Εναρμονίστε την Πέργολα με το Φυσικό Περιβάλλον και το Σχέδιο του Κτιρίου σας

03 Μαΐου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedTeaserpergola.jpg1525354595

Επί δεκαετίες, η πέργολα απέπνεε ένα συγκεκριμένο – γοητευτικό μεν, πολύ συγκεκριμένο δε – χαρακτήρα, που έδενε μόνο με παραδοσιακά κτίρια και φυσικά περιβάλλοντα. Αυτό περιόριζε αρκετά άτομα που αγαπούσαν την εμφάνισή της, αλλά θεωρούσαν ότι το υλικό της δεν έδενε με το λοιπό κτίριο, ή πως δεν θα ανταποκρινόταν στις προδιαγραφές του, καθώς το ξύλο γενικά θεωρείται – και όντως είναι – αρκετά ευαίσθητο υλικό. 

Οι εποχές, όμως, έχουν αλλάξει.

Τώρα πλέον η πέργολα μπορεί να εναρμονιστεί πλήρως τόσο με το φυσικό περιβάλλον όσο και με οποιονδήποτε κτιριακό σχεδιασμό ή στιλ, λόγω της τεχνολογίας διαμόρφωσης του αλουμινίου σε οποιοδήποτε χρώμα και εμφάνιση – ακόμη και σε απομίμηση ξύλο. Με τον τρόπο αυτό, η πέργολα δένει πλέον αρμονικά σε εξοχικά, βυθισμένα στο πράσινο ή χτισμένα δίπλα στη θάλασσα, όσο και σε αστικά περιβάλλοντα, σε κτίρια με έντονο φουτουριστικό ή μεταμοντέρνο χαρακτήρα.

Inner 2

Τα πλεονεκτήματα δεν τελειώνουν εδώ. Πέραν του ότι η πέργολά σας μπορεί να ταιριάξει τέλεια στο περιβάλλον και το σχέδιο του κτιρίου σας, ο αλουμινένιος της σκελετός μηδενίζει το κόστος και τις εργασίες συντήρησης.

Κατασκευασμένη από αλουμίνιο ύψιστων προδιαγραφών, η πέργολά σας θα απαιτήσει ελάχιστη συντήρηση με μηδαμινό κόστος και θα στέκει σε άψογη λειτουργική και δομική αρτιότητα για δεκαετίες, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή σας, την ένταση του ήλιου ή την αλμύρα της θάλασσας.

Όλα τα τμήματα της πέργολας αλουμινίου βάφονται ηλεκτροστατικά, με πρόσθετη ειδική επίστρωση προστασίας από την αλμύρα, ειδικά για παραθαλάσσια κτίσματα και σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και τύπων απομίμησης ξύλου – δίχως να απαιτείται καμία απολύτως εργασία συντήρησης.

Εγκατάσταση & Οφέλη

Οι πέργολες αλουμινίου νέας γενιάς προσαρμόζονται σε κάθε λογής τοποθεσία και εξωτερικό χώρο. Ειδική προσοχή έχει δοθεί στην πολύ-λειτουργικότητα και την ευκολία αναβάθμισης, καθώς τα πτερύγιά της έρχονται πλέον και με μηχανισμούς αυτοματισμών, ώστε να προσαρμόζεται γρήγορα και εύκολα στην κίνηση του ήλιου, στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών και στην αυξομείωση της θερμοκρασίας, παρέχοντάς σας τον απόλυτο – και πανεύκολο – έλεγχο της σκίασης των εξωτερικών σας χώρων! Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τον έλεγχο της διαχείρισης του φωτός και του ήλιου πλέον τον έχετε εσείς, όπως και του αέρα καθώς ανακυκλώνεται όταν τα φύλλα είναι ανοικτά.  Σημειώστε επίσης πως τα πτερύγια στις πέργολες νέας γενιάς εκτός από ηλιακή προστασία παρέχουν ταυτόχρονα και υδατοπροστασία, εν ώρα βροχής.

Μήπως το μυαλό σας τώρα τρέχει στο κόστος; Γιατί να κάνουμε εικασίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και σύντομα θα ανακαλύψετε πως η πέργολα αλουμινίου είναι η ιδανική λύση για σας! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer