5 Πλεονεκτήματα των Εξωτερικών Συστημάτων Σκίασης

14 Ιουνίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedTeaser.jpg1528976784

Τα εξωτερικά συστήματα σκίασης αποτελούν φανταστική επιλογή για τη σκίαση οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων, συνδυάζοντας πλεονεκτήματα που αξιοποιούν στοιχεία όπως η υψηλή αισθητική, η ευελιξία, εξοικονόμηση ενέργειας όπως και η εφαρμογή αυτοματισμού.

  1. Προστασία από τoν Καιρό & τα Έξοδα!

Τα εξωτερικά συστήματα σκίασης που τοποθετούνται σε ένα αίθριο, σε μια βεράντα ή κήπο, μπορούν να παράσχουν φανταστική προστασίααπό τον ήλιο, διαχείριση του φυσικού φωτός, ανακύκλωση του αέρα και πάνω από όλα άνεση για να ζείτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο διατηρούν δροσερό το εσωτερικό του σπιτιού σας, αλλά και σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την ομορφιά της αυλής ή του κήπου σας ακόμη κι όταν ο καιρός δεν σας κάνει τα χατίρια.

Ας σημειωθεί πως η προστασία κατά της ηλιοφάνειας δεν είναι απλά θέμα χαλάρωσης⋅ πρώτον, σας εξοικονομεί χρήματα, καθώς περισώζει το κόστος σε ενέργεια και λογαριασμούς ρεύματος που θα απαιτούνταν για να μειώσετε τη θερμοκρασία 1 ή 2 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Δεύτερον, τα εξωτερικά συστήματα σκίασης προστατεύουν και επιμηκύνουν τη διάρκεια ζωής των επίπλων και άλλων διακοσμητικών στοιχείων στον κήπο ή στη βεράντα σας. Μην το γελάτε: η έκθεση στον ήλιο μπορεί κυριολεκτικά να καταστρέψει ένα ακριβό σαλόνι κήπου σε μόλις 2 – 3 χρόνια. Προστατευμένα, τα ίδια έπιπλα θα μπορούσαν να διατηρήσουν τη ζωντάνια τους για τετραπλάσιο χρονικό διάστημα, ίσως και περισσότερο, ανάλογα με τη συντήρησή τους.

  1. Μοναδικό Στιλ

Τα εξωτερικά συστήματα σκίασης είναι πλέον διαθέσιμα σε τόσο πολλά στιλ, που σας επιτρέπουν να εκτοξεύσετε την αισθητική των εξωτερικών σας χώρων, προσδίδοντάς τους την κομψότητα ή το κύρος που δένει καλύτερα με την αρχιτεκτονική τους.

Μηχανοκίνητα και αυτοματοποιημένα εξωτερικά συστήματα σκίασης σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να καλύψετε ένα μέρος του εξωτερικού σας χώρου για διασκέδαση και παρέες με τους φίλους και την οικογένεια. Θα προστατεύουν εσάς και τη συντροφιά σας τόσο από την ηλιοφάνεια όσο και από τις μπόρες, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την αυλή και τον κήπο ακόμη και σε ώρες και μέρες που κανονικά θα έπρεπε να τις περνάτε μέσα.

  1. Προστατεύει την Ιδιωτική σας Ζωή

Σε κάθε γειτονιά υπάρχει κάποιος αδιάκριτος γείτονας που απολαμβάνει να μαθαίνει τα «νέα» των γειτόνων του σε όλο τον κοινωνικό του κύκλο! Ίσως δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε νιώσει να φοβάστε να απολαύσετε τη ζωή στο ίδιο σας το σπίτι!

Ε λοιπόν, ήρθε η στιγμή να μπει ένα τέλος στην κατ’ οίκον φυλάκισή σας. Τα εξωτερικά συστήματα σκίασης σάς επιτρέπουν πλέον να θωρακίσετε την ιδιωτική σας ζωή και να νιώσετε ξανά άνετα, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς σας χώρους.

  1. Ευελιξία

Τα εξωτερικά συστήματα σκίασης ενσωματώνονται εύκολα σε κάθε περιβάλλον, δωμάτιο ή χώρο, από κήπους και βεράντες, έως κουζίνες και καθιστικά.

  1. Ευκολία στη Χρήση

Τα εξωτερικά συστήματα σκίασης έχουν πλέον γίνει τόσο εύχρηστα, ώστε κι ένα παιδί θα μπορούσε να τα ρυθμίσει σε χρόνο μηδέν. Τα υλικά κατασκευής τους τους χαρίζουν τρομερή αντοχή τόσο απέναντι στα καιρικά φαινόμενα, όσο και στη χρήση, με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης και καθαρισμού. 

Αναρωτιέστε αν υπάρχουν εξωτερικά συστήματα σκίασης που θα ταιριάζουν τον δικό σας χώρο; Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και μιλήστε με έναν από τους πολύπειρους Συμβούλους Σκίασης της Euroblinds.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer