Χαρίστε νέο αέρα στην Καθημερινότητά σας με Sliding Panels!

14 Δεκεμβρίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Teaser

Ζούμε σε μια χώρα ευλογημένη με σχεδόν ολοχρόνια ηλιοφάνεια, κι όμως συχνά το εσωτερικό των σπιτιών και των προσωπικών μας χώρων είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να μας τη στερεί.

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξετε την εκτίμησή σας για αυτό το μοναδικό δώρο της φύσης, καθώς και να απολαύσετε τα οφέλη του, η απάντηση είναι μάλλον εύκολη…

Το Πρόβλημα με τις Συρόμενες Μπαλκονόπορτες

Μια συρόμενη μπαλκονόπορτα είναι πάντοτε ο καλύτερος τρόπος να πλημμυρίσει το δωμάτιο με φυσικό φως και καθαρό αέρα, επιτρέποντάς σας παράλληλα να απολαμβάνετε, ανεξάρτητα από τον καιρό, την υπέροχη θέα που ξεδιπλώνεται μπρος τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας.

Υπάρχουν, όμως, και κάποια σημεία που χρειάζονται προσοχή. Το άπλετο ηλιακό φως με την υπεριώδη του ακτινοβολία ίσως προκαλέσει φθορά σε ορισμένα από τα έπιπλά σας, σε κάποιον ακριβό πίνακα ή ύφασμα, ενώ η αντανάκλαση μπορεί να κάνει ορισμένες στιγμές της καθημερινότητάς σας πιο… δυσλειτουργικές.

Τι πρέπει, λοιπόν, να θυσιαστεί; Η λειτουργικότητα ή η ομορφιά;

Η απάντηση της Euroblinds είναι… τίποτε από τα δύο! Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη νέα τεχνολογία των Sliding Panels, που χαρίζουν πλέον όλα τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της συρόμενης μπαλκονόπορτας, αλλά και ανεπανάληπτο έλεγχο στη διαχείριση του ηλιακού φωτός.

Τι είναι τα Sliding Panels και Πώς Λειτουργούν;

Τα Sliding Panels, είναι η σύγχρονη εναλλακτική των vertical blinds για συρόμενες μπαλκονόπορτες. Στο παρελθόν, μόνο τα vertical blinds και όμορφα υφάσματα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση και τη σκίαση της εσωτερικής πλευράς μιας συρόμενης μπαλκονόπορτας, μα η τεχνολογία σκίασης ολοένα εξελίσσεται και να που βρέθηκε μια ακόμη πιο πρακτική και εξίσου κομψή εναλλακτική.

Βασικά, τα Sliding Panels είναι μια σειρά από αλληλοσυνδεόμενα πάνελ (συνήθως δύο έως έξι είναι αρκετά), το καθένα από τα οποία διαθέτει μία ράγα αλουμινίου πλάτους περίπου 25 εκατοστών. Τα Sliding Panels έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υφασμάτων, διαφόρων επιπέδων διαφάνειας και διαπερατότητας του φωτός – από μηδενική διαπερατότητα, ικανή να επιφέρει πλήρη συσκότιση, ως ένα ανεπαίσθητο φιλτράρισμα του ηλιακού φωτός.  O χειρισμός μπορεί να παραμείνει ελεύθερος χωρίς κορδόνια δηλαδή. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να σύρονται όπου αποφασίσει ο πελάτης , Δεξιά, Αριστερά ή μισά – μισά χωρίς κανένα περιορισμό!  

Όλα τελικά εξαρτώνται όχι από τις δυνατότητες των Sliding Panels, που είναι πλέον ανεξάντλητες, αλλά από τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, όπως ο βαθμός προστασίας της ιδιωτικότητάς σας, η χρήση του δωματίου κτλ. Σε ένα δωμάτιο, λόγου χάρη, που συχνά μετατρέπεται σε Home theater για φανατικούς σινεφίλ, μια σειρά Sliding Panels με ύφασμα ικανό να επιφέρει πλήρη συσκότιση θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή.

Άλλα Μοναδικά Χαρακτηριστικά των Sliding Panels

Τα Sliding Panels έχουν και πολλά άλλα πολύ πρακτικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν μοναδικές και κομψές λύσεις σε συχνές ανάγκες και μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας.

Για παράδειγμα, τα Sliding Panels μετακινούνται πανεύκολα και μπορούν να γίνουν χωρίσματα δωματίου, επιτρέποντάς σας να χωρίσετε ένα μεγάλο δωμάτιo σε άλλα μικρότερα. Κατασκευασμένα από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά, είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στη συχνή και ποικιλότροπη χρήση, απαιτώντας μηδαμινή συντήρηση.

Παρότι αποπνέουν την αέρινη όψη μιας κουρτίνας, τα Sliding Panels λειτουργούν και ως μόνωση για τον χώρο, διατηρώντας τον δροσερό και άνετο και συμπληρώνοντας μοναδικά το ντεκόρ σας.

Επίσης, τα Sliding Panels έρχονται και σε μεγάλη ποικιλία μεθόδων εγκατάστασης. Μπορούν να στερεωθούν είτε σε ειδικές βάσεις στήριξης στο ταβάνι, είτε εσωτερικά ή και εξωτερικά του κουφώματος του παραθύρου, ανοίγοντας από οποιαδήποτε πλευρά ή και από το κέντρο. Μπορούν, επίσης, να προσαρμοστούν σε οποιεσδήποτε διαστάσεις παραθύρων, ενώ ο χειρισμός τους μπορεί να περιλαμβάνει είτε τη χρήση κάποιου κορδονιού ή αλυσίδας, είτε κάποιας πλαστικής ράβδου – για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια σε σπιτικά με παιδιά και κατοικίδια.

Τέλος, τίποτε δεν σας απαγορεύει να τοποθετήσετε επάλληλα επιπλέον σειρές από Sliding Panels για να αυξήσετε την προστασία της ιδιωτικότητάς σας και να ενισχύσετε περισσότερο την ενεργειακή απόδοση του χώρου.

Ναι, τα Sliding Panels, με την προσαρμοστικότητα, την αντοχή και την καλαισθησία τους μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας. Δείτε τα από κοντά στο πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer