Δείτε πώς Μετατρέψαμε το Parklane σε Χώρο που Ανταποκρίνεται στις Σύγχρονες Απαιτήσεις Σκίασης & Ενέργειας

21 Νοεμβρίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner deite pws metatrepsame to parklane

Ένα από τα πιο πρόσφατα projects της Euroblinds ήταν η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός από τα πλέον γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία της Λεμεσού, του περίφημου Parklane Hotel.

Στόχος του έργου ήταν το σύνολο των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες απαιτήσεις σκίασης και εξοικονόμησης ενέργειας, κάνοντας εν τέλει ολόκληρο το κτίριο πολύ πιο άνετο για τους ενοίκους και το προσωπικό, καθώς επίσης πιο λειτουργικό και «έξυπνο» ενεργειακά.

Σε ένα κτίριο τέτοιου μεγέθους, η διαχείριση του ηλιακού φωτός προς όφελος της επιχείρησης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Euroblinds, όμως, έχει την τεχνογνωσία και τις λύσεις να μετατρέψει τον ήλιο σε φίλο και συνεργάτη μιας επιχείρησης.

Ανακαλύψτε πώς το καταφέραμε αυτό στην περίπτωση του Parklane Hotel.

Εφελκυόμενη Κατασκευή για Τέλεια Σκίαση & Άψογη Αισθητική

efelkiomeni katasevi gia teleia skiasi kai apsogi aisthitiki

Μια απλή ματιά στη συγκεκριμένη προσθήκη και τα πλεονεκτήματα, τόσο από λειτουργική όσο και από αισθητική άποψη είναι προφανή.

Εξαιρετικά ανθεκτική και κομψή, η νέα εφελκυόμενη κατασκευή σκίασης του Parklane Hotel διαμορφώνει ένα μοναδικό καταφύγιο από τον δυνατό μεσογειακό ήλιο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει την πρόσοψη του κτιρίου με την μοντέρνα του όψη και τον ανεπαίσθητο τρόπο με τον οποίο ενσωματώνεται στις υποδομές και την αρχιτεκτονική του.

Με πληθώρα πιθανών εφαρμογών σε εξωτερικούς χώρους που είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι στην ηλιοφάνεια, οι εφελκυόμενες κατασκευές σκίασης αποτελούν εξαιρετική εναλλακτική για τις συμβατικές τέντες, προστατεύοντας μεγάλη επιφάνεια του κτιρίου και συμβάλλοντας έτσι σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας για τον κλιματισμό του χώρου. 

Roller Blinds

roller blinds

Δεύτερη σημαντική προσθήκη στις κτιριακές υποδομές του ξενοδοχείου ήταν η εγκατάσταση roller blinds σε αίθουσες που είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένες για μεγάλο διάστημα της ημέρας στις ακτίνες του ήλιου, όπως το γυμναστήριο, η Αίθουσα Συνεδριάσεων, η Αίθουσα Δεξιώσεων, το Lobby του ξενοδοχείου και το Spa.

Τα roller blinds αποτελούν από μόνα τους ιδανική λύση σκίασης, όντας εύχρηστα και ανθεκτικά, απαιτώντας ελάχιστη συντήρηση και επιτρέποντας όχι μόνο τη σκίαση του χώρου στον οποίο είναι εγκατεστημένα, αλλά και υψηλή ιδιωτικότητα.

Επιτρέπουν, επίσης, την κατάλληλη διαχείριση του φωτός, ώστε να μειώνεται το ενεργειακό κόστος για τον φωτισμό του χώρου κατά τη διάρκεια της ημέρας, και τον κλιματισμό του κατά τη διάρκεια τόσο του χειμώνα, όσο και του καλοκαιριού.

Όταν, όμως, τα roller binds συνδυάζονται με τα μοναδικά πλεονεκτήματα του αυτοματισμού, τα οφέλη πολλαπλασιάζονται για την επιχείρηση.

Αποτέλεσμα; Οι χρήστες του χώρου απολαμβάνουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον και το προσωπικό εξοικονομεί χρόνο και κόπο από τη διαχείριση των συστημάτων σκίασης, τον οποίο μπορεί πλέον να αφιερώσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Τέλος, η επιχείρηση εξοικονομεί σημαντικά ποσά στο ενεργειακό της κόστος.

Πέργολες Αλουμινίου

pergoles alouminiou

Μια τρίτη εξαιρετικά σημαντική αναβάθμιση ήταν οι πέργολες αλουμινίου που εγκαταστάθηκαν στον χώρο του εστιατορίου, πλησίον της πισίνας.

Πασίγνωστες για την μοναδική τους αντοχή, τις μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης, και, φυσικά, την εξαιρετική τους σκίαση, οι πέργολες αλουμινίου εξασφαλίζουν μια πλήρως ρυθμιζόμενη εισροή ηλιακού φωτός στον χώρο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν στο πλήρες τις υπέροχες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας προστασία από τον ήλιο αλλά και ευχάριστη ατμόσφαιρα, με άριστο εξαερισμό και φυσική ροή αέρα.

Λύσεις Σκίασης Προσαρμοσμένες στις Δικές σας Ανάγκες

Το Parklane Hotel αποτελεί πλέον, εκτός από πετράδι πολυτέλειας και άνεσης, ένα από τα πιο κομψά αισθητικά αλλά και έξυπνα από ενεργειακή άποψη κτίρια στην Κύπρο.

Η αναβάθμισή του προφανώς οφείλεται στις τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες και λύσεις της Euroblinds, που είναι γνωστή για την αφοσίωσή της σε μια πιο άνετη, πιο λειτουργική και πιο πρακτική καθημερινότητα.

Αναζητάτε κι εσείς λύσεις σκίασης, αυτοματισμών και εξοικονόμησης ενέργειας κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της επιχείρησής σας; Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με την Euroblinds online ή επισκεφτείτε ένα από τα Κέντρα Σκίασής μας σε όλη την Κύπρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer