Δήμητρα Νικολαΐδου: «Το 2022 Ήταν Χρονιά Προόδου και Ολοκλήρωσης Στόχων»

28 Δεκεμβρίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner demetra nikolaidou to 2022 itan xronia proodou kai oloklirosis stoxwn

Το 2022 ήταν δύσκολη χρονιά για όλους. Μια χρονιά δύσκολη, χρονιά με ευκαιρίες, χρονιά απρόβλεπτη. Μια χρονιά σημαδεμένη από την έναρξη ενός πολέμου που έχει επηρεάσει πρωτίστως τις ζωές των ανθρώπων στις εμπόλεμες περιοχές, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο - μαζί και τον τόπο μας. 

Είμαστε επαγγελματίες, όμως, και συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά και να αξιοποιούμε κάθε δυνατή ευκαιρία ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε.

Γι’ αυτό και για μας, τους ανθρώπους της Euroblinds, το 2022 ήταν επίσης μια χρονιά προόδου και ολοκλήρωσης στόχων.

Σημαντικότερη στιγμή για μας ήταν τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Σκίασης στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι. Η δημιουργία ενός Κέντρου Σκίασης στην περιοχή υπήρξε αίτημα πολλών πελατών μας, αλλά και δικός μας στόχος εδώ και αρκετά χρόνια, που καθυστέρησε, όμως, λόγω διαφόρων συγκυριών, όπως η πρόσφατη πανδημία. Φέτος, κατορθώσαμε να τον πραγματοποιήσουμε, και οι πελάτες μας ανταποκρίθηκαν από τις πρώτες κιόλας μέρες με μεγάλο ενθουσιασμό. Σε έναν ωραίο, άνετο, μοντέρνο χώρο, ο επισκέπτης μπορεί να δει από κοντά καινοτόμα συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης και μια μεγάλη γκάμα από υφάσματα κουρτινών, καθώς και να ανακαλύψει προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και τις εφαρμογές τους σε οικιακό αλλά και επαγγελματικό περιβάλλον. Ευελπιστούμε κάθε επίσκεψη στο Κέντρο Σκίασης να χαρίζει μια αξέχαστη εμπειρία εξυπηρέτησης.

ipefthini anaptiksis anthropinou dinamikou euroblinds demetra nikolaidou

Ως Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, διαπιστώνω καθημερινά ότι αυτό που μας διαφοροποιεί ως οργανισμό είναι οι άνθρωποι που εργάζονται στη Euroblinds, η πελατοκεντρική μας κουλτούρα και οι συνεχείς μας προσπάθειες να αναπτύξουμε τα μέλη μας, προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και υπηρεσιών. Όλα μπορούν να κλαπούν ή να αντιγραφούν. Το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει μια εταιρεία, όμως, είναι η ταυτότητα και η προσωπικότητά της – και δεν μπορεί να την αντιγράψει κανείς.

Το 2022 υπήρξε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για μας για έναν ακόμη λόγο: Με τη συνδρομή εξωτερικών συμβούλων, προχωρήσαμε σε πλήρη αναδιάρθρωση της Εταιρείας, μελετώντας διάφορα δεδομένα και εκπαιδεύοντας ανάλογα το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας σε όλα τα επίπεδα και τις θέσεις. Ως αποτέλεσμα, η Εταιρεία στελεχώθηκε με μορφωμένα και ικανά άτομα σε όλες τις θέσεις και όλα τα τμήματα αναδιοργανώθηκαν ριζικά.

oi stoxoi mass gia ti nea xronia euroblinds 2022

Οι στόχοι μας για τη νέα χρονιά είναι η συνεχής βελτίωση και η ανάπτυξη των μελών μας, ώστε να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο επαγγελματισμού και εξυπηρέτησης που προσφέρουμε. Παράλληλα, σκοπεύουμε να εμπλουτίσουμε την γκάμα μας με τρία ακόμη Συστήματα Εξωτερικής Σκίασης. 

Αυτά τα Χριστούγεννα, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο να αναστηθεί το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνουν οι παγωμένες μας καρδιές, να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας, να αγωνιζόμαστε με χαρά και όχι με μιζέρια. Αυτά τα Χριστούγεννα εύχομαι να βάλουμε περισσότερο Χριστό στη ζωή μας!

Δήμητρα Νικολαΐδου

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Euroblinds

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer