4 Απλά Tips για Περισσότερη Ξεγνοιασιά όταν Λείπετε για Διακοπές

03 Αυγούστου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedTeaser1.jpg1533295657

«Διακοπές» σημαίνει ξεγνοιασιά και ξεκούραση – αλλά αν έχουμε διαρκώς στον νου μας την ασφάλεια του σπιτιού μας και τους μπαγαμπόντηδες διαρρήκτες που εποφθαλμιούν την περιουσία μας, ούτε ξέγνοιαστοι θα είμαστε, ούτε θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε αρκετά!

Υπάρχουν, όμως, τρόποι να πάψουμε να ανησυχούμε για τους «ποντικούς» της γειτονιάς μας. Παρακάτω, θα βρείτε ορισμένα tips για γνήσια ξεκούραση και ανεμελιά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών!

  1. Σύστημα Συναγερμού & Ασφάλειας

Ένα εντυπωσιακά μεγάλο ποσοστό διαρρηκτών είναι ερασιτέχνες που παραβιάζουν σπίτια με λοστούς και σφυριά. Μόλις αντιληφθούν την ύπαρξη ακόμη κι ενός απλού συστήματος συναγερμού, εγκαταλείπουν αμέσως την προσπάθεια.

Εγκαθιστώντας λοιπόν ένα σύστημα συναγερμού, αποτρέπετε πάνω από το 80% των επίδοξων διαρρηκτών. Όσο για τους υπόλοιπους, το μυστικό είναι να κατανοήσετε καλά τη λειτουργία του συστήματος συναγερμού σας και να αξιοποιήσετε όλες του τις δυνατότητες.

Τα αυτοματοποιημένα συστήματα ασφαλείας της Euroblinds, για παράδειγμα, σας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στο εσωτερικό του σπιτιού σας μέσω της κινητής σας συσκευής!

  1. Αυτοματοποιημένο Σύστημα Κλιματισμού

Η αυτοματοποίηση στον τομέα της θέρμανσης και του κλιματισμού έχει βελτιώσει σημαντικά την ασφάλεια των κατοικιών, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε και να ελέγξετε την κατάσταση των κλιματιστικών σας ακόμη κι όταν έχετε φύγει από το σπίτι. Με τον τρόπο αυτό, μειώνετε τα περιττά έξοδα σε ενέργεια καθώς και την πιθανότητα βλάβης και πρόκλησης φθοράς ή και φωτιάς στον χώρο.

  1. Αυτοματοποιημένοι Διακόπτες Φωτισμού

Η αυτοματοποίηση στον φωτισμό συμβάλλει με πολλούς τρόπους στην ασφάλεια του χώρου. Πρώτον, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε μήπως έχετε ξεχάσει κάποια φώτα ανοιχτά και, δεύτερον, θα έχετε τη δυνατότητα να ανοιγοκλείνετε περιοδικά κάποια από αυτά, δίνοντας έτσι την εντύπωση πως υπάρχουν άνθρωποι στο σπίτι. Σύμφωνα με τις αρχές, 9 στα 10 σπίτια που στοχεύονται από διαρρήκτες δίνουν την αίσθηση πως είναι κλειστά για μέρες.

  1. Αξιοποιήστε τα Συστήματα Σκίασης

Τα αυτοματοποιημένα συστήματα της Euroblinds σάς παρέχουν αντίστοιχο έλεγχο ακόμη και στα συστήματα σκίασης του σπιτιού σας, περιλαμβανομένων blindsκουρτινών και σκιάστρων παντός τύπου. Μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, θα μπορείτε να επιβεβαιώνετε πως είναι όλα κλειστά όταν έχετε φύγει, καθώς και να τα ανοιγοκλείνετε τα πρωινά και το μεσημέρι για να δώσετε την εντύπωση σε κλέφτες και διαρρήκτες πως είστε ακόμη εκεί.

Φυσικά, καλό είναι να ενημερώσετε καναδυό γείτονες για την απουσία σας, ώστε να έχουν κι εκείνοι τον νου τους όσο θα λείπετε.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες των αυτοματοποιημένων συστημάτων της Euroblinds στον τομέα της ασφάλειας και της εξοικονόμησης ενέργειας;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer