Γιατί τα Οικιακά Ρολά Αλουμινίου Αξίζουν την Προσοχή σας

19 Οκτωβρίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Inner 6

Τα οικιακά ρολά αλουμινίου είναι η ιδανική λύση για μια μεγάλη γκάμα εσωτερικών και εξωτερικών εφαρμογών σε πολλών ειδών περιβάλλοντα και χώρους - οικιακούς, βιομηχανικούς, επαγγελματικούς, καθώς και σε εγκαταστάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Κατασκευάζονται με πολύ αυστηρές και συγκεκριμένες προδιαγραφές και παρέχουν ποικιλία επιλογών από άποψη μόνωσης και τρόπου χειρισμού,

Ελαφριά, εύχρηστα και ανθεκτικά στη θερμική διαστολή και συστολή, τα οικιακά ρολά αλουμινίου αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τη σκίαση του χώρου σας. Παρέχουν επίσης εξαιρετική μόνωση, τόσο κατά της θερμοκρασίας όσο και του ήχου.

Αποτελεσματική Διαχείριση του φωτός

Τα οικιακά ρολά σάς παρέχουν τη δυνατότητα να  απολαμβάνετε πλήρη συσκότιση σε μερικά μόλις δευτερόλεπτα, καθώς το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο σύστημα αυτοματισμού. 

Αποτελεσματική Ηχομόνωση

Παρότι είναι πολύ ελαφριά, λειτουργούν εκπληκτικά ως ηχομονωτικά μέσα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιβάλλοντα όπου ο θόρυβος αποτελεί σοβαρό πρόβλημα, όπως spa, εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, εργαστήρια κτλ.

Καλύτερος Έλεγχος Θερμοκρασίας

Συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του κόστους θέρμανσης και ψύξης σε οικιακά και επαγγελματικά περιβάλλοντα, αποτρέποντας την ανεπιθύμητη άνοδο της θερμοκρασίας και τη διαρροή θερμότητας μέσω ανοιγμάτων όπως πάγκοι εξυπηρέτησης πελατών και παράθυρα.

Επειδή το αλουμίνιο είναι ανθεκτικό στη στρέβλωση, τη διαστολή και τη συστολή, τα ρολά αλουμινίου διατηρούν το σχήμα τους τόσο σε ιδιαίτερα υψηλές όσο και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ο καλύτερος έλεγχος της θερμοκρασίας πρακτικά «μεταφράζεται» σε χαμηλότερα λειτουργικά κόστη και μεγαλύτερη άνεση για κάθε χρήστη του χώρου, υπαλλήλους, επισκέπτες και πελάτες.

Υψηλή Αισθητική

Όταν τα οικιακά Ρολά είναι ανοιχτά, είναι αναδιπλωμένα σε ειδικά πλαίσια – κουτιά, για να μη διαταράσσουν τη γενικότερη αισθητική του κτιρίου.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τύποι τέτοιων κουτιών: τα εξωτερικά κουτιά και τα πλαίσια.

Τα «αόρατα» πλαίσια Beck & Heun, Γερμανικής κατασκευής, τοποθετούνται εύκολα χωρίς να χαλούν την αρχιτεκτονική του κτιρίου και είναι φτιαγμένα από ειδικό μονωτικό υλικό. Τα παράθυρα είναι επενδυμένα με το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται και στο κτίριο και με αυτό τον τρόπο δεν είναι καθόλου ορατά.

Τα εξωτερικά κουτιά, από την άλλη, έρχονται σε μεγάλη ποικιλία υλικών, χρωμάτων και διαστάσεις και κατασκευάζονται από εξωθημένο αλουμίνιο, το οποίο επιτρέπει τη χρωματική του επεξεργασία ώστε να ταιριάζει στην αισθητική του κτιρίου σας.

Βελτιωμένη Ασφάλεια

Ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος να αποθαρρύνετε τους διαρρήκτες και να προστατέψετε την περιουσία σας από βανδαλισμούς και εισβολείς είναι να κάνετε τον χώρο σας να μοιάζει λιγότερο ευπρόσβλητος ως στόχος. Φαρμακεία, κλινικές, περίπτερα και καντίνες είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι χώροι σε τέτοιες επιθέσεις, γιατί η πρόσοψή τους είναι συνήθως ανοιχτή ή καλύπτεται από τζάμι, ενώ παράλληλα διαθέτουν εμπορεύματα που μπορούν πολύ εύκολα να κλαπούν ή να καταστραφούν.

Όταν εγκαθίστανται σωστά και ασφαλίζονται σύστημα αυτοματισμού αποτρέπουν τον διαρρήκτη και τον εισβολέα από το να δοκιμάσει να προσβάλλει ή να εισβάλλει στον χώρο, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσουν και προβάλλουν ισχυρή αντίσταση σε κρούσεις, στη φωτιά και σε χημικά προϊόντα.

Αποφέρουν μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων, ειδικά σε χώρους και περιβάλλοντα όπου προτεραιότητα είναι η ασφάλεια,  η ηχομόνωση και η θερμομόνωση, ενώ δημιουργούν παράλληλα ένα ασφαλέστερο και πιο άνετο περιβάλλον για τους εργαζόμενους, τους επισκέπτες και τους πελάτες.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε τώρα με έναν από τους έμπειρους Συμβούλους Σκίασης της Euroblinds!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer