Να Πώς Θα Διατηρήσετε την Τέντα σας Τέλεια!

13 Ιουνίου 2017

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedtents teaser.png1497356933

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε τη ζωηρότητα των χρωμάτων της τέντας σας και να επιμηκύνετε το χρόνο ζωής της;

Είναι αλήθεια πως η τέντα είναι κατασκευασμένη από υλικά που είναι εξ ορισμού ανθεκτικά στο χρόνο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες –ειδικά οι τέντες της Euroblinds, τα υλικά των οποίων και οι τεχνικές ύφανσης πληρούν τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά standards. Υπάρχουν, όμως, αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να την προστατέψετε, τόσο εμφανισιακά όσο και από άποψη αντοχής. Και πραγματικά αξίζει τον κόπο να το κάνετε αυτό, καθώς η τέντα, όπως και οποιοδήποτε μέσο σκίασης, είναι μια επένδυση. Για να σας αποδώσει, λοιπόν, τα μέγιστα, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ακολουθήστε τις παρακάτω απλές και πρακτικές συμβουλές.

  1. Διατηρείστε τες Καθαρές

Καθαρίζοντας τακτικά και τις 2 επιφάνειες της τέντας, μειώνετε δραστικά την πιθανότητα ανάπτυξης μούχλας και αποφεύγετε την αποσύνθεση του υλικού κατασκευής της τέντας. Να θυμάστε πως όσο ταχύτερα απομακρύνετε τους ρύπους και τις κηλίδες, τόσο πιο εύκολα θα βγουν.

Φροντίστε, λοιπόν, να καθαρίζετε την επιφάνεια της τέντας από συσσώρευση χώματος, στάχτης, περιττωμάτων πουλιών, φύλλων και σκόνης. Οτιδήποτε από αυτά μπορεί με την πάροδο του χρόνου και σε συνδυασμό με τα καιρικά φαινόμενα να καταστρέψει την ακεραιότητα του υφάσματος.

Μεγάλη προσοχή απαιτούν και οι ποσότητες νερού που ίσως εγκλωβίζονται και λιμνάζουν σε διάφορα σημεία της τέντας, καθώς είναι βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα εμφανίσει μούχλα και θα καταστρέψει την συνοχή του πανιού. Το ίδιο ισχύει και για λεκέδες από οργανικά υλικά.

  1. Καθαρίζετέ την Δίχως να τη Φθείρετε

tents in article2

Πολλές φορές, από την αγάπη μας για καθαριότητα, καταστρέφουμε αυτό που καθαρίζουμε! Η τέντα δεν χρειάζεται μπράτσα για να καθαριστεί σωστά. Η σκόνη και οι μικρολεκέδες απομακρύνονται εύκολα με ένα απαλό βούρτσισμα, ενώ οι πιο επίμονοι ρύποι ίσως απαιτούν τη χρήση ηλεκτρικής σκούπας.

Αν θέλετε να πλύνετε με νερό την τέντα, προτιμήστε ουδέτερο απορρυπαντικό και τρίψτε την με κρύο ή χλιαρό νερό (30-40 βαθμούς) – ποτέ με ζεστό καθώς προκαλεί συστολή στο ύφασμα και επηρεάζει αρνητικά τη συνοχή του.
tents in article1

Χρειάζεστε Περαιτέρω Βοήθεια;

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια για οτιδήποτε αφορά την καλή λειτουργία και προστασία της τέντας σας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας της Euroblinds και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer