Η Euroblinds είναι υποψήφια στα INBusiness Awards 2021!

06 Ιανουαρίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner i euroblinds einai ipoa inbussiness awards 2021

Οι υποψηφιότητες για τα 14α INBusiness Awards 2021 ανακοινώθηκαν και είμαστε περήφανοι που η Euroblinds συγκαταλέγεται ανάμεσα στις υποψήφιες εταιρείες που διεκδικούν το βραβείο στην κατηγορία Βιομηχανία/Μεταποίηση. Με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων και πλέον πρωτοπόρων εταιρειών στον τομέα τους, τα INBusiness Awards αποτελούν έναν καταξιωμένο θεσμό που τυγχάνει μεγάλης υπόληψης και αποδοχής από τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου.

Μέσα από τη βράβευση αξιολογείται η προσπάθεια της ευφυούς επιχειρηματικότητας και παρέχονται τα κατάλληλα εναύσματα για την περαιτέρω ενίσχυσή της μέσα από την αναγνώριση των κορυφαίων επιδόσεών της αλλά και των αξιών που τη διέπουν. Με αυτό ως γνώμονα η υποψηφιότητα της Euroblinds στην κατηγορία Βιομηχανία/Μεταποίηση αποτελεί εξαιρετική αναγνώριση των συντονισμένων ενεργειών αλλά και των θεαματικών αποτελεσμάτων που πέτυχαμε το 2021.

Η ψηφοφορία για τα φετινά βραβεία ήδη "τρέχει" και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2022, με την τελική ανακοίνωση των νικητών στις συνολικά 9 κατηγορίες βραβεύσεων να προγραμματίζεται για τα τέλη Φεβρουαρίου, παρουσία εξεχόντων πολιτικών προσώπων και σημαινόντων εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Για τη Euroblinds αυτή η τιμητική υποψηφιότητα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβάλλουμε εκεί έξω τον πυρήνα των αξιών που διέπουν τη λειτουργία μας τόσο ως επιχείρηση που ηγείται των εξελίξεων στον κόσμο της εξωτερικής/εσωτερικής σκίασης και του αυτοματισμού, όσο και ως σύνολο αξιών που λειτουργεί με διαφάνεια, συνέπεια, σεβασμό και πράσινη συνείδηση. Η ανθρωποκεντρική μας κουλτούρα μας φέρνει σε συνεχή διάλογο με τις ανάγκες για πραγματικές και έξυπνες λύσεις, με στόχο να έχουμε αφοσιωμένους πελάτες που αποτελούν την καλύτερη και πιο αξιόπιστη διαφήμιση για το έργο που προσφέρουμε.

aksiopisti diafimisi gia to ergo pou prosferoume

Είναι σημαντικό, λοιπόν, λίγη από την αφοσίωση και τη φροντίδα που δίνουμε να επιστρέφει για να μας γεμίζει δύναμη και έμπνευση για το μέλλον. Θεωρούμε πως η υποψηφιότητα αυτή έρχεται μια καίρια στιγμή, στο μεταίχμιο ακριβώς μιας εποχής που κρίνει ποιες επιχειρήσεις θα προχωρήσουν δυναμικά στη μετά-Covid εποχή. Για όλους αυτούς τους λόγους αξίζει να υποστηριχτεί θερμά από το κοινό που τόσα χρόνια περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του την εταιρεία μας. Μια ενδεχόμενη βράβευση σημαίνει αυτόματα μια αξιόλογη επιβράβευση του mentality αλλά και της αποτελεσματικότητας που αποτελούν τους πυλώνες όλης της φιλοσοφίας μας από την αρχή της εταιρείας.

Σας καλούμε, λοιπόν, να μας τιμήσετε με την ψήφο σας στα 14α INBusiness Awards 2021, δίνοντάς μας το καλύτερο έναυσμα να ξεκινήσουμε με ακόμα πιο μεγαλόπνοους στόχους τη νέα χρονιά. Παρέχοντάς μας αυτό το απαραίτητο καύσιμο για να γεμίσουμε τις μηχανές της ενέργειας και της αισιοδοξίας για το μέλλον, αναπτύσσουμε δυναμικές που πηγαίνουν τη συνεργασία μας ακόμα πιο μακριά, επιστρέφοντας περισσότερα καταναλωτικά πλεονεκτήματα, όπως την παροχή ακόμα πιο ανταγωνιστικών προϊόντων και υψηλών υπηρεσιών.

antagonistika proionta kai ipsiles ipiresies

Η υποψηφιότητα αυτή από μόνη της είναι μια βαριά παρακαταθήκη και μια διάκριση γιατί επισφραγίζει και ανανεώνει την υπόσχεσή μας σε εσάς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και λύσεις στους τομείς της πρωτοποριακής, ποιοτικής και εκφραστικής σκίασης που συμβαδίζουν με τις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας. Αν θέλετε, λοιπόν, να βρεθούμε και στο βάθρο των νικητών, μην παραλείψετε να χαρίσετε ελάχιστο από το χρόνο σας για να μας ψηφίσετε στη σελίδα των βραβείων.

Η συμβολή σας στην ψηφοφορία είναι ανεκτίμητη. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ωστόσο σας ευχαριστούμε γιατί βρίσκεστε πάντα δίπλα μας με την ακούραστη εμπιστοσύνη σας στις υψηλές υπηρεσίες που διαχρονικά προσφέρουμε!

Μπορείτε να μας στηρίξετε με την ψήφο σας στην κατηγορία Βιομηχανία/Μεταποίηση κάνοντας κλικ εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer