Γιατί τα Zebra-Blinds/Combi Ξεχωρίζουν στον Χώρο της Σκίασης

18 Απριλίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Teaser

Ένα από τα δυναμικότερα trends στην κάλυψη παραθύρων – αυτό είναι τα Zebra Blinds, γνωστά και ως Combi.

Τα Zebra Blinds είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός του κλασικού blind και του roller, χαρίζοντας έτσι ταυτόχρονα εξαιρετικό έλεγχο του ηλιακού φωτός και την κομψότητα του roller shade. Παρακάτω, θα ανακαλύψετε γιατί έχουν ήδη κλέψει την παράσταση στον χώρο της σκίασης και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την εκπληκτική τους σχεδίαση.

Σχεδιαστική Προσαρμοστικότητα

Είναι εξαιρετικά προσαρμοστικά και μπορούν εύκολα να ταιριάξουν σε πολλά διαφορετικά αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά στιλ, τόσο μοντέρνα όσο και παραδοσιακά.

Έλεγχος του Φωτός

Συνδυάζουν αραχνοΰφαντα και πυκνά υφάσματα σε κάθε τους σκίαστρο. Ο συνδυασμός αυτός χαρίζει πολύ περισσότερες επιλογές στη διαχείριση του ηλιακού φωτός, από την πλήρη διάχυσή του στο εσωτερικό του δωματίου, ως την επίτευξη πλήρους συσκότισης – ειδικά αν επιλέξετε υφάσματα πλήρους συσκότισης, που είναι ιδανικά για υπνοδωμάτια ή χώρους εργασίας που απαιτούν τη χρήση πολλών οθονών.

Αυτοματοποιημένα συστήματα

Έχετε παράθυρα που είναι δυσπρόσιτα ή πολύ μεγάλα; Κανένα πρόβλημα! Έρχονται πλέον και με αυτοματισμούς διαχείρισης, που σας επιτρέπουν να τα ανοιγοκλείνετε πανεύκολα από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, όλα μαζί ή μεμονωμένα, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια, και κάνοντας τη χρήση τους απολύτως ασφαλή ακόμη και για μικρά παιδιά.

Μεγάλη Γκάμα Υφασμάτων & Χρωμάτων

Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία ανθεκτικών πολυεστερικών υφασμάτων, υφάνσεων και χρωμάτων, επιτρέποντάς σας να χαρίσετε στο κάθε δωμάτιο τη σκίαση αλλά και το στιλ που επιθυμείτε, προσαρμόζοντάς το τέλεια στις ανάγκες του δικού σας τρόπου ζωής.

Εξάλλου, το χρώμα είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός δωματίου, επηρεάζοντας σημαντικά όχι μόνο την όψη του, αλλά και τη διάθεση που θα εμπνέει στον χρήστη. Η μεγάλη χρωματική τους ποικιλία όχι μόνο δεν σας περιορίζει, αλλά αυξάνει σημαντικά τις επιλογές σας στην επιλογή χρωμάτων για τους τοίχους ή την επένδυση των επίπλων του δωματίου.

Προστασία από την Υπεριώδη Ακτινοβολία

Σας χαρίζουν μοναδική προστασία στα έπιπλα και τα ευαίσθητα διακοσμητικά σας στοιχεία από την υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία προκαλεί αθροιστικά τρομερή φθορά στην επιφάνειά τους. Μπλοκάρουν το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας – ποσοστό αξεπέραστο στα συστήματα εσωτερικής σκίασης!

Ανακαλύψτε από κοντά τη μοναδική λειτουργικότητα και αισθητική των Zebra/ Combi Blinds σε ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds σε όλη την Κύπρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer