Ποιοτικές λύσεις εξωτερικής σκίασης: Δείτε όλα τα τεντοσυστήματα που σας βοηθούν να την πετύχετε.

09 Οκτωβρίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

deite ola ta tentosistimata pou sas voithoun na tin petixete

Ολόκληρος ο Οκτώβριος είναι μήνας προσφορών στην Euroblinds. Γιορτάζουμε μαζί σας τη νέα εποχή, προσφέροντας καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα 45% έκπτωση σε όλα τα χειροκίνητα τεντοσυστήματα εξωτερικής σκίασης, για να αποκτήσει και το δικό σας σπίτι την εργονομία και προστασία που του αξίζουν!

Η αδιαμφισβήτητη ανάγκη για σκίαση του σπιτιού προέρχεται από την επιθυμία να θωρακίσουμε τους εξωτερικούς χώρους μέσω ηλιοπροστασίας, δημιουργώντας παράλληλα στο εσωτερικό το ιδανικό περιβάλλον για ιδιωτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας. Ο ήλιος δεν είναι ο μοναδικός φυσικός παράγοντας που επηρεάζει τη μακροβιότητα του σπιτιού σας, καθώς βρίσκεται ολόκληρο το χρόνο εκτεθειμένο σε διαφορετικά καιρικά φαινόμενα που επηρεάζουν την αντοχή του. Με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν οι κουρτίνες και οι περσίδες στο εσωτερικό, τα εξωτερικά συστήματα σκίασης συνθέτουν τη διπλή προστασία που χρειάζεται κάθε σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο.

Παράλληλα με τη λειτουργικότητά τους ως ασπίδες προστασίας του σπιτιού, τα συστήματα εξωτερικής σκίασης οφείλουν τη δημοτικότητά τους και στο άψογο αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρουν, αποτελώντας σε πολλές περιπτώσεις αδιάσπαστη προέκταση της διακόσμησης και του αρχιτεκτονικού statement του κτιρίου.

Από τις πιο αγαπημένες προτάσεις στον τομέα της εξωτερικής σκίασης αποτελούν τα τεντοσυστήματά μας. Mε πιστοποιημένα υφάσματα που εναρμονίζονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και δεν εμπεριέχουν τοξικές ουσίες, διακρίνονται για τις αυτοκαθαριζόμενες και αδιάβροχες ιδιότητές τους. Επιπλέον, επιδεικνύουν εξαιρετική αντοχή στη μάχη με τον ήλιο, αλλά και τους μύκητες, καθώς με την ειδική επίστρωσή τους, εγγυώνται μακρόχρονη ασηψία αλλά και ζωηρή εμφάνιση που διατηρείται αναλλοίωτη για πολλά χρόνια. Η στιβαρή κατασκευή, η μεγάλη γκάμα των χρωμάτων, των σχεδίων αλλά και οι πολλές εύκολα προσαρμόσιμες στις ανάγκες του χώρου σας επιλογές κλειδώνουν ένα άριστο αποτέλεσμα που μπορεί να καλύψει από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη επιφάνεια.

1. Τέντα με βραχίονες

Garches 2011 Childeric 057 

Μια τέντα με βραχίονες αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές και… δικαιολογημένα! Ανάλογα με τη κλίση του βραχίονα, σκιάζουν μεγαλύτερη επιφάνεια από ένα κλασικό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στήριξη, κρατώντας το ύφασμα τεντωμένο για αποφυγή φθορών.

Τα πιστοποιημένα με OEKOTEX και ποιοτικά ευρωπαϊκά, αυτοκαθαριζόμενα και αδιάβροχα υφάσματα στα τεντοσυστήματα Euroblinds έχουν μεγάλη αντοχή στην επιβλαβή UV ακτινοβολία και έρχονται με εγγύηση ασηψίας διάρκειας 5 ετών.

Οικονομική, υψηλής λειτουργικότητας και με δυνατότητα ηλεκτροκίνησης, προσαρμόζεται όχι μόνο στις ανάγκες του χώρου σας αλλά και στις προτιμήσεις σας, κάθε στιγμή της ημέρας.

 2. Τέντα σε κασετίνα

tenta se kasetina 

H κασετίνα εξασφαλίζει την απαραβίαστη προστασία του υφάσματος και του μηχανισμού καθώς συμπτύσσεται, ενώ η δυνατότητα της ηλεκτροκίνησης καθιστά τη χρήση της τόσο εύκολη όσο και πρακτική. Διαθέτοντας... καλούς τρόπους, ξέρει πότε να «μαζεύεται» προσθέτοντας αισθητήρα κραδασμού, συνιστώντας μια διακριτική, έξυπνη προέκταση του σπιτιού, πέρα από την προφανή ωφέλειά της στη σκίαση.

Οι διαφορετικές εκδόσεις Oval, Zenith και Palladio 2040 εγγυώνται την πλήρη κάλυψη των αναγκών του χώρου σας όσο μεγάλος ή μικρός κι αν είναι ή όση κλίση κι αν έχει η επιφάνεια στήριξής της.

3. Κάθετη τέντα

katheti tenta

Οι κάθετες τέντες πληθαίνουν την εμφάνισή τους σε χώρους όπου δεν υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες προοπτικής προβολής άλλου τύπου τέντας. Επιλέξτε μεταξύ κάθετης τέντας με πλαϊνούς οδηγούς (χειροκίνητες ή ηλεκτροκίνητες) ή με γάντζους στο κάτω μέρος (χειροκίνητες), εκτός από ηλιοπροστασία, διαθέτουν και μονωτικές ιδιότητες καθώς είναι δυνατός ο αποκλεισμός του εξωτερικού χώρου από τις καιρικές συνθήκες.

Η επιλογή υφασμάτων είναι απεριόριστη, ενώ τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο επιλέγουν τις αντιανεμικές ζελατίνες που εξασφαλίζουν απρόσκοπτη θέα στο μπαλκόνι.

 4. Τέντα Canopy

tenta canopy

Με το χαρακτηριστικό της ρομαντικό στυλ και το αναγνωριστικό της σχήμα, η τέντα τύπου Canopy αγκαλιάζει γλυκά τα παράθυρα, αλλά και τις εισόδους ή βιτρίνες που δεν διαθέτουν υπόστεγο. Η ανάπτυξή της είναι σπονδυλωτή.

Η εκφραστική σκίαση δεν είναι πολυτέλεια, είναι το απόλυτο ζητούμενο για ένα σύγχρονο και έξυπνο σπίτι. Αξιοποιώντας όλον τον Οκτώβριο τη μοναδική έκπτωση του 45% σε όλα τα χειροκίνητα τεντοσυστήματα εξωτερικής σκίασης, μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς το απόλυτα ταιριαστό με τις δικές σας ανάγκες τεντοσύστημα.

Ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds είναι κοντά σας, αξιόμαχο και πάντα ενημερωμένο με τα πιο σύγχρονα εργαλεία στον τομέα της σκίασης, ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer