Πώς να επιλέξεις σωστά τα Blinds του χώρου σου για να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα

07 Φεβρουαρίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner pws na epilekseis swsta ta blinds tou xwrou sou gia na dimiourgiseis mia romantiki atmosfaria

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να διαμορφώσετε την τέλεια ερωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και αυτό γιατί αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα όλα έχουν τη δική τους σημασία. Δώστε, λοιπόν, στους χώρους του σπιτιού σας τον αισθησιασμό που απαιτεί η μέρα αναβαθμίζοντάς τους με τα κατάλληλα χρώματα, υλικά και υφάσματα. Και επειδή πρωταγωνιστής των εντυπώσεων είναι πάντα την ημέρα του Αγίου των ερωτευμένων το ρομαντικό ημίφως, η Euroblinds έχει για εσάς μοναδικές προτάσεις συστημάτων εσωτερικής σκίασης που θα δημιουργήσουν το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε με τον σύντροφό σας σε ένα περιβάλλον με τις ιδανικότερες συνθήκες. 

 

Χρώματα

Τα χρώματα έχουν πάντα τη δική τους σημασία και η επίδρασή τους στην ανθρώπινη ψυχολογία έχει αποτελέσει συχνό αντικείμενο επιστημονικών ερευνών. Ειδικότερα, το κόκκινο είναι σίγουρα ο απόλυτος συμβολισμός του πάθους και του έρωτα, γι' αυτό και η προσθήκη του ως διακοσμητικό στοιχείο στους πιο ιδιωτικούς χώρους του σπιτιού (όπως μπάνιο και κρεβατοκάμαρα) εναρμονίζεται πλήρως με το ρομαντισμό της ημέρας. Είτε επιλέξετε ένα μαξιλαράκι, ή μια ανάλαφρη κουρτίνα σε κόκκινες αποχρώσεις το σίγουρο είναι πώς θα ζεστάνετε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, με τις μοναδικές σκιάσεις που θα δημιουργήσετε.

 

Υφάσματα

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κατάλληλη επιλογή των υφασμάτων που θα επενδύσουν το χώρο σας, αναδίδοντας ζεστασιά και οικειότητα. Για τα blinds σας προτιμήστε υφάσματα με απαλή και βελούδινη υφή, ενώ εξίσου καλή ιδέα είναι η επένδυση σε ένα ξύλινο blind του οποίου η φυσικότητα θα εναρμονιστεί με το αγνό συναίσθημα της αγάπης και θα προσδώσει στο χώρο έναν σαγηνευτικό δυναμισμό.

 

Φωτισμός

Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα όταν τα φώτα χαμηλώνουν και οι αισθήσεις αμβλύνονται στο απαλό ημίφως, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να ελέγχετε χωρίς κόπο το φως που μπαίνει από τα παράθυρα του υπνοδωματίου, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που ταιριάζει στη δική σας διάθεση.Ως ιδανικά για αυτόν το σκοπό, επιλέξτε zebra / combi, illusion ή sillhouette blinds, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το φως προς την επιθυμητή κάθε φορά κατεύθυνση.

 

Ιδιωτικότητα

idiotikotita

Όπως κι αν επιλέξετε να περάσετε αυτή τη μέρα με το σύντροφό σας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα θελήσετε να κρατήσετε αυτές τις στιγμές απόλυτα προσωπικές. Η επιλογή του κατάλληλου blind εξασφαλίζει την ιδιωτικότητά σας.

 

Θερμάνετε την ατμόσφαιρα

Το πάθος το έχετε, έχετε όμως και τη σωστή θερμοκρασία μέσα στο υπνοδωμάτιο για να το διατηρήσετε; Η κατάλληλη θερμαντική μόνωση που προσφέρει το σωστό blind είναι σύμμαχος σας στη δημιουργία της θαλπωρής και της ζεστασιάς που απαιτεί ημέρα, γι' αυτό διατηρήστε την ιδανική θερμοκρασία με την επιλογή ενός blind που θα κρατήσει το κρύο μακριά, επιτρέποντας παράλληλα στο φυσικό φως να ζεστάνει το χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

Στην Euroblinds θα βρείτε το κατάλληλο blind για την επένδυση του δικού σας χώρου, γι' αυτό όσο η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, μη διστάζετε να δώσετε στο χώρο σας τη ρομαντική νότα που πραγματικά θα τον αναβαθμίσει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer