Ξαφνικά «Καμώματα» του Καιρού; Μάθετε Γιατί η Κάθετη Τέντα Προσφέρει Προστασία Παντός Καιρού!

19 Ιουλίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner ksafnika kamwmata tou kairou

Η φετινή χρονιά χαρακτηρίστηκε από ορισμένες από τις πιο περίεργες, απρόσμενες και συχνά έντονες καιρικές διακυμάνσεις της τελευταίας δεκαετίας.

Η Κύπρος μας αν κι ένα ηλιόλουστο νησί με ηλιοφάνεια το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου, φημίζεται και για τα καμώματα του καιρού της! Η άφθονη σκόνη, οι ξαφνικές και ισχυρές βροχοπτώσεις (συχνά πολύ νωρίτερα από ό,τι τις περιμέναμε) και, φυσικά, η έντονη ηλιοφάνεια και οι καύσωνες, μας υπενθύμισαν πόσο σημαντικό είναι να είμαστε πάντοτε προετοιμασμένοι για τις παραξενιές του καιρού στο πανέμορφο νησί μας, καθώς συχνά αποδεικνύεται πιο απρόβλεπτος από όσο θα θέλαμε, εμποδίζοντάς μας να απολαμβάνουμε όλους τους χώρους του σπιτιού μας με τον τρόπο ή όσο θα θέλαμε.

Η Euroblinds έχει και πάλι τη λύση για τα καμώματα του καιρού! Στα Κέντρα Σκίασής μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από κάθετες τέντες, υφασμάτινες ή και σε συνδυασμό με αντιανεμικές ζελατίνες, που επιτρέπουν την άνετη χρήση των εξωτερικών σας χώρων καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Επιπλέον η ζελατίνη επιτρέπει την ορατότητα και λόγω της διαφάνειάς της δεν σκοτεινιάζει ο χώρος. Επιλέξτε μεταξύ κάθετης τέντας με κασετίνα ή με πλαϊνούς οδηγούς και δώστε είτε στον επαγγελματικό σας χώρο είτε στην οικία σας, μια διαφορετική νότα σκίασης

Αλήθεια, τι γνωρίζετε εσείς για τα πλεονεκτήματα της κάθετης τέντας;

Τι Είναι η Κάθετη Τέντα και Ποια Είναι τα Κυριότερα Πλεονεκτήματά της;

ti einai i katheti tenta kai poia einai ta kyriotera pleonektimata tis

Το όνομά της τα λέει όλα: η κάθετη τέντα είναι ένα σύστημα εξωτερικής σκίασης που αντί να πέφτει σε γωνία σε σχέση με την πρόσοψη του κτιρίου, διατρέχει κάθετα το άνοιγμα που σκιάζει.

Οι κάθετες τέντες τοποθετούνται με ή χωρίς κασετίνα. Βασικό τους πλεονέκτημα είναι το ότι επιτρέπουν τη χρήση του εξωτερικού χώρου τον οποίο σκιάζουν όλο τον χρόνο. Όταν μάλιστα συνδυάζονται με θερμαντικά σώματα υπέρυθρης τεχνολογίας και κλιματιστικά, διασφαλίζουν άνετη χρήση του χώρου ακόμη και κάτω από τις πλέον αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το μυστικό είναι στην κλίση της: επειδή σφαλίζει κάθετα το άνοιγμα του κτιρίου, δεν επιτρέπει τη διοχέτευση βίαιων ριπών του αέρα στο εσωτερικό, ενώ παράλληλα θωρακίζει τον χώρο και υπό κάποιες προϋποθέσεις από τη βροχή, επιτρέποντάς να παρατηρείτε ξέγνοιαστοι τα ξεσπάσματα του καιρού από τον προσωπικό σας χώρο. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ 

Παράλληλα, προστατεύει τα έπιπλα της βεράντας σας από τον ήλιο, τον άνεμο και τη βροχή, ενώ συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας για τον κλιματισμό του σπιτιού, μειώνοντας σημαντικά την ποσότητα ηλιακής ακτινοβολίας που εισέρχεται στο εσωτερικό του κτιρίου.

Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και την εξαιρετική της ευελιξία και ευκολία χρήσης: η κάθετη τέντα κατεβαίνει ή αναδιπλώνεται πανεύκολα σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα, όντας έτοιμη να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή!

Μήπως οι απρόσμενες αλλαγές του καιρού σας στέρησαν φέτος την απόλαυση του αγαπημένου σας μπαλκονιού ή της γοητευτικής σας βεράντας; Μια κάθετη τέντα θα διασφαλίσει πως δεν θα υπάρχει τίποτε που να σας στερήσει την ομορφιά και τη γαλήνη των εξωτερικών σας χώρων καθόλη της διάρκεια του έτους.

Επικοινωνήστε τώρα με την πολύπειρη και άψογα καταρτισμένη ομάδα εξωτερικής σκίασης της Euroblinds και ανακαλύψτε γρήγορα και εύκολα την κάθετη τέντα που ταιριάζει στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του δικού σας κτιρίου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer