Νέα κατοικία; Μάθετε πως να σκιάσετε τον χώρο σας κατάλληλα, από την αρχή

29 Αυγούστου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner nea katoikia mathete pws na skiasete ton xwro sas katallila apo tin arxi

Συγχαρητήρια! Πήρατε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσετε στη νέα σας κατοικία!

Σε περίπτωση που έχετε αγχωθεί με τις προετοιμασίες, σε αυτό το άρθρο έχουμε μαζέψει κάποιες ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τη σκέψη σας και να διαμορφώσετε τον χώρο σας σωστά, από την αρχή. 

Είναι απόλυτα λογικό να έχετε αναλώσει τον περισσότερό σας χρόνο στις διάφορες διαδικασίες, τα απαραίτητα χαρτιά και στη συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων, όμως, αφού ζούμε στην πανέμορφη Κύπρο, υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι για το οποίο χρειάζεται να μεριμνήσετε πριν αλλάξετε σπίτι. «Πώς μπορώ να σκιάσω τον χώρο μου κατάλληλα;»  Γιατί, μπορεί, η ηλιοφάνεια να θεωρείται ένα από τα πολυτιμότερα κλιματικά φαινόμενα της Κύπρου, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αξιοποιούμε σοφά στην καθημερινότητά μας.

Εσωτερική Σκίαση

Τα συστήματα σκίασης εσωτερικών χώρων προηγμένης τεχνολογίας προσφέρουν απόλυτη προστασία από τον ήλιο, ενώ, ταυτόχρονα δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον.

Κλασσικές επιλογές όπως τα Roller Blinds, αποτελούν ένα μακράν διαδεδομένο σύστημα εσωτερικής σκίασης λόγω της απλότητας, της αποτελεσματικότητας και του χαμηλού τους κόστους. Εναλλακτικά, τα Roman Blinds είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν την αισθητική της κουρτίνας αλλά και μια πιο ευέλικτη χρήση. Από την άλλη, τα υψηλής αισθητικής Silhouette Blinds είναι μια κομψή, εναλλακτική επιλογή για πιο εκλεπτυσμένα γούστα.

Σε περίπτωση που θέλετε να τοποθετήσετε κάποιο σύστημα εσωτερικής σκίασης σε κάποιο μεγάλο άνοιγμα του χώρου σας, έχουμε τις κατάλληλες λύσεις! Για παράδειγμα, τα Vertical Blinds (κάθετες περσίδες) χαρακτηρίζονται για την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητά τους! Η διακριτική τους εγκατάσταση προσφέρει απόλυτη ηλιοπροστασία και έλεγχο της οπτικής προσβασιμότητας. Για τους πιο ιδιωτικούς τύπους, τα Zebra/Combi Blinds κατέχουν πρωταρχική θέση αφού συνδυάζουν εναλλασσόμενες διαφανείς και αδιαφανείς λωρίδες υφάσματος που επιτρέπουν ολική, μερική, ή μηδενική οπτική πρόσβαση στο εσωτερικό του χώρου σας. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε όλες τις επιλογές μας σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται απόλυτα στο δικό σας γούστο!

 

Εξωτερική Σκίαση

Τα συστήματα σκίασης εξωτερικών χώρων επιτρέπουν την εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας των κτιρίων, καθώς επίσης διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα του χώρου σας.

Καλό να το προλάβετε εξ’ αρχής, το καινοτόμο σύστημα Sun Breakers πρέπει να συνυπολογιστεί κατά τη διάρκεια μελέτης από το στάδιο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, αφού χρησιμοποιείται και ως κτιριακό κέλυφος. Τα Οικιακά ρολά σκίασης, διαθέσιμα σε μοντέρνα χρώματα, με τις μοναδικές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές τους ιδιότητες, χαρακτηρίζονται για την καλαισθησία τους, το μικρό τους βάρος και την αντοχή τους στα φαινόμενα της θερμικής συστολής και διαστολής. Οι Πέργολες Αλουμινίου είναι η εξέλιξη των γνωστών ξύλινων κατασκευών, που πλέον χαρακτηρίζονται για τη μακροβιότητα και την ευελιξία τους.

Αυτοματισμός

aftomatismos

Ο αυτοματισμός, στις μέρες μας, δε θεωρείται πλέον πολυτέλεια. Η ενσωμάτωση συστημάτων αυτοματισμού χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη, έξυπνη κατοικία, απλοποιούν την καθημερινή ζωή και απαλλάσσουν από το περιττό άγχος.

Προσφέροντας αυξημένη ασφάλεια, εξοικονόμηση χρημάτων από τους οικιακούς λογαριασμούς και φυσικά μια πιο εύκολη καθημερινότητα, έχετε τον απόλυτο έλεγχο με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Ταυτόχρονα, μπορείτε να προστατέψετε το σπίτι σας από επίδοξους διαρρήκτες με τα ολοκληρωμένα συστήματα βιντεοσκόπησης και συναγερμού.

Προσωπικό Γούστο 

Κάτι που αρχικά ξεκινήσατε να σκέφτεστε ως την απλή προστασία έναντι του ήλιου, βλέπετε να μετατρέπεται σε μια ουσιαστική επένδυση που ταυτόχρονα αποφέρει οικονομικά και άλλα οφέλη.

Διαθέσιμα σε μοντέρνα χρώματα και σε γκάμα εφαρμογών για κατοικίες κάθε τύπου και αρχιτεκτονικού στυλ, η δυνατότητα ηλεκτροκίνησης, μέσω του οικιακού αυτοματισμού, σας επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο του φωτός.

Τώρα, λοιπόν, γνωρίζετε τι χρειάζεται ένα καινούργιο σπίτι. Αν χρειάζεστε βοήθεια, επισκεφθείτε το κοντινότερο Κέντρο Σκίασης και αφήστε την έμπειρη και πλήρως καταρτισμένη ομάδα μας να σας βοηθήσει ώστε να ανακαλύψτε γρήγορα και εύκολα ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης που θα καλύψουν τις ανάγκες σας και τα χαρακτηριστικά του δικού σας κτιρίου, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer