Τέλεια Εξωτερική Σκίαση Παραθύρων – Πώς θα την Πετύχεις

15 Μαρτίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Teaser 1

Σε μια χώρα σαν τη δική μας, λουσμένη στις αμείλικτες ακτίνες του μεσογειακού ήλιου, η σωστή εξωτερική σκίαση των παραθύρων δεν είναι «λεπτομέρεια» ή πολυτέλεια⋅ είναι ανάγκη.

Όταν επιτυγχάνεται, η αποτελεσματική εξωτερική σκίαση μειώνει δραστικά το ενεργειακό κόστος για κλιματισμό, προστατεύει ευαίσθητες επιφάνειες στο εσωτερικό του σπιτιού από φθορά και χαρίζει προστασία στους ενοίκους, τόσο από την ηλιοφάνεια, όσο και από αδιάκριτα βλέμματα.

Για να επιτευχθούν, όμως, όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι προτεραιότητες και οι ανάγκες σας. Μόλις τις προσδιορίσετε, θα είστε σε θέση να διακρίνετε ποιο μέσο εξωτερικής σκίασης είναι το πλέον κατάλληλο.

 

View Line – Επανάσταση στα Συστήματα Σκίασης 

view line Inner

Τα συστήματα σκίασης View Line βασίζονται σε έναν καινοτόμο συνδυασμό δύο πρωτοπόρων τεχνολογιών, της διέλασης και της μικροδιάτρησης. Αποτέλεσμα είναι ρολά με διάτρητα φύλλα μικρού μεγέθους διελασμένου προφίλ, που εξασφαλίζουν εξαιρετική ακτίνα ανοίγματος και πανεύκολο χειρισμό, ασύγκριτη ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο, απρόσκοπτο εξαερισμό, καθώς και προστασία ακόμη και τα πιο μικροσκοπικά έντομα. 

Το σημαντικότερο, όμως, πλεονέκτημά τους έγκειται στην εξοικονόμηση ενέργειας: τα διάτρητα φύλλα παρεμποδίζουν τη ροή κρύου αέρα προς το εσωτερικό του σπιτιού, καθώς και θερμότητας προς τα έξω! Επιπρόσθετα, το σύστημα σκίασης View Line χαρίζει μοναδική ηχομόνωση, καθώς το υλικό κατασκευής τους απορροφά μέρος των ηχητικών κυμάτων και αποκρούει το υπόλοιπο, συμβάλλοντας έτσι στη γαλήνη των προσωπικών σας χώρων.

Δικαιολογημένα τα View Line θεωρούνται, αυτή τη στιγμή, η καλύτερη επιλογή σε συστήματα εξωτερικής σκίασης.

 

Εξωτερικά Venetian Blinds – Ευκολία στη Χρήση, Υψηλή Αισθητική

Διαχρονικά και κομψά, τα εξωτερικά Venetian Blinds εξασφαλίζουν άνετη διαχείριση του φωτός και ευκολία στη χρήση. Σύμφωνα με μετρήσεις, τα εξωτερικά Venetian Blinds απορροφούν ως και 80% της ηλιακής ακτινοβολίας, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας ως και 40%!

Τα εξωτερικά Venetian Blinds κατασκευάζονται κυρίως από κράμα αλουμινίου, ειδικά επεξεργασμένο για να αντέχει στις καιρικές συνθήκες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους, ωστόσο, είναι η ευκολία στον χειρισμό και την επίτευξη της ιδανικής κάθε φορά κλίσης – η οποία μπορεί να είναι είτε χειροκίνητη, είτε μηχανοκίνητη.

Η ευκολία στον χειρισμό σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα Blinds ως ένα είδος dimmer για το φως του ήλιου! Πράγματι, μπορείτε πανεύκολα να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που προτιμάτε – από πλήρη συσκότιση για έναν χορταστικό μεσημεριανό υπνάκο, έως ένα ηλιόλουστο δωμάτιο για ένα απολαυστικό καφεδάκι με φίλους. Σε κάθε περίπτωση, έχετε τον απόλυτο έλεγχο.  

 

Sun Breakers – Ιδανικά για Μεγάλα Παράθυρα, Ανθεκτικά στη Χρήση

Sun breakers Inner 1

Τα Sun Breakers περιλαμβάνουν blinds που περιστρέφονται κάθετα, δίχως δυνατότητα ανύψωσης (για αυξημένη σταθερότητα και αντοχή στη χρήση), αλλά ικανά να περιστρέφονται σε οποιαδήποτε γωνία, χαρίζοντάς σας τέλειο έλεγχο στην ανακατεύθυνση του φωτός στο εσωτερικό ενός δωματίου.

Σταθερά και πολύ ανθεκτικά, κατασκευασμένα από ειδικά επεξεργασμένο αλουμίνιο, τα Sun breakers είναι ιδανικά για την κάλυψη μεγάλων παραθύρων, ιδιαίτερα σε επαγγελματικούς χώρους, γραφεία και δημόσια κτίρια.

 

Οικιακά Ρολά – Ιδανικός Συνδυασμός Σκίασης και Αντικλεπτικής Προστασίας

Oikiaka rola Inner

Μια ακόμη πρακτική επιλογή εξωτερικής σκίασης είναι τα οικιακά ρολά, τα οποία πλέον έρχονται με αυτοματοποιημένο μηχανισμό διαχείρισης, που κάνει τον χειρισμό τους πανεύκολο και την εξωτερική σκίαση ακόμη πιο αποτελεσματική.

Μακράν η πιο ανθεκτική και στιβαρή επιλογή εξωτερικής σκίασης, τα οικιακά ρολά σου εξασφαλίζουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό εξωτερικής σκίασης και αντικλεπτικής προστασίας, καθώς η παραβίασή τους, όταν είναι σφαλισμένα, απαιτεί πολύ χρόνο, κόπο και… θορυβώδεις προσπάθειες. 

Ποια επιλογή εξωτερικής σκίασης καλύπτει πληρέστερα τις δικές σας ανάγκες; Επισκεφτείτε τώρα ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και μάθετε περισσότερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer