Ποιος Χρειάζεται Black out ρολοκουρτίνες

06 Σεπτεμβρίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedTeaser.jpg1536243895

Αλήθεια, τι διαφορά έχουν τα σκίαστρα συσκότισης (Blackout blinds) από οποιαδήποτε άλλα εσωτερικά συστήματα σκίασης;

Το λέει και η ίδια η λέξη: μπορούν να επιφέρουν πλήρη συσκότιση σε έναν χώρο, διευκολύνοντας έτσι την ξεκούραση, τη χαλάρωση και τον ύπνο. Είναι δε απολύτως απαραίτητα για τις παρακάτω ομάδες ανθρώπων…

Νυχτοπούλια…

Κι ως «νυχτοπούλια» χαρακτηρίζουμε όλους εσάς που είστε αναγκασμένοι να εργάζεστε νύχτα για να συντηρήσετε την οικογένειά σας και να επιτελέσετε το λειτούργημά σας: νοσοκόμες, γιατρούς, αστυνομικούς, αεροσυνοδούς, άνδρες και γυναίκες ασφαλείας, άτομα που εργάζονται σε νυχτερινά κέντρα, πυροσβέστες κτλ. Όσοι αναγκάζεστε να κοιμάστε την ημέρα και να εργάζεστε τη νύχτα ίσως έχετε προσέξει πως, ακόμη κι όταν κοιμάστε ένα πλήρες οκτάωρο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο ύπνος σας δεν είναι το ίδιο βαθύς και ξεκούραστος. Γιατί;

Ο λόγος είναι απλός: το φως της ημέρας διαπερνά τα βλέφαρά σας και ο εγκέφαλος παραμένει σε πολύ μεγαλύτερη διέγερση από ό,τι αν κοιμόταν νύχτα.

Η λύση για έναν πιο ξεκούραστο ύπνο και καλύτερη σωματική και διανοητική υγεία; Blackout ρολοκουρτίνες φυσικά! 

Νέοι Γονείς

Ένα νεογέννητο κοιμάται κατά μέσο όρο 16 - 17 ώρες την ημέρα, αλλά, συνήθως, σε διαστήματα των 2-4 ωρών. Αν το νεογέννητό σας δεν μπορεί να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, ούτε κι εσείς θα μπορείτε, με αποτέλεσμα τη γνωστή κακοκεφιά, την έλλειψη όρεξης για δουλειά, τη χαμηλή αποδοτικότητα, και τους συχνούς καυγάδες!

Τα σκίαστρα συσκότισης, ειδικά όταν τα χρησιμοποιείτε με τα πρώτα κιόλας σημάδια που υποδηλώνουν πως το μικρό σας έχει νυστάξει και ίσως θέλει να κοιμηθεί, θα το βοηθήσουν να κοιμάται πιο χορταστικά και για ολοένα μεγαλύτερα διαστήματα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ξεκουράζεστε κι εσείς μαζί του.

Να θυμάστε πως ο ύπνος δεν είναι απαραίτητος μόνο για την υγεία του μωρού σας, αλλά και για σας. Για να είστε καλός γονιός πρέπει να κοιμάστε καλά.

Gamers και Σινεφίλ

Τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει την ατμόσφαιρα μιας ταινίας ή ενός βιντεοπαιχνιδιού όσο η αντανάκλαση του φωτός στην οθόνη σας. Ακόμη κι αν έχετε οθόνη τελευταίας τεχνολογίας με συστήματα απορρόφησης και μη ανάκλασης του φωτός, οι αχτίδες θα επηρεάζουν την περιφερειακή σας όραση, καθώς θα ανακλώνται στους τοίχους, τους καθρέφτες τα έπιπλα και άλλα στοιχεία του χώρου.

Λύση; Blackout ρολοκουρτίνες και, ανά πάσα στιγμή, θα κάνετε τη μέρα νύχτα και θα απολαμβάνετε στο πλήρες την ταινία ή το μαραθώνιο gaming!

Φοιτητές – Σπουδαστές

Όχι, δεν αναφερόμαστε σε πάρτι και συντροφιές που απαιτούν σκοτάδι και ρομαντική ατμόσφαιρα! Αναφερόμαστε, φυσικά, στις εξεταστικές και το διάβασμά τους, το οποίο προϋποθέτει άφθονο καλό ύπνο. Αν λάβουμε επίσης υπόψη πως ένας φοιτητής ξενυχτά κατά μέσο όρο, λόγω παρέας και διαβασμάτων, τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, τότε καταλαβαίνουμε πόσο ανάγκη έχουν τον καλό ύπνο κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Ναι τα σκίαστρα συσκότισης μπορούν να κάνουν τον ύπνο σας γνήσια ξεκούραστο, να συμβάλλουν σε ευεξία, καλή διάθεση και μεγάλη αποδοτικότητα⋅ μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας, είτε ανήκετε στις παραπάνω κατηγορίες, είτε όχι.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Ελάτε τώρα σε ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer