Πώς τα Διακοσμητικά Μαξιλάρια Μπορούν να Ομορφύνουν Τη Βεράντα σας

20 Ιουνίου 2017

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedpillows teaser.png1497945311

Η βεράντα είναι πραγματική ευλογία για ένα σπίτι, ειδικά για όσα δεν έχουν κήπο – αρκεί φυσικά να αξιοποιηθεί σωστά.

Ειδικά τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες, η βεράντα θα απορροφά όλο και περισσότερο από τον καθημερινό σας χρόνο. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να την κάνετε όσο το δυνατόν πιο αναπαυτική και ταυτόχρονα πιο γοητευτική στην όψη. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια μπορούν να πετύχουν και τους 2 αυτούς στόχους. Στο άρθρο αυτό η Euroblinds σάς παρουσιάζει μερικούς απλούς και έξυπνους τρόπους με τους οποίους τα διακοσμητικά μαξιλάρια μπορούν να ομορφύνουν τη βεράντα σας.


Πριν από αυτό, όμως, δείτε ποιους παράγοντες πρέπει να λάβετε υπόψη προτού επιλέξετε το σχέδιο και το ύφασμα των μαξιλαριών της βεράντας σας.

  • Επιλέξτε Στιλ: μοντέρνο, vintage, Boem, παριζιάνικο λιτό – το γενικότερο στιλ θα είναι κι αυτό που θα καθορίσει τις επιλογές σας και στα μαξιλάρια. Για παράδειγμα η συλλογή Dandelion της Euroblinds ταιριάζει σε ένα πιο λιτό στιλ, η Caprice σε παριζιάνικο, ενώ η Aspen Nature και η Magara σε κάτι πιο λιτό ή μοντέρνο.
  • Επιλέξτε χρώματα – επιλέξτε ένα βασικό χρώμα, που θα κυριαρχεί ως φόντο γενικότερα στη βεράντα, καθώς και  1- 2 δευτερεύοντα που να δένουν αρμονικά με αυτό. Αν θέλετε να αναδείξετε περισσότερο το χρώμα των φυτών και των λουλουδιών που ίσως έχετε στη βεράντα σας, προφανώς θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε φωτεινά, ουδέτερα χρώματα. Αν δεν σκοπεύετε να βάλετε φυτά στη βεράντα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις. 

pillows couch in article

  • Βρείτε κάτι που να ταιριάζει στα έπιπλά σας – εδώ πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη το μέγεθος. Είναι σημαντικό τα μαξιλάρια σας να αφήνουν αρκετό χώρο στο έπιπλο για το χρήστη.
  • Επιλέξτε το κατάλληλο μέσο σκίασης – το μέσο σκίασης που θα χρησιμοποιήσετε μπορεί να αναδείξει ή να καταστρέψει τελείως την αισθητική της βεράντας σας. Οι επιλογές είναι άφθονες, από σκίαστρα έως τέντες και πέργολες. Φροντίστε το χρώμα και το στιλ του μέσου σκίασης να είναι αντίστοιχο και ταιριαστό με τα έπιπλα και τα χρώματα που έχετε ήδη επιλέξει.

Επιλέξτε τα Κατάλληλα Μαξιλάρια

Εφόσον έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας όλα τα παραπάνω, είστε πλέον έτοιμοι να επιλέξετε τα διακοσμητικά σας μαξιλάρια. Να ορισμένα πολύ σημαντικά tips:

  • Προτιμήστε πιο συμπαγή μεγαλύτερα μαξιλάρια, ώστε να υποστηρίζουν το βάρος του κορμού του σώματός σας, και μαλακά, αφράτα μαξιλαράκια που θα μπορούν να μετακινηθούν σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.
  • Σημαντικό στοιχείο της διακόσμησης των επίπλων σας είναι και τα ριχτάρια – ιδιαίτερα το φθινόπωρο και το χειμώνα, ή ακόμη και την άνοιξη και το καλοκαίρι, που τα απογεύματα και τις νύχτες πιάνει δροσιά ή και κρύο.
  • Αν έχετε επιλέξει ένα πιο vintage στιλ για τη βεράντα σας, με έπιπλα από παλέτες και ξύλινα μπαούλα ή κιβώτια, επιλέξτε υφάσματα με ανάγλυφα σχέδια σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Εξίσου όμορφο old fashion αποτέλεσμα δίνουν και τα ξύλινα παγκάκια. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένα ριχτάρι καλής ποιότητας και πιο λεπτά μα συμπαγή  μαξιλάρια για να επενδύουν επαρκώς τις γωνίες των ξύλων.

pillows in article2

Εμπνευστείτε από την Πλούσια Συλλογή της Euroblinds

Η Euroblinds φέρνει στη διάθεσή σας μια τεράστια γκάμα από διακοσμητικά μαξιλάρια, σε χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε στιλ βεράντας. Επισκεφτείτε τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα σας προτείνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για αυτό που έχετε στο μυαλό σας να δημιουργήσετε. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και η πείρα των Συμβούλων Σκίασης της Euroblinds θα είναι στη διάθεσή σας.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer