Φοιτητικό σπίτι: Μπες στο e-shop και βρες τις “value for money” επιλογές

03 Σεπτεμβρίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner foititiko spiti mpes sto eshop kai vres tis value for money epiloges

Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά και μαζί της και οι προετοιμασίες του χώρου που θα φιλοξενήσουν τα νέα φοιτητικά σου όνειρα. Είτε εξοπλίζεις για πρώτη φορά το νέο σου σπίτι είτε επιθυμείς να του δώσεις μια νέα πνοή στη διακόσμηση, είναι βέβαιο πως η σκίαση που θα διαλέξεις για τα παράθυρά σου πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου και να καλύπτει επαρκώς την πρακτική ανάγκη του χώρου σου σε σκίαση, χαλάρωση αλλά και ιδιωτικότητα.

Για εσένα που θέλεις, λοιπόν, να εξασφαλίσεις τις καλύτερες προτάσεις, χωρίς εκπτώσεις στις ανάγκες σου αλλά και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, η Euroblinds διαθέτει μοναδικές επιλογές στο e-shop της και σε περιμένει να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς. Αν λατρεύεις τα μαστορέματα και πιάνει το χέρι σου, θα εντυπωσιαστείς πραγματικά από το πλήθος των επιλογών σε blinds που θα ταιριάξουν απόλυτα στην ατμόσφαιρα και το στυλ του φοιτητικού σου σπιτιού.

Roller και Zebra Blinds

Τα φοιτητικά σπίτια πρέπει να αντανακλούν φως, ενθαρρύνοντας τη μελέτη, να εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα και να προσφέρουν τη μέγιστη ευκολία διαχείρισης σύμφωνα με τις ανάγκες του νεαρού τους χρήστη. Ιδανικές και απόλυτα value for money επιλογές που πληρούν και τις τρεις αυτές προϋποθέσεις είναι τα roller αλλά και τα zebra blinds, που διακρίνονται για το ιδιαίτερο στυλ τους, την κομψότητα αλλά και την πρακτικότητά τους.

  • Από τη μια οι ρολοκουρτίνες αποτελούν τον πλέον απλό και αποτελεσματικό τρόπο εσωτερικής σκίασης, συνδυάζοντας την οικονομία με τις πολλές παραλλαγές σε χρώματα και σχέδια.
  • Από την άλλη, μια πιο εκλεπτυσμένη επιλογή συνιστούν τα zebra blinds ως ιδανικό συνταίριασμα των συστημάτων της ρολοκουρτίνας με αυτό των κάθετων περσίδων σε μια σύγχρονη και φουτουριστική εναλλαγή διαφανών και αδιαφανών επιπέδων υφάσματος που επιτρέπει την ελεγχόμενη διάχυση του φωτός στο χώρο.

roller kai zebra blinds

User-friendly e-shop και βίντεο με οδηγίες εγκατάστασης

Πέρα από το εξαιρετικά user-friendly interface του e-shop, που δίνει τη δυνατότητα εύκολης περιήγησης αλλά και συγκεκριμένης επιλογής μέσω της εφαρμογής πολλών φίλτρων που ταιριάζουν στα δικά σου κριτήρια, θα διαπιστώσεις πως ολόκληρη η φιλοσοφία του e-shop διαπνέεται από την end-to-end υποστήριξη του επισκέπτη.

Με διαφωτιστικές συμβουλές κι οδηγίες, σύντομα αλλά κατατοπιστικά βίντεο εγκατάστασης και μέτρησης των διαστάσεων των blinds πριν την παραγγελία, δεν αφήνουμε τίποτα κυριολεκτικά στην τύχη, γιατί στόχος μας δεν είναι μια επιλογή που ανταποκρίνεται στο περίπου σε αυτό που θέλεις, αλλά ακριβώς και μόνο σε αυτό! Πραγματοποιώντας μόνος σου την εγκατάσταση, άλλωστε, εξοικονομείς χρήματα και παράλληλα αξιοποιείς το DIY ταλέντο σου!

Οι οδηγίες στοχεύουν στο να προσφέρουν εύληπτα και παραστατικά όλους τους τρόπους στερέωσης και εγκατάστασης των συστημάτων σκίασης. Ακολουθώντας ένα προς ένα τα βήματα που περιγράφονται αναλυτικά, μπορείς να έχεις δίπλα σου τον ιδανικό εικονικό σου βοηθό-τεχνίτη, για ένα αποτέλεσμα που θα δικαιώσει πλήρως τις προσδοκίες σου, χωρίς μερεμέτια και αστοχίες. Στα βίντεο και τις οδηγίες του e-shop θα βρεις τα εργαλεία που θα χρειαστείς, τις ακριβείς διαστάσεις μέτρησης που πρέπει να ακολουθήσεις και να μαρκάρεις στο περίγραμμα του πλαισίου του παραθύρου, αλλά και απόλυτα κατατοπιστικές οδηγίες που εξηγούν ποια είναι ακριβώς και ποιο ρόλο επιτελούν τα εξαρτήματα που συνοδεύουν το πακέτο της παραγγελίας σου.

me liga mono click

Mε λίγα μόνο κλικ, λοιπόν, μπορείς να έχεις το blind που θα ταιριάξει απόλυτα στο χώρο σου, σε απόλυτα budget friendly τιμή.

Από τη σωστή επιλογή μέχρι και την ικανοποίηση που θα νιώσεις μόλις ολοκληρώσεις την εγκατάστασή τους, η Euroblinds μέσα από τo e-shop της είναι πάντα δίπλα σου για να σου λύσει κάθε απορία και να σε καθοδηγήσει βήμα βήμα!

Δημιούργησε με τα blinds της Euroblinds τις πιο φωτεινές και πιο χαλαρές φοιτητικές σου στιγμές! Καλό και δυναμικό ακαδημαϊκό ξεκίνημα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer