Επιλέξτε, Μετρήστε, Παραγγείλτε.

Δείτε το e-shop μας

3 Εύκολοι Τρόποι να Κάνετε το 2019 Ακόμα Καλύτερο

04 Ιανουαρίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Inner

Τι θα λέγατε να κάνετε το σπίτι σας ακόμη πιο λειτουργικό για τη νέα χρόνια που μόλις μας χτύπησε την πόρτα;

Εξάλλου, ο Γενάρης είναι μήνας αλλαγών όχι μόνο για την προσωπική μας ζωή και την επαγγελματική μας σταδιοδρομία, αλλά και για τον προσωπικό μας χώρο, έτσι δεν είναι; Όσο πιο άνετος και παραγωγικός γίνει, τόσο περισσότερο θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους.

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε τρία πολύ απλά, πρακτικά και έξυπνα tips για το πώς να βελτιώσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας και να δώσετε στη ζωή σας το δυναμικό ξεκίνημα που χρειάζεται για τη νέα χρονιά!  

 

  1. Τοποθετήστε Blackout Συστήματα Σκίασης

Δεν είναι κι εύκολο πράγμα να θέσεις έναν στόχο και να τον επιδιώξεις μέχρι τέλους ώσπου να τον πετύχεις. Υπάρχει, όμως, κάτι που μπορεί να βοηθήσει – η βαθιά, γνήσια ξεκούραση!

Ένας καλός ύπνος είναι ιδανικός για να αδράξετε τη μέρα και να την αξιοποιήσετε στο πλήρες. Όταν σηκώνεστε γνήσια ανανεωμένοι από το κρεβάτι, τότε θα έχετε τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται το απαιτητικό καθημερινό σας πρόγραμμα, τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία σας, δίχως άγχος, αλλά γεμάτοι δυναμισμό, αισιόδοξη διάθεση και δημιουργικότητα.

Ναι, ο βαθύς ύπνος είναι εχέγγυο υγείας και εφόδιο παραγωγικότητας, και ένα σύστημα σκίασης Blackout μπορεί να σας τον εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο, προκαλώντας πλήρη συσκότιση στο εσωτερικό του προσωπικού σας υπνοδωματίου, ακόμη κι αν έξω λαμποκοπά ο μεσογειακός ήλιος ή φέγγουν δυνατά τα φώτα της πόλης, ώσπου το σώμα σας γλυκά σάς ενημερώσει πως έχει αναπληρώσει τις δυνάμεις του και είναι ξανά έτοιμο να υπηρετήσει τους στόχους σας!  

 

  1. Επενδύστε στην Εξοικονόμηση Ενέργειας

Αν ένας από τους στόχους σας το νέο έτος είναι να εξοικονομήσετε χρήματα ή να διαχειριστείτε καλύτερα τους πόρους σας, ο καλύτερος και πλέον αποδοτικός τρόπος να τον πετύχετε είναι να επενδύσετε σε συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.  

Η πλέον απλή λύση  είναι η σωστή σκίαση των παραθύρων σας. Αντικαθιστώντας τα συμβατικά σας συστήματα σκίασης με πιο σύγχρονα και αποδοτικά, μπορείτε να μειώσετε δραστικά τους λογαριασμούς ρεύματός σας, καθώς και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, διατηρώντας μια σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού σας και κρατώντας το ανεπηρέαστο από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τις παραξενιές του καιρού.

Α, και μην ξεχάσετε να επιβραβεύσετε με κάποιον τρόπο τον εαυτό σας με τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε – με ένα ταξίδι στο εξωτερικό για παράδειγμα, ή με εκείνο το gadget που σας έχει γίνει έμμονη ιδέα!

 

  1. Εγκαταστήστε Αυτοματοποιημένα Συστήματα Σκίασης Παραθύρων

Η τελευταία αυτή εισήγηση είναι και η αγαπημένη μας, επειδή σας επιτρέπει να πετύχετε και τους δύο παραπάνω στόχους με μία μόνο κίνηση!

Τα συστήματα σκίασης της Euroblinds με  αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε το πότε θα ανοίγουν και θα κλείνουν τα σκίαστρά σας, καθώς και να καθορίσετε την κλίση τους, όπως και τον τρόπο με τον οποίο θα επιτυγχάνεται - σταδιακά ή μονομιάς λόγου χάρη. 

Με τον τρόπο αυτό,

  • εξοικονομείτε ενέργεια, καθώς με την είσοδο ή το μπλοκάρισμα των ηλιακών ακτινών σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας και ανάλογα με την εποχή του χρόνου, μπορείτε να ζεστάνετε ή να διατηρήσετε τον χώρο σας δροσερό δίχως τη χρήση ενεργοβόρων κλιματιστικών⋅
  • έχετε τον απόλυτο έλεγχο των συστημάτων σκίασής σας μέσω ενός τηλεχειριστηρίου, ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο ή tablet⋅
  • μπορείτε να προσαρμόζετε την κλίση και τη λειτουργία τους με φωνητικές εντολές – μαγεύοντας έτσι τους καλεσμένους σας!

 

Ναι, το σπίτι σας αξίζει το δικό του δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά! Μάθετε περισσότερα στο πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ