Κρεμάτε Κουρτίνες; ΜΗΝ Κάνετε τα Παρακάτω Λάθη!

29 Μαρτίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Teaser 1

Έχετε αφιερώσει χρόνο, ενέργεια και αρκετά χρήματα για να αγοράσετε τις νέες σας κουρτίνες και, γεμάτοι, ενθουσιασμό, ετοιμάζεστε να τις κρεμάσετε, σίγουροι πως και τον χώρο σας θα ομορφύνουν, και θα σας προστατέψουν από τον καυτό μεσογειακό ήλιο – έτσι δεν είναι;

Ναι, με μία μόνο προϋπόθεση: να κρεμαστούν σωστά!

Το έμπειρο μάτι των Συμβούλων Σκίασης της Euroblinds βλέπει ξανά και ξανά τα ίδια λάθη στο κρέμασμα των κουρτινών σε σπίτια και επιχειρήσεις, σκεφτήκαμε λοιπόν να θέσουμε την πλούσια πείρα μας στην υπηρεσία σας. Να τι ΔΕΝ πρέπει ποτέ να κάνετε όταν κρεμάτε τις νέες σας κουρτίνες!

ΜΗΝ Πάρετε Κουρτινόξυλο Κοντύτερο ή Ίσο με το Πλάτος του Παραθύρου σας!

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: ΠΟΤΕ μην παίρνετε κουρτινόξυλο δίχως να έχετε μετρήσει με ακρίβεια το πλάτος του παραθύρου σας. Ανεξάρτητα από το στιλ και το είδος της κουρτίνας που θα τοποθετήσετε, θα πρέπει να εκτείνεται μακρύτερα από το εύρος του παραθύρου – τουλάχιστον 20 εκατοστά.

Με τον τρόπο αυτό:

  • Η κουρτίνα θα παίξει σωστά τον ρόλο της στη διαχείριση του φωτός και τη σκίαση
  • Θα κάνει το παράθυρό σας να μοιάζει μεγαλύτερο από ό,τι είναι πραγματικά.

ΜΗΝ Τσιγκουνευτείτε το Ύφασμα!

Inner ΜΗΝ Τσιγκουνευτείτε το Ύφασμα

 

Όσο υπέροχο κι αν είναι το ύφασμα που έχετε επιλέξει, αν δεν έχει αρκετό μήκος το αποτέλεσμα θα σας απογοητεύσει! Να θυμάστε τον εξής κανόνα: η κουρτίνα σας πρέπει να είναι 2,5 φορές μακρύτερη από το κουρτινόξυλό σας. Με τον τρόπο αυτό:

  • Οι κουρτίνες σας θα σφαλίζουν εύκολα και άνετα, συσκοτίζοντας πλήρως τον χώρο όταν το επιθυμείτε⋅
  • Οι πτυχώσεις σας θα είναι ομοιόμορφες και κομψές.

Εξίσου σημαντικό είναι και το μάκρος της κουρτίνας! Οι απόψεις ποικίλλουν για το αν η κουρτίνα πρέπει να «χύνεται» για μερικά εκατοστά στο πάτωμα, να το αγγίζει ή να στέκει πάνω από αυτό⋅ βασικά αυτό εξαρτάται από το ύφος που θέλετε να προσδώσετε στον χώρο και τη γενικότερη αισθητική που προτιμάτε. Σίγουρα, όμως, η κουρτίνα δεν θα πρέπει να απέχει περισσότερο από 2 εκατοστά από το πάτωμα!

ΜΗΝ Τις Κρεμάσετε Πολύ Χαμηλά

Άλλο ένα συνηθισμένο λάθος. Φροντίστε το κουρτινόξυλό σας να βρίσκεται τουλάχιστον 10 με 15 εκατοστά από το κούφωμα του παραθύρου! Με τον τρόπο αυτό:

  • Προσδίδετε ύψος στο δωμάτιο⋅
  • Κάνετε την κουρτίνα να δείχνει πιο επιβλητική⋅
  • Αποφεύγετε τα αντιαισθητικά μεγάλα κενά μεταξύ κουρτίνας και ταβανιού!

Πολύ πιο εντυπωσιακό θα είναι να κρεμαστούν οι κουρτίνες από το ταβάνι εάν μας το επιτρέπει το ύφασμα που έχουμε.

ΜΗΝ Βασιστείτε Αποκλειστικά στη Δική σας Πείρα!

Η αγορά κουρτινών είναι μια επένδυση, τόσο από άποψη χρημάτων, όσο κι από άποψη χρόνου. Θέλετε, λοιπόν, να σιγουρευτείτε πως η επένδυση αυτή θα αποδώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι δεν είναι;

Για να το κάνετε αυτό, μην κάνετε το λάθος να βασιστείτε στη δική σας πείρα! Οι Σύμβουλοι Σκίασης της Euroblinds θα χαρούν να σας βοηθήσουν να υπολογίσετε σωστά τις διαστάσεις ή να κάνουν οι ίδιοι τις μετρήσεις και να διασφαλίσουν έτσι το βέλτιστο αποτέλεσμα!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer