Συρόμενη σίτα: Η νέα προσθήκη στα Κέντρα Σκίασης Euroblinds

27 Ιανουαρίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner siromeni sita i nea proskiasis lemesou kai pafou

Οι ανάγκες σας για μια πιο πρακτική καθημερινότητα μας εμπνέουν! Με αυτό στο μυαλό σχεδιάζουμε και επενδύουμε σε νέες έξυπνες λύσεις που αναβαθμίζουν τη λειτουργικότητα του σπιτιού. Σε μια τέτοια ανάγκη απαντάμε και τώρα προσθέτοντας στην εκτενή γκάμα των πρωτοπόρων συστημάτων μας τη συρόμενη σίτα για μπαλκονόπορτες και παράθυρα.

Η συρόμενη σίτα με οδηγό αλουμινίου εκπλήσσει με τη χρηστικότητά της όχι μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Οι ανεπιθύμητοι φτερωτοί επισκέπτες (κουνούπια, μύγες, πεταλούδες) απειλούν άλλωστε να εισβάλλουν στους εσωτερικούς χώρους ανεξαρτήτως εποχής, ιδίως σε μια χώρα όπως τη δική μας που η ζέστη δεν μας αποχωρίζεται εύκολα, για αυτό και είναι αναγκαία η προστασία που παρέχει η συρόμενη σίτα, κρατώντας την ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο καθαρή και υγιεινή, απαλλαγμένη από σκόνη και έντομα. Με την έγκαιρη εγκατάστασή της εξάλλου είστε πανέτοιμοι και για το καλοκαίρι, όπου η παρουσία κουνουπιών μέσα στο σπίτι θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους ως προς την αντιμετώπιση.

Αξίζει να σταθούμε σε μερικά από τα πλεονεκτικά στοιχεία της συρόμενης σίτας, που εγγυώνται τις επιτυχημένες προδιαγραφές εγκατάστασής της αλλά και την εξαίρετη και πολύ εύκολη λειτουργία της από όλα τα μέλη του σπιτιού!

sita efkoli prosarmogi euroblinds

1. Η σίτα εφαρμόζεται σε συρόμενα ανοίγματα, είτε έχουν πρόβλεψη για σίτα είτε όχι πάνω στον οδηγό. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και σε τρίφυλλα ανοίγματα (πόρτες-παράθυρα) στο πλάτος όμως του ενός φύλλου.

2. Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε παράθυρα όσο και σε μπαλκονόπορτες.

3. Διαθέτει μέγιστο πλάτος 160 εκ. ανά φύλλο και μέγιστο ύψος 240 εκ., για βέλτιστη εφαρμογή και απόδοση.

4. Παρόλο που η εγκατάστασή της εφαρμόζει τέλεια στο εκάστοτε κάσωμα, αν συνυπάρχουν στο χώρο μικρά παιδιά χρειάζεται να μάθουν να τη χειρίζονται με προσοχή. Το ίδιο ισχύει αν έχουμε κατοικίδιο μέσα στο σπίτι.

5. Πριν την τοποθέτηση προηγείται ακριβής μέτρηση και κατασκευή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

6. Η συρόμενη σίτα μπορεί να βαφτεί σε διαφορετικές αποχρώσεις. έτσι ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί απόλυτα στη συνολική αισθητική του σπιτιού σας.

7. Η ανθεκτικότητα των υλικών κατασκευής της αλλά και η σωστή τοποθέτηση, με τη σφραγίδα της Euroblinds, εγγυάται τη βέλτιστη αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την αντοχή της ακόμα και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. 

sita kai kairikes sinthikes

Επειδή το καλοκαίρι, λοιπόν, βρίσκεται πιο κοντά από όσο πιστεύετε, ανακαλύψτε σήμερα τις ευκολίες που μπορεί να σας χαρίσει η εγκατάσταση της συρόμενης σίτας. Αν επιθυμείτε να εξοικειωθείτε με τα χαρακτηριστικά της και να επιβεβαιώσετε πόσο χρηστική μπορεί να αποδειχθεί ανάλογα με τις προδιαγραφές του δικού σας χώρου, σας προσκαλούμε στα Κέντρα Σκίασης Euroblinds Παγκύπρια, για να τη γνωρίσετε από κοντά από τους εξειδικευμένους συμβούλους σκίασης της Euroblinds.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer