χαρακτηρίζονται ως συρόμενες ή ανοιγόμενες. Κάθε κατηγορία συγκεντρώνει τα δικά της πλεονεκτήματα, ενώ σαφώς υπάρχει και αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση όσο περισσότερο απομακρυνόμαστε από το χειροκίνητο μοντέλο. 

Οι ηλεκτροκίνητες αυλόπορτες προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες ηλεκτροκίνησης και αυτοματισμών, όπως π.χ. αισθητήρες κίνησης, αυτόματο σταμάτημα όταν ανιχνεύεται κάποιο εμπόδιο, τηλεχειρισμό, αυτόματο κλείδωμα, ακόμα και τμηματικό άνοιγμα για την είσοδο συγκεκριμένου αριθμού προσώπων ή συγκεκριμένων διαστάσεων αντικειμένων. Αυτονόητα δεν απαιτούν τη φυσική κίνηση ανοίγματος και κλεισίματός τους, κάτι που τις καθιστά πολύ πιο εύχρηστες όταν υπάρχει η ανάγκη να μπείτε ή να βγείτε γρήγορα από το σπίτι ή να μη χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας όταν είστε, για παράδειγμα, φορτωμένοι με τις σακούλες του σουπερμάρκετ! Από την άλλη, και οι χειροκίνητες αυλόπορτες δεν υπολείπονται σε ασφάλεια ή αξιοπιστία, αφήνοντας τελικά την επιλογή πραγματικά στο τι ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής.

Επιλέγοντας τον σωστό τύπο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, η ιδανική αυλόπορτα… κλείνει μέσα της την ολοκληρωμένη προστασία του σπιτιού σας αλλά και όσων αγαπάτε. Στο πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης μπορείτε να δείτε από κοντά την εκτενή γκάμα αυλόπορτων που διαθέτουμε, όπως και να λάβετε πλήρη καθοδήγηση από το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας σχετικά με το σημαντικό αυτό ζήτημα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer