Τέντα: 5 λόγοι που την κάνει κλασική και διαχρονική επιλογή για προστασία από τον ήλιο

04 Ιουνίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner 5 logoi pou tin kanei klassiki kai diaxroniki epilogi gia prostasia apo ton ilio

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, πολύ «δυναμικά» και από πολύ νωρίς για φέτος! Τα υψηλά επίπεδα ήλιου και η έντονη ηλιοφάνεια που έχουμε στο νησί μας ολοένα και αυξάνονται και πολλές φορές επηρεάζουν την ενέργεια και την καθημερινότητά μας αφού αυξάνουν ανοδικά και τις ήδη υψηλές θερμοκρασίες της εποχής. Ο καιρός δεν πρέπει ωστόσο να μας εμποδίζει από το να απολαμβάνουμε χαλαρά και δροσιστικά τις στιγμές μας στο σπίτι, στον κήπο, στη βεράντα.

Η επιλογή εγκατάστασης ενός καλού συστήματος σκίασης είναι ένα βοηθητικό βήμα στην αντιμετώπιση και προστασία από τον ήλιο, στη διατήρηση της δροσιάς εντός των δωματίων ενός σπιτιού, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην προστασία από την υγρασία και σε πολλά άλλα. Τα συστήματα τεντών ποικίλουν. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υφασμάτων ανάλογα με το γούστο και το στυλ που θέλετε να δώσετε στον χώρο σας.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε 5 λόγους που η επιλογή τεντών εξωτερικής σκίασης καθιστούν τις τέντες μια κλασική και διαχρονική επιλογή που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όλα τα πιο πάνω.

  • Μπορεί να καλύψει μικρές και μεγάλες επιφάνειες ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε

Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και διαστάσεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη και να καλύψουν κάθε χώρο σας, μικρό ή μεγάλο! Είτε θα τοποθετηθεί σε βεράντα είτε σε κήπο, μια τέντα θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τον έντονο ήλιο του καλοκαιριού, ενώ οι σύμβουλοι σκίασης και οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες συμβουλές και πληροφόρηση για τη σωστή χρήση της τέντας σας και τη συντήρησή της.

  • Διατίθεται σε ποικιλία χρωματισμών και υφασμάτων

Λαμβάνοντας υπόψη το προσωπικό σας στυλ, αλλά και το στυλ των χώρων και του σπιτιού σας, η Euroblinds προσφέρει μια ποικιλία πιστοποιημένων αυτοκαθαριζόμενων και αδιάβροχων υφασμάτων, φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, χωρίς τοξικές ή επικίνδυνες για τον άνθρωπο ουσίες. Κάθε ύφασμα διατίθεται σε ποικιλία χρωματισμών που μπορούν να ταιριάξουν με τον χώρο και τη διάθεσή σας, ενώ έχουν μεγάλη αντοχή στη UV ακτινοβολία και εγγύηση μέχρι και 7 χρόνια.

  • Είναι μοντέρνα, οικολογική και φιλική προς… την τσέπη σας!

einai monterna oikologiki kai filiki pros tin tsepi sas

Μια τέντα μπορεί να είναι όσο μοντέρνα τη θέλετε να είναι, διαχρονική, κλασική και αναλλοίωτη στον χρόνο! Ανάλογα με τη συντήρηση που της κάνετε, η τέντα που θα επιλέξετε μπορεί να αντέξει για πάρα πολλά χρόνια, προστατεύοντάς σας από τον ήλιο και δροσίζοντας τα καλοκαίρια σας. Οι τέντες της Euroblinds εξοικονομούν ενέργεια, τα τεντόπανα είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Με τους διάφορους έξυπνους αυτοματισμούς της τέντας μπορείτε να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε το φυσικό φως της μέρας μέσω από το app στο κινητό ή στο tablet σας, γλιτώνοντας σημαντικό ποσό που θα ξοδεύατε στην κατανάλωση ενέργειας. Μπορεί να επενδύσετε κάποια παραπάνω χρήματα με την αγορά μιας καλής ποιοτικά και αισθητικά τέντας, αλλά να ξέρετε πως δεν θα το μετανιώσετε αφού η απόσβεσή τους θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

  • Την θέλετε χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη; Μπορείτε να την έχετε!

Η Euroblinds έχει προνοήσει για εσάς! Είτε θέλετε μια ηλεκτροκίνητη τέντα, είτε μια χειροκίνητη που μπορεί να μετακινηθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας και την… πορεία του ήλιου, οι επιλογές είναι στη διάθεσή σας! Χωρίς κανένα συμβιβασμό στο στυλ και στην επιλογή σας, με έξυπνα συστήματα και μηχανισμούς, η τέντα σας διατίθεται σε ηλεκτροκίνητη και χειροκίνητη.

Σε αυτό το σημείο, να σας πούμε ότι έχετε και τα εξής πλεονεκτήματα:

- Έχετε την επιλογή προσθήκης αισθητήρα κραδασμού στην τέντα σας ο οποίος κλείνει την τέντα σε δυνατό άνεμο.

- Έχετε την επιλογή τέντας σε κασετίνα που αυξάνει την μακροζωία του τεντόπανου, έχει ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα και ενσωματώνεται άψογα με την πρόσοψη του κτιρίου, χωρίς να υπονομεύει το στυλ σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους σκίασης και τους τεχνικούς μας.

  • Προστατεύει την ιδιωτικότητά σας

Ο κήπος και η βεράντα σας αποτελούν επέκταση του εσωτερικού χώρου σας και συνεπώς των στιγμών σας στο σπίτι. Μια τέντα, πέρα από τις διάφορες πρακτικές δυνατότητες που μας παρέχει, μπορεί σε σημαντικό βαθμό να προστατεύσει την ιδιωτικότητά μας και να μας «σκιάσει» από τα περίεργα βλέμματα των γειτόνων ή των… από πάνω!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κατάλληλο σύστημα σκίασης που ανταποκρίνεται στην υψηλή αισθητική και στυλ σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer