Σύστημα Σκίασης Αυτοκινήτου: Προστατεύστε το Αυτοκίνητό Σας και Βελτιώστε την Καθημερινότητά Σας

06 Σεπτεμβρίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner sistima skiasis aftokinitou

Μπορεί να έχουμε ήδη καλωσορίσει τον Σεπτέμβρη, αλλά το καλοκαίρι στην Κύπρο αργεί ακόμη να τελειώσει! Ο μεσογειακός ήλιος που τόσο σαγηνεύει τους επισκέπτες του νησιού μας είναι όντως μαγευτικός, με την προϋπόθεση ότι τον απολαμβάνουμε για λίγες μόνο ώρες και με μπόλικο αντηλιακό. Τι γίνεται, όμως, με το αγαπημένο μας αυτοκίνητο;

Ο ήλιος καταστρέφει σταδιακά το βερνίκι του αυτοκινήτου, τα εξωτερικά πλαστικά του τμήματα, καθώς και το ταμπλό, προκαλώντας ρυτιδώσεις και ρωγμές στην επιφάνεια. Ακόμη μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί στα πλαϊνά των ελαστικών του αυτοκινήτου – φθορά που μπορεί να μειώσει ως και 20% τη διάρκεια ζωής τους.   

Η λύση; Ένα σύστημα σκίασης που θα προστατεύει το αυτοκίνητό σας όταν δεν το χρειάζεστε και θα διατηρήσει όλες τις επιφάνειές του σε εξαιρετική κατάσταση.

Τα Πλεονεκτήματα του Νέου Συστήματος Σκίασης Χώρου Στάθμευσης της Euroblinds

  • Διαστάσεις και Χρώμα του Συστήματος Σκίασης

Το πρώτο σημαντικό χαρακτηριστικό τεχνικής φύσης του νέου συστήματος σκίασης του χώρου στάθμευσης της Euroblinds είναι οι καλομελετημένες διαστάσεις του. Με μήκος πέντε μέτρων και πλάτος τριών, είναι ικανό να σκιάσει πλήρως οποιοδήποτε επιβατικό αυτοκίνητο, ακόμη και τα μεγαλύτερα SUV, παρέχοντας πλήρη, εξαιρετική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

  • Προστατεύει από την Υπεριώδη Ακτινοβολία – Μειώνει τη Φθορά του Αυτοκινήτου

Είναι γνωστό πως η υπεριώδης ακτινοβολία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την υγεία του δέρματός σας, γνωρίζατε όμως πόσο μεγάλη ζημιά μπορεί να προκαλέσει στο αυτοκίνητό σας;

Η υπεριώδης (UV) ακτινοβολία προκαλεί οξείδωση και θαμπάδα στη βαφή του αυτοκινήτου, κάνοντάς το να δείχνει παλαιωμένο και φθαρμένο. Διατηρώντας το κάτω από έναν κατάλληλα στεγασμένο χώρο, προστατεύετε τη λάμψη του και εξοικονομείτε χρήματα όχι μόνο από τη βαφή του αυτοκινήτου, αλλά και από τη συντήρησή του (κέρωμα, αλοιφές κτλ.), διατηρώντας παράλληλα υψηλή τιμή μεταπώλησης, σε περίπτωση που θελήσετε ποτέ να το πουλήσετε.  Παράλληλα, επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής των ελαστικών σας.

  • Διατήρηση Χαμηλότερης Θερμοκρασίας στο Εσωτερικό Του Αυτοκινήτου

diatirisi xamiloteris thermokrasias sto eswteriko tou aftokinitou

Πόσες φορές σάς έχει τύχει να μπείτε στο αυτοκίνητο μεσημέρι καλοκαιριού και να νιώθετε πως τα καθίσματα βράζουν, πως το τιμόνι κυριολεκτικά ζεματά τα χέρια σας και πως σας είναι αδύνατο να αγγίξετε οποιαδήποτε πλαστική επιφάνεια για αρκετά λεπτά;

Αντίθετα, κρατώντας το αυτοκίνητό σας υπό σκιά, διατηρείτε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα, απολαμβάνοντας την οδήγηση και τη διαδρομή από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο.

  • Ορατότητα & Φωτισμός

Από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του νέου συστήματος σκίασης της EUROBLINDS αποτελεί η χρήση πολυκαρπονικού στέγαστρου που το καθιστά φωτοδιαπερατό, επιτρέπει δηλαδή την έλευση φωτός στο χώρο δεν αποσπά την ουράνια θέα που όλοι μας θέλουμε να απολαμβάνουμε.  Παράλληλα όμως παρέχει προστασία από την ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία προστατεύοντας εσάς και το αυτοκίνητο σας.

  • Μηδενική Συντήρηση & Εξοικονόμηση Ενέργειας

Το νέο σύστημα σκίασης χώρου στάθμευσης της Euroblinds είναι κατασκευασμένο από 100% σκελετό αλουμινίου, ανθεκτικό, τόσο στο πέρασμα του χρόνου, όσο και στην ηλιακή ακτινοβολία. Μετά την τοποθέτησή του, απαιτεί – κυριολεκτικά – μηδενική συντήρηση. Αντίθετα, συμβάλλει στη συντήρηση και προστασία του σπιτιού ή του οικοδομήματος που θα στέκει δίπλα του, καθώς η ηλιακή ακτινοβολία δεν θα προσβάλει άμεσα τον τοίχο, μειώνοντας έτσι και το κόστος κλιματισμού στο παρακείμενο δωμάτιο!

  • Συμβάλλει στην Αισθητική του Χώρου

Τώρα πια μπορείτε να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας με το νέο σύστημα σκίασης χώρου στάθμευσης της Euroblinds! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer