Ομαδικότητα, μεθοδικότητα & ακεραιότητα: Πώς οι αξίες μας ευθυγραμμίζονται για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

05 Νοεμβρίου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner omadikotita methodikotita kai akeraiotita pws oi axies mas eftigrammizontai gia tin kaliteri eksipiretisi sas

Στις συνθήκες του αυξανόμενου ανταγωνισμού και στους πολλές φορές ασφυκτικούς οικονομικούς όρους στους οποίους καλείται να ανταπεξέλθει η αγορά, η Euroblinds αντιπαραθέτει ένα σύγχρονο και δυναμικό όραμα υγιούς επιχειρείν με προσανατολισμό στην ισορροπημένη βιωσιμότητα. Δομώντας ένα πλαίσιο πολυφασματικής ανάπτυξης προσαρμοσμένων λύσεων εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης, επενδύουμε σε προηγμένα συστήματα που βελτιστοποιούν την ενεργειακή απόδοση των κτηρίων και επιτρέπουν τη δυναμική διαχείριση του φωτός.

Εδώ και 52 χρόνια η εταιρεία μας φροντίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τεχνολογιών που εγγυώνται την καλύτερη προσαρμογή και αποτελεσματικότητα των συστημάτων μας, αντανακλώντας μια πάγια θέληση να απαντάμε στις ανάγκες των πελατών μας με τον γρηγορότερο, καλύτερο και πλέον αξιόπιστο τρόπο.

Η εταιρική κουλτούρα της Euroblinds πηγάζει από τρεις βασικούς πυλώνες αξιών: την ομαδικότητα, την ακεραιότητα και τη μεθοδικότητα. Αξίες που επιδρούν καταλυτικά σε κάθε φάση επεξεργασίας των υπηρεσιών μας, από τον πρώτο σχεδιασμό και τις εξατομικευμένες μελέτες μέχρι την άρτια εγκατάσταση αλλά και την μακρόχρονη συνδρομή μας σε θέματα που καλύπτουν ένα ολοκληρωμένο after sales πακέτο που σέβεται διαχρονικά την εξυπηρέτηση του πελάτη και διασφαλίζει την ικανοποίησή του σε όλα τα στάδια της συνεργασίας του με την εταιρεία μας.

omadikotita etaireias euroblinds

Ομαδικότητα: Παίζουμε ομαδικά. Αναγνωρίζουμε και προκρίνουμε την ατομική έμπνευση και εξειδίκευση μέσα από το πρίσμα της ομαδικής απόδοσης, έτσι ώστε να ωφελούνται και να υποστηρίζονται αμφίδρομα και οι δύο. Οι επιτυχίες και οι αστοχίες μας μετρώνται προσεκτικά σε μια ευρύτερη κλίμακα που ξεφεύγει από συγκεκριμένους ανθρώπους, έτσι ώστε η επίδρασή τους να μας κάνει καλύτερους σαν σύνολο. Η ακέραια ευθύνη καθενός οδηγεί  άμεσα στη συλλογική μας υπευθυνότητα, για την οποία μας ξεχωρίζουν οι πελάτες μας. Επενδύοντας στο δυναμικό της ομάδας μας, παρέχοντας συνεχή κίνητρα ανάπτυξής της και διατηρώντας αδιαπραγμάτευτες τις αξίες που μοιραζόμαστε, επιτυγχάνουμε ένα σύνολο που δουλεύει σε κάθε του βήμα συντονισμένα.

akeraiotita euroblinds

Ακεραιότητα: Διαθέτουμε ένα αξιόπιστο και δίκαιο σύστημα τιμολόγησης των υπηρεσιών μας, αλλά και ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης σχετικά με το πώς διαχειριζόμαστε τα προϊόντα μας προκειμένου να ελαχιστοποιούμε το οικολογικό τους αποτύπωμα. Διαθέτοντας διαφάνεια και ακεραιότητα, επεκτείνουμε συνεχώς το δίκτυο των συνεργατών που μας εμπιστεύεται απόλυτα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε τη δόμηση μιας ειλικρινούς σχέσης εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές και φυσικά, τους πελάτες μας.

methodikotita euroblinds

Μεθοδικότητα: Στο κοινό μας όραμα δεν χωρούν εξαιρέσεις. Μέσα από την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, δημιουργούμε μαζί πλάνα που αντιπροσωπεύουν πλήρως την πίστη μας στην ικανοποίηση των πελατών μας. Κάθε συνεργάτης των Κέντρων Σκίασης Euroblinds εκπαιδεύεται ειδικά σε αυτή την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, με στόχο να προσφέρει μια πρόταση που απαντά ακριβώς στις ανάγκες του πελάτη. Με σοβαρή στάθμιση των ειδικών παραμέτρων του ακινήτου του, υπεύθυνη μέτρηση/αξιολόγηση χώρων, κατηγοριοποίηση και στοχευμένη μελέτη προχωράμε σε σχεδιασμούς και ολοκληρωμένες προτάσεις που υπηρετούν σε κάθε τους βήμα τόσο τη λειτουργικότητα, την εξοικονόμηση πόρων όσο και την αισθητική.

me aftes tis arxes poreuomaste xronia tora

Με αυτές τις αρχές πορευόμαστε χρόνια τώρα, τιμώντας το επάγγελμα που επιλέξαμε και θέτοντας σε πρώτο πλάνο τους πελάτες μας και την όσο το δυνατόν πληρέστερη εξυπηρέτησή τους. Αν δεν έχετε γνωρίσει ακόμα τον τρόπο της Euroblinds, σας προσκαλούμε να κλείσετε άμεσα με έναν εκπρόσωπο των έμπειρων συμβούλων μας ένα ραντεβού για να συζητήσουμε όλα όσα ονειρεύεστε προκειμένου να κάνετε τη ζωή σας στο σπίτι ακόμα καλύτερη! Είμαστε δίπλα σας πάντα με ομαδικότητα, μεθοδικότητα και ακεραιότητα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer