Ποιο σύστημα εκφραστικής σκίασης ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας;

10 Φεβρουαρίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner poio systima ekfrastikis skiasis tairiazei kalitera sto stil sas

Σύμφωνα με τις περισσότερες ψυχολογικές θεωρίες της προσωπικότητας, οι επιλογές μας καθρεφτίζουν τον χαρακτήρα μας και μαρτυρούν πολλά για το σύστημα αξιών και την κοσμοθεωρία μας. Από την πιο καθημερινή συνήθεια μέχρι τις πιο απαιτητικές αγορές, το προφίλ μας χτίζεται από τις συνειδητές επιλογές μας που μαρτυρούν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας.

Αυτό βέβαια ισχύει σε σχεδόν κάθε πεδίο της ανθρώπινης δραστηριότητας, από το χρώμα που προτιμάμε, μέχρι το αυτοκίνητο που αγοράζουμε ή τα έπιπλα που διαλέγουμε για το σπίτι. Όλα μαρτυρούν ιδιαίτερα στοιχεία της ταυτότητάς μας, αλλά και των αναγκών που θέλουμε να αναπληρώσουμε μέσα από την επιλογή τους. Και ενώ τα παραπάνω έχουν λίγο έως πολύ αναλυθεί σε διάφορα τεστ προσωπικότητας (επιστημονικά ή απλά χιουμοριστικά), έχετε αναρωτηθεί, άραγε, τι αποκαλύπτει για εσάς ο τύπος σκίασης που προτιμάτε για το χώρο σας;

Βρείτε τις απαντήσεις παρακάτω:

roller blinds

Αν είστε τύπος "Roller blinds":

Πρόκειται για ένα από τα κλασικότερα και διαχρονικότερα συστήματα εσωτερικής σκίασης. Η επιλογή του χαρακτηρίζει άνθρωπο που αγαπά τη σταθερότητα στην απόδοση και δεν αρέσκεται στους ριψοκίνδυνους πειραματισμούς. Διακρίνεται από πρακτικό πνεύμα και επιδιώκει να διαχειρίζεται με απλό και εύχρηστο τρόπο τις ανάγκες του.  

silhouette blinds

Αν είστε τύπος "Silhouette blinds":

Τα εν λόγω blinds συνδυάζουν την ευελιξία με την καλαισθησία, για αυτό και απευθύνονται σε ανθρώπους που προσέχουν τη λεπτομέρεια και δίνουν έμφαση στην καλαισθησία. Η κομψότητα κυριαρχεί στην αισθητική τους και επιθυμούν την αρμονία μαζί με τη διακριτική πολυτέλεια

perfect fit blinds

Αν είστε τύπος "Perfect fit":

Το συγκεκριμένο εξειδικευμένο σύστημα σκίασης για ανοιγο-ανακλινόμενα παράθυρα και ανοιγόμενες πόρτες αλουμινίου αντιπροσωπεύει τον καταναλωτή που αναζητά την τελειότητα. Μαζί με την πρακτικότητα, επιδιώκει την ασφάλεια και θέλει όλα να ταιριάζουν άψογα στον χώρο.

tenta se kasetina

Αν είστε τύπος "Τέντα σε κασετίνα":

Το σύστημα με κασετίνα παρέχει την κατάλληλη προστασία και παράλληλα ευελιξία όταν ο καιρός αγριεύει. Με αυτό στο μυαλό φαντάζει ιδανικό για όσους χαρακτηρίζονται από προνοητικότητα και αρέσκονται στο να παίρνουν τα μέτρα τους έγκαιρα. Πρόκειται για ανθρώπους που διακρίνονται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και προτεραιότητα δίνουν στο να νιώθουν ήρεμοι.

vioklimatiki pergola alouminiou

Αν είστε τύπος "Βιοκλιματική πέργολα αλουμινίου":

Αυτή η κατασκευή αποτελεί την προσωποποίηση του έξυπνου σπιτιού, μιας και παρέχει ποικίλες δυνατότητες προσαρμογής και αποδεικνύεται εξαιρετικά ανθεκτική. Ως εκ τούτου, είναι το ιδανικό σύστημα για κάποιον που αναζητά σταθερές λύσεις που συνδυάζουν όμως τις δυνατότητες για εξατομίκευση, αυτοματοποίηση και εύκολη προσαρμογή. Το ίδιο άτομο επιζητά την άνεση που εξασφαλίζει η τεχνολογία, ενώ διαθέτει εξαιρετικά κοινωνικό χαρακτήρα.

sun breakers blinds

Αν είστε τύπος "Sun breakers":

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά συστήματα σκίασης, που χρειάζεται να συνυπολογιστεί στον αρχικό σχεδιασμό του σπιτιού, αποκαλύπτει ένα άτομο που επιθυμεί να αξιολογεί τις ανάγκες του έγκαιρα, θέλει να έχει τον πρώτο λόγο, είναι εξαιρετικά αποφασιστικό και δραστήριο και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Είμαστε, λοιπόν, ελεύθεροι να εκφραζόμαστε εξίσου ελεύθερα μέσα από επιλογές που νιώθουμε πως αποτυπώνουν καλύτερα αυτό που είμαστε και τη φιλοσοφία που αντιπροσωπεύουμε. Και σε ό,τι αφορά το κατάλληλο για εμάς σύστημα σκίασης, με την καθοδήγηση των έμπειρων συμβούλων σκίασης της Euroblinds είναι βέβαιο πως θα βρείτε αυτό που ταιριάζει γάντι με τη δική σας προσωπικότητα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer