Γνωρίζεις τους βασικούς τύπους τεντών; Δες 5 βασικά tips για να τους ξεχωρίζεις και να… ξεχωρίσεις.

08 Αυγούστου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Μια μεσογειακή χώρα, σαν τη δική μας, χαρακτηρίζεται για τη σχεδόν ολόχρονη πλούσια ηλιοφάνειά της. Για την προστασία μας από τις δυνατές ακτίνες του ήλιου, οι τέντες αποτελούν το πλέον κλασσικό σύστημα εξωτερικής σκίασης.

Ταυτόχρονα, οι τέντες είναι απαραίτητο εργαλείο για τη σκίαση εξωτερικών χώρων που χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους αισθητική, την άνετη χρήση τους όλο τον χρόνο, την προστασία των επίπλων της βεράντας, την αξιόλογη εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και τη διασφάλιση της ιδιωτικότητάς σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πόσα πλεονεκτήματα προσφέρουν, είναι φυσικό επακόλουθο να υπάρχει μια πλούσια ποικιλία τεντοσυστημάτων από την οποία μπορείτε να επιλέξετε! 

Αλήθεια, εσείς γνωρίζετε τους 5 βασικούς τύπους τεντών;

1. Τεντόπανο σε μεταλλική ή ξύλινη πέργολα

tentopano se metalliki i ksilini pergola

Αυτή είναι μια επιλογή που προσδίδει στυλ και φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι άνετος και λειτουργικός. Μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε στην αισθητική σας, αφού έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το τεντόπανο που προτιμάτε. Τα μικρά κενά που δημιουργούνται κατά τη χαρακτηριστική εναλλαγή του τεντόπανου επιτρέπουν στο ελαφρύ αεράκι να περάσει και να ανανεώσει την ατμόσφαιρα της βεράντας σας, δημιουργώντας έτσι μια όαση δροσιάς.

2. Τέντα σε κασετίνα

tenta se kasetina

Η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να εγκατασταθεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες και αναδιπλώνεται έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με τη δυνατότητα ηλεκτροκίνησης/αυτοματισμού η τέντα σε κασετίνα έχει γίνει συνώνυμη με την υψηλή ευελιξία και την ευκολία χρήσης.

Τα τεντοσυστήματα σε κασετίνα θα τα βρείτε σε 3 τύπους, καθένας διαφορετικός και μοναδικός. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν κάθε τύπο τεντοσυστήματος σε κασετίνα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3. Κάθετη τέντα

katheti tenta

Όπως προϊδεάζει και το όνομά της, αντί να πέφτει σε γωνία σε σχέση με την πρόσοψη του κτιρίου, διατρέχει κάθετα το άνοιγμα το οποίο σκιάζει. Σε συνδυασμό και με αντιανεμικές ζελατίνες, σας επιτρέπουν απρόσκοπτη θέα και, φυσικά, το γεγονός ότι «θωρακίζει» τον χώρο διασφαλίζει την άνετη χρήση της αγαπημένης σας βεράντας, ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών.

4. Canopy

canopy

Μπορείς να τις ξεχωρίσεις από μακριά! Έχουν την χαρακτηριστική καμπυλωτή κλίση και πλέον αποτελούν σχεδόν διαχρονική επιλογή. Ιδιαίτερα αποτελεσματική στη σκίαση και προστασία παραθύρων, εισόδων και βιτρινών από τη βροχή, μέσα από την ποικιλία χρωμάτων που διαθέτουμε, μπορείτε να βρείτε αυτή που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας.

5. Τεντοσύστημα τύπου βεράντα

tentosistima tipou veranta

Το σύστημα «βεράντα» είναι η ιδανική επιλογή για οριζόντιες ή κεκλιμένες επιφάνειες. Προσφέροντας τη βέλτιστη ηλιοπροστασία, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε επιφάνειες με γυάλινη οροφή μειώνοντας την ανάγκη για κλιματισμό. Το δυνατό της χαρτί; Η δυνατότητα ηλεκτροκίνησης που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της αυτοματοποίησης

Έχοντας κατά νου τις προτεραιότητές σας, τώρα που γνωρίζετε τι κάνει τον κάθε τύπο τέντας να ξεχωρίζει, αναβαθμίστε το design της οικίας σας με τη βοήθεια της έμπειρης Deco Team μας!

Ποια επιλογή εξωτερικής σκίασης καλύπτει πληρέστερα τις δικές σας ανάγκες; Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και μάθετε περισσότερα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer