Ζουμ στη λεπτομέρεια: Συστήματα Σκίασης εξαιρετικής καλαισθησίας

16 Ιουλίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner zoom sti leptomereia sistimata skiasis eksairetikis kalaisthisias

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη κι εξειδικευμένη εμπειρία.

Αφήνοντας τις αξίες της εταιρείας μας να χαράξουν την πορεία που ακολουθούμε σε κάθε νέο μας έργο, αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε τεχνολογικά προηγμένα και ποιοτικά συστήματα εκφραστικής σκίασης εξαιρετικής καλαισθησίας.

  • Κομμένα και ραμμένα στο δικό σας γούστο

Όταν λέμε “κομμένα και ραμμένα” στο δικό σας γούστο κυριολεκτούμε, αφού πέρα απ’ το χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε πολλά περισσότερα, όπως το είδος της ραφής.

Είτε ψάχνετε κάτι σε μοντέρνα ή κλασσική γραμμή, κάτι έντονο ή διακριτικό και μίνιμαλ, οι έμπειροι τεχνικοί μας υπόσχονται να δημιουργήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα συμβαδίζει και θα αναδεικνύει τον χώρο σας, πάντα με τέλεια εφαρμογή!  

Και αφού επιλέξετε το ύφασμα, το χρώμα, το σχέδιο και το είδος της ραφής, ολοκληρώστε την εικόνα του χώρου σας από τη μεγάλη μας συλλογή σε συμπληρωματικά είδη εσωτερικής διακόσμησης όπως μαξιλαράκια, κουρτινόξυλα και κουρτινόραγες με μοτέρ, σε άφθονες επιλογές για κάθε γούστο.

sinergasia me diakekrimenous oikous ifasmatwn

  • Συνεργασία με διακεκριμένους οίκους υφασμάτων

Λύσεις εκφραστικής σκίασης σημαίνει να έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε και να διαμορφώσετε τον χώρο σας ώστε να αναδεικνύει το προσωπικό σας γούστο σε μία ξεχωριστή έκφραση αισθητικής.

Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους υφασμάτων όπως τον πρωτοποριακό Γερμανικό οίκο J&M και τον διακεκριμένο Ισπανικό οίκο Alhambra, μπορείτε να εκφράσετε το στυλ σας επιλέγοντας από τις εμπνευσμένες συλλογές υφασμάτων υψηλής ποιότητας κι αισθητικής.

  • Συνδυάστε κουρτίνες και blinds

… με την ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων σκίασης για εσωτερική και εξωτερική σκίαση.

Προφανώς, ένας συνδυασμός κουρτινών και blinds μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά τον χώρο σας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε τον τύπο των blinds που προσαρμόζεται και ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Με λεπτομέρειες που τονίζουν την καλαισθησία, τη λειτουργικότητα και την καινοτομία, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν άνετο και κομψό χώρο, έτοιμο να φιλοξενήσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας.

dinatotita automatopoiisis

  • Δυνατότητα αυτοματοποίησης

Συμβαδίζοντας με τις νέες τάσεις και τον σύγχρονο τρόπο ζωής που θέλει τα πάντα αυτοματοποιημένα, έχουμε εισάγει τη δυνατότητα αυτοματοποίησης στα συστήματα τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής σκίασης, γνωστή και ως HomeMotion.                                                                       

Με τη δυνατότητα χειρισμού ακόμη κι από το κινητό σας, ο οικιακός αυτοματισμός της Euroblinds μετατρέπει το σπίτι σας σε ένα “έξυπνο σπίτι” που διευκολύνει την καθημερινότητα, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας με το πάτημα ενός κουμπιού.

  • Επιμέλεια στη λεπτομέρεια

Πάντα με γνώμονα τη δημιουργία ενός ποιοτικού τελικού αποτελέσματος, η καταρτισμένη και πλέον έμπειρη ομάδα μας επιδεικνύει εξαιρετική προσοχή κι επιμέλεια στη λεπτομέρεια ώστε να πληροί και να ικανοποιεί τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. 

Περνώντας αλυσιδωτά από όλα τα μέλη της ομάδας που απαρτίζουν τη μεγάλη οικογένεια της Euroblinds, κάθε άτομο, από την παραγωγή μέχρι την τεχνική εγκατάσταση και την παροχή υπηρεσιών συντήρησης στον χώρο σας, φροντίζει για τη λειτουργική αρτιότητα του συστήματος, ελέγχοντας μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

  • Επένδυση που αντέχει στον χρόνο

Όποιο σύστημα σκίασης κι αν επιλέξετε, αποτελεί επένδυση που αντέχει στον χρόνο.

Περνώντας από πολλούς τεχνικούς ελέγχους για πιστοποίηση ασφάλειας και ποιότητας, η εγγύηση για μακροζωία σας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς που μπορείτε να εξαργυρώσετε αφιερώνοντας ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας.

ependisi pou antexei ston xrono

  • Δίπλα σας σε κάθε βήμα – Επικοινωνία

Έτοιμη να λύσει κάθε σας απορία με τεράστια όρεξη και ένα φωτεινό χαμόγελο, η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας καθοδηγήσει με εξειδικευμένες συμβουλές.

Δίπλα σας, σε κάθε βήμα, αφήστε μας να σας βοηθήσουμε ώστε να επιλέξετε το σύστημα σκίασης που ικανοποιεί την αισθητική σας μαζί με τις ξεχωριστές σας ανάγκες για ηλιοπροστασία και δυνατότητα διαχείρισης του φωτός!

Επισκεφθείτε το κοντινότερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds και μάθετε περισσότερα για την τεράστια γκάμα των συστημάτων μας και πώς προσαρμόζοντας τις λεπτομέρειες μπορούν να ανταποκριθούν και να αναδείξουν το προσωπικό σας γούστο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer